- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.241
Ozlem her zaman ortadaydi cunku karsi taraf 9 kisi gucluydu ardada oraya gecti.. bunu herkrs bilir ozlem ortadaydi semihle anlasamiyo ve turkani cahil goruyodu kendide soylemis zaten misafirler soyledi ve mecburen ozlem ardayi gonderttrdi ve semihlern gruba tamamen gecti cunku guclendiler...cok sinsi ve hirsli bir kadin grubu son zmaanlar birbirne katti resmen..karsiye gecti onlar bile kavga etmeye basladilar..Ozlem bugun ordaysa semih ve turkan sayesinde korunup orda kalmistir.. bu kesin..ben turkanciyim ama semihin yaptiklarini yanlis gormuyorum oyun bu yarismaa ona gore izleyelimÖzlem o gruba Semih için geçmedi.O birleşme olsun istiyordu ama bir şekilde gruplaşma oluşunca o tarafta karar kıldı buna rağmen uzun süredir Semih'in hareketlerini eleştiriyordu
Şimdi çok saçma geliyor ama ilk başlarda ben bile Semihin iyi şeyler yapabilecegini düşünüyordum bir ara:/
Ama kısa bir süreydi.
Hele şimdilerde Semih gerçek yüzünü tam olarak gösteriyor
İzledin mi tv8i?? Şok oldum.o neydi öyle????oraları izlememişim o zaman ben.keşke paralar falan da birleşmeseydi.
kesinlikle çok sinir bozucuydu semihin oyununa nasıl geldiler aklım almıyoslm kızlar bnde sıkı bir ütopya hayranı idim taki bu güne kadar.hatta baya baya semih hayranıydım ama yansız bakınca tiksindim resmen semihten.tembellikten ölecek çıkarcı ve sadece kendini düşünüyor.kurretülayn da nedense adı yazılınca bi semih aşkı depreşti o grupta bi tek türkanı eh işte biraz seviyorum.ama diğer grup kendini yaktı.semihi yazacakları tek firsatı teptiler.semih yazılsaydı kurretülayn yeterince korunamayıp gidecekti.nasıl bi oylamaydı ya çok saçma çok sinirlendim.
Kımse semihin oyununa gelmedi.çünkü herkesin aklı var fikri var.herkes kendi çıkarını gözetti sadece.kesinlikle çok sinir bozucuydu semihin oyununa nasıl geldiler aklım almıyo
Ben öyle düşünmüyorum. Semih deli gibi çalıştı herkesin ağzından girdi burnundan çıktı ve başardı. Zaten bugün Serkan kafam ilk defa bukadar karışıktı dedi napıcağımı bilemedim gittim geldim hep dedi. Semihte bu durumları çok iyi kullandı ve yönetti. Aklı olan kendi planını yapardı yapmadılar oyüzden çok sinirlendim. Semih çıkarı için ailesini bile silebilecek bir karakter her yol mübah ona.Kımse semihin oyununa gelmedi.çünkü herkesin aklı var fikri var.herkes kendi çıkarını gözetti sadece.
ya ben de semihleri tutuyordumslm kızlar bnde sıkı bir ütopya hayranı idim taki bu güne kadar.hatta baya baya semih hayranıydım ama yansız bakınca tiksindim resmen semihten.tembellikten ölecek çıkarcı ve sadece kendini düşünüyor.kurretülayn da nedense adı yazılınca bi semih aşkı depreşti o grupta bi tek türkanı eh işte biraz seviyorum.ama diğer grup kendini yaktı.semihi yazacakları tek firsatı teptiler.semih yazılsaydı kurretülayn yeterince korunamayıp gidecekti.nasıl bi oylamaydı ya çok saçma çok sinirlendim.
Evet bunu bir oyun olarak görmek lazım ama neden hep Semih'in oyunları???Ozlem her zaman ortadaydi cunku karsi taraf 9 kisi gucluydu ardada oraya gecti.. bunu herkrs bilir ozlem ortadaydi semihle anlasamiyo ve turkani cahil goruyodu kendide soylemis zaten misafirler soyledi ve mecburen ozlem ardayi gonderttrdi ve semihlern gruba tamamen gecti cunku guclendiler...cok sinsi ve hirsli bir kadin grubu son zmaanlar birbirne katti resmen..karsiye gecti onlar bile kavga etmeye basladilar..Ozlem bugun ordaysa semih ve turkan sayesinde korunup orda kalmistir.. bu kesin..ben turkanciyim ama semihin yaptiklarini yanlis gormuyorum oyun bu yarismaa ona gore izleyelim
Yazıklar olsun.
İlk defa çoğunluk olma fırsatları oldu.
Gene oyuna geldiler.
Kızlar ben şu'cu bu'cu değilim. Sadece kime gıcık olduğumu biliyorum. Semih'i sevmiyorum. Hatta keşke ölse
Diyorum.
O kadar sevmiyorum.
türkan tekim artık ahıra gidiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?