- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.121
resim yükledim :)şu şarkıcı olan emrah mı küçük emrah.bildiğimi< emrah?
oo bu 3. gelirse semih kurrtulaynı kıskanır bu oğlandan :)resim yükledim :)
tanımadığımız biri sanırım
bana tanıdık gelmedi hiç birisi
bence onu seçecekler ama ben onu sevmedim o serkanlara gider..oo bu 3. gelirse semih kurrtulaynı kıskanır bu oğlandan :)
değil mi öyle bi görünüşü var.dün akşam ki bölümde inci sinir krizine girdi resmen ya.semih ne kıl adam nasıl üstüne gidiyo kızın.bence onu seçecekler ama ben onu sevmedim o serkanlara gider..
ama onun perde arkasıda variyice izlemek lazım canlı yayınları vsdeğil mi öyle bi görünüşü var.dün akşam ki bölümde inci sinir krizine girdi resmen ya.semih ne kıl adam nasıl üstüne gidiyo kızın.
owwwwwww bilgiye bakarmısınSemih'çiler oylar Noyan'a.
Emrah Mert'in arkadaşı.
Hayrettin de Semih düşmanıymış.
Semih strateji olarak "inciyi gondermeyelim,cunku kışkırtılınca ağzini açıyor bize oy kazandıriyor" diyor,incinin bir bayan olarak saydığı laflardan sonra semih sadece şarkı söyledi ..ve sürekli seni görmüyorum duymuyorum diye bağırdı....çok ağır laflardı incininkiler...adam sadece oranın bi oyun olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor..
İnci'lerin grubu hırsızlık, hazıra konma dahil bir sürü terbiyesizlik yaptı.Semih strateji olarak "inciyi gondermeyelim,cunku kışkırtılınca ağzini açıyor bize oy kazandıriyor" diyor,
Bu ne kadar etik?
Bence Semih, strateji yapmak ugruna öz benliğini kaybetmiş zavallı bir insan..
Dışlanması gereken bir mahluk.
Semih'e oy vermeyin.
ay inanmıyorummmmmmSemih'çiler oylar Noyan'a.
Emrah Mert'in arkadaşı.
Hayrettin de Semih düşmanıymış.
Semih strateji olarak "inciyi gondermeyelim,cunku kışkırtılınca ağzini açıyor bize oy kazandıriyor" diyor,
Bu ne kadar etik?
Bence Semih, strateji yapmak ugruna öz benliğini kaybetmiş zavallı bir insan..
Dışlanması gereken bir mahluk.
Semih'e oy vermeyin.
Ya serkan ve tuncay ne dedi bu duruma? Sadece inciyle olmaz kibu arada grupları birleştirecekler
inciyle semih konuşuyodu anlaştılar
abidini yazma karşılığında birleşme olacak sanırım
tabi bi oyun olmazsa
Ya serkan ve tuncay ne dedi bu duruma? Sadece inciyle olmaz ki
Hımmmmvalla serkan inci semih ve türkan vardı birbirlerine sarılıyolardı
abidin gitsin diye kabul etti semih
onlar zaten birleşmek istiyo birşey demezler
bu biraz ağır olmamışmı..herkes istediğine oy atar...istediğini destekler...bdv ile bağlantı kurman ilginç olmuşKoskoca kadinlar kulubu neden hurraa bir strateji uzmani "erkeğe" oy veriyor anlamiyorum,
Ondan sonra da bir derdim var forumunda bu tip erkeklerden yakiniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?