- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.261
ben onabir şey demedm canm o zaten yanar döner hep kihkihtürkan da arkada semihe grupları neden birleştirdin diye kızıyo
serkanların yanında başka konuşuyo
amacı ne sence
ne kadar acayip bi insansınız siz ya
sırf bi yarışma için bi insana ölsün diyecek kadar kötü kalplisiniz
semihin de bi ailesi var
biri sizin çocuğunuza keşke ölse dese hoşunuza gider mi
üstelik te basit bi yarışma için
yaptığınız yorum insanlık dışı
izliyorum ben de senın gıbı düşünüyorum aylar once olan olayları hatırlıyor ama kasayı söylemiş,olabilirim dıyor. şimdi de karsı gruba abıdın ı bahane edıyor çanak tutuyorsunuz dıyor birleşme yok diyebılır az sonra. halbukı kımse canak tutmadı bence herkes toplantı devam etsın ıstedı.şu anki toplantıyı izleyen var mıı semih resmen yuvarlak konuşuyor. inci çok doğru konuşuyor bence. düşünün ben o gruptan nefret ettiğim halde böyle düşünüyorum
Sizi ilgilendirmez.
Sizinde ailenizden biri gibi mi oldu yani
Çok gücünüze gitmiş basit bir oyun yüzündense ne takıyorsun kafana benim lafımı.. Orada abartı yaptım sadece.
ben onabir şey demedm canm o zaten yanar döner hep kihkih
abidin in namusuna ne demiş.izliyorum ben de senın gıbı düşünüyorum aylar once olan olayları hatırlıyor ama kasayı söylemiş,olabilirim dıyor. şimdi de karsı gruba abıdın ı bahane edıyor çanak tutuyorsunuz dıyor birleşme yok diyebılır az sonra. halbukı kımse canak tutmadı bence herkes toplantı devam etsın ıstedı.
yok canım ya sen onu gruptan öğren hele bioylama sistemi değişti mi canım haberin var mı
Bence heyecanlı bir yarismaAcunun son bombası Ütopya yarışması yayına başladı. Seyirciler Ütopya canlı yayın izle detaylarını merak ediyor. Tabi yayınları seyredebilmek için Ütopya pasaportu almanız gerekiyor. Ütopya pasaportu alma ve ücreti ne kadar, ücretsiz ve ücretli şekilde yarışmayı izleyecek seyirciler, profilleriyle oy verebilecek...
Sizlerde Takip ediyormusunuz ?
yok canım ya sen onu gruptan öğren hele bi
başvuru da masrafı karşılıyor mu acun medya canımMaksat yeşillik olsun
Zaten zor yaa. Bebek doğcak felan. Gidemez muhtemelen.
bizim bur da 10 tl ye babet bile varneresi kız orasıvar tabi canım 10 tl ye de.ev terliği falan.dışarısı için dedim ben.ama bir yer var adını unuttum çılgınca her yere şube açan bak orada ucuz vardır kesin.
koruma derken dün ona göre mi yazacaklardı yani onu mu demek istedin canmdün değişti demiş tuncay ütoopyada ama sitede birşey yazmıyomuş
ona göre kurre ve gamzeyi koruyacaklar heralde
aynen katılıyorum. k.çını yırttı şimdi en ufak bahanede toplantı masasını terketti neymiş sinirlenmiş beyefendi. çok havalandı çok.masadaki garibanalarda masaya çağırıyor. hala strateji yapıcam o iş bende diyo.ben pasaport sahibi değilim ama ütopyanın sayfasında semih muratla bahçede turlarken can ciğer olmamı beklemesinler gibisinden yan çizen bişeyler söyledi.ya bağıra bağıra kandırdı o safları.umarım abidin kalır semihin iktidarı sallanır.onun sayesinde gördüm vallahi gerçek yüzünü.
koruma derken dün ona göre mi yazacaklardı yani onu mu demek istedin canm
onu ben de anlamadım ama ben de gercekten sıkıldım yanıabidin in namusuna ne demiş.
bu olay şeye döndü. inci bir kelime ederse atağa geçin diye uyarmıştı takım arkadaşlarını. şimdi kendi bir şey gördü atağa geçti resmen. çok tiksindim bu durumdan. diğer grupta iyi kazanıyor fotoğrafta karşı grupta. fotodan iyi para gelebilir sonuçta çok bariz fark yok.
aynennnonu ben de anlamadım ama ben de gercekten sıkıldım yanı
kı bende diğer grubu hiç sevmezdım ama hak verıyorum onlara bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?