- 12 Şubat 2010
- 882
- 205
- 333
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.281
bnm net takıldı göremedim öyle mi olduabidin ''buradan suç duyurusunda da bulunuyorum herhang.. dedi yayını kestiler valla ortalık çok gergindi kuşlar var bütün kameralarda
bende tam orda açtım yayını kestiler göremedim büyük gerginlik varbnm net takıldı göremedim öyle mi oldu
namusuna laf etmiş semih abidin in dün ne dediyse. ha birde yayında vermediler ama abidik gubidik ve alt dudak demiş. özlem anlatırken duydum bunlar ne demek diyorduabidin tehdit etti yalnız semihi
ne için suç duyurusunda bulunacak ki
evet canım.bnm net takıldı göremedim öyle mi oldu
namusuna laf etmiş semih abidin in dün ne dediyse. ha birde yayında vermediler ama abidik gubidik ve alt dudak demiş. özlem anlatırken duydum bunlar ne demek diyordu
aynen abidik gubidik yoktu. müzik namus olayını gruptan mı duydun. yani namusuna ne diyecek küfredecek değil. hah dedi şimdi abidin ''işime,mahremime laf söyledi'' dediyok ya müzikle ilgili birşey söylemiş namusuna laf filan yok benim bildiğim
müzik benim namusum gibi birşey demiş abidin de
abidik gubidik filan demiş bi de semih ama onu canlı yayında söylemiş tvde yoktu
aynen abidik gubidik yoktu. müzik namus olayını gruptan mı duydun. yani namusuna ne diyecek küfredecek değil. hah dedi şimdi abidin ''işime,mahremime laf söyledi'' dedi
izliyo musun şu an canm. özlem dedi ki sıçacağın surata bakma sıçamadığın surata falan gibi bir söz dedi. sonra tükürdüğün suratla değiştirdi.ondan sonra çağırıldıbu arada özlem küfür etmiş pil odasına çağırılmış
Acunun son bombası Ütopya yarışması yayına başladı. Seyirciler Ütopya canlı yayın izle detaylarını merak ediyor. Tabi yayınları seyredebilmek için Ütopya pasaportu almanız gerekiyor. Ütopya pasaportu alma ve ücreti ne kadar, ücretsiz ve ücretli şekilde yarışmayı izleyecek seyirciler, profilleriyle oy verebilecek...
Sizlerde Takip ediyormusunuz ?
izliyo musun şu an canm. özlem dedi ki sıçacağın surata bakma sıçamadığın surata falan gibi bir söz dedi. sonra tükürdüğün suratla değiştirdi.ondan sonra çağırıldı
ben anlamadm ya yarı yolda kalmamak için mi istiyorlarserkan semihi savunuyo
şaşırdım valla
birleşmeyi gerçekten istiyo
e kasa taraftarı değilim diyo şimdi türkan. yani birleşik olsun anlamındaevet ama şimdi yayın gitti
özlem ilk çağırıldığında gitmedi sonra tekrar çağırdılar öyle gitti
özlem gruplar birleşince de bozuldu ben boşuna mı geldim bu gruba dedi sabah izleidn mi
morali çok bozuktu çünkü gelecek ay kendi yazılacağını düşünüyo
ben anlamadm ya yarı yolda kalmamak için mi istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?