Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Sizi ilgilendirmez.
Sizinde ailenizden biri gibi mi oldu yani
Çok gücünüze gitmiş basit bir oyun yüzündense ne takıyorsun kafana benim lafımı.. Orada abartı yaptım sadece.

şu anki toplantıyı izleyen var mıı semih resmen yuvarlak konuşuyor. inci çok doğru konuşuyor bence. düşünün ben o gruptan nefret ettiğim halde böyle düşünüyorum
izliyorum ben de senın gıbı düşünüyorum aylar once olan olayları hatırlıyor ama kasayı söylemiş,olabilirim dıyor. şimdi de karsı gruba abıdın ı bahane edıyor çanak tutuyorsunuz dıyor birleşme yok diyebılır az sonra. halbukı kımse canak tutmadı bence herkes toplantı devam etsın ıstedı.

Sizi ilgilendirmez.
Sizinde ailenizden biri gibi mi oldu yani
Çok gücünüze gitmiş basit bir oyun yüzündense ne takıyorsun kafana benim lafımı.. Orada abartı yaptım sadece.

sizin gibi birinin yorumunu kafama takacak değilim merak etmeyin
bi yarışmacıyı ailemden biri gibi görecek kadar da aklımı kaçırmadım sizin gibi
o kadar zavallısınız ki yarışmadaki bi insana ölsün diyosunuz ve bunda en ufak bi tuhaflık görmüyosunuz

zihniyetiniz ortada olduğuna göre konuşacak birşey yok

abidin in namusuna ne demiş.
bu olay şeye döndü. inci bir kelime ederse atağa geçin diye uyarmıştı takım arkadaşlarını. şimdi kendi bir şey gördü atağa geçti resmen. çok tiksindim bu durumdan. diğer grupta iyi kazanıyor fotoğrafta karşı grupta. fotodan iyi para gelebilir sonuçta çok bariz fark yok.

Bence heyecanlı bir yarisma

ben pasaport sahibi değilim ama ütopyanın sayfasında semih muratla bahçede turlarken can ciğer olmamı beklemesinler gibisinden yan çizen bişeyler söyledi.ya bağıra bağıra kandırdı o safları.umarım abidin kalır semihin iktidarı sallanır.onun sayesinde gördüm vallahi gerçek yüzünü.

Maksat yeşillik olsun

Zaten zor yaa. Bebek doğcak felan. Gidemez muhtemelen.
başvuru da masrafı karşılıyor mu acun medya canım

neresi kız orası var tabi canım 10 tl ye de.ev terliği falan.dışarısı için dedim ben.ama bir yer var adını unuttum çılgınca her yere şube açan bak orada ucuz vardır kesin.
bizim bur da 10 tl ye babet bile var

Guruplar birlesmeyeydi iyiydi
Sevmedim boyle
Abidinle ozlem ihanetten bahsediyolar onlarin yaptigi ne peki
Abidin bey iceri girdiginde direk ayri tek takilmaliydi 3.gurup kuralim hilal gibi saralim diger gurubu vs diyen bizmiydik

Özlemin lider olabilme komplexi beni geriyo
Gamze isyanlardaydi zaten bu sebepden
O gurubun lideri olma cabasindaydi
Bakalim simdi nolcak pek merak ediyorum

aynen katılıyorum. k.çını yırttı şimdi en ufak bahanede toplantı masasını terketti neymiş sinirlenmiş beyefendi. çok havalandı çok.masadaki garibanalarda masaya çağırıyor. hala strateji yapıcam o iş bende diyo.

koruma derken dün ona göre mi yazacaklardı yani onu mu demek istedin canm

yok canım
halk oylamasında en azı alan gidecekse gamze ve kurreyi koruyalım abidin gitsin diyolar
abidin rejiyle anlaşmalı gelmiş diyolar
zaten girerken de davet aldığını söylemişti kendi başvurmamış yani
tunca ağzından kaçırmış oylamadan önce abidin yazarsak kanal gönderir mi gibisinden

ve bi arkadaş abidinin yılbaşı için program afişini görmüş ankara da
acaba grupları birleştirip ortalığı karıştırmak için mi geldi
kafam karıştı

onu ben de anlamadım ama ben de gercekten sıkıldım yanı
kı bende diğer grubu hiç sevmezdım ama hak verıyorum onlara bu aralar.

abidin ''buradan suç duyurusunda da bulunuyorum herhang.. dedi yayını kestiler valla ortalık çok gergindi kuşlar var bütün kameralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…