- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.661
Site kurallarına aykırı şeyler yazarsan..Aaaa peki neye göre oluyr bu? Kaç şikayetle mesela?
oylama sonucu esnasında ve oylamada kesiyorlar canımyayını devamlı böyle kesiyorlar mı ki?
Anladım.Ben de tartışma olunca mı kesiyorlar diyecektim.Artık eskisi gibi izleseyim gelmiyor benim.Survivor ı özledim.oylama sonucu esnasında ve oylamada kesiyorlar canım
sabahta kalma gitme mevzusu belli olacaktı ya o yüzden kesildi.
serkan ın sözüne şahit oldum. ölsem geçmem ben o gruba dedi canm. zaten semih pizza söyleyince o yememişti.Bence o grubu inci mahvediyor..Birde bi duruş sergileyemiyorlar..semihlere gelen ziyaretçiler onları eleştirdikçe ve gruptan gidenler oldukça pıstılar..Serkan bile diğer gruba alsalar geçecek nerdeyse ..bunlarda hoş görünmüyor..biraz dik durmaları gerekiyodu bence iki tuncayla ikisi kalana dek mücadele edip sonra ikili devam edip dik bi duruş sergileseler di daha çok oy alırlardı ama bu sinmiş Serkan sessiz Tuncayla nereye kadar İncide gereksiz bi asabiyet ..
evet survivor kran krana oluyor. ben hep gönüllüleri tutuyorum ahaha.Anladım.Ben de tartışma olunca mı kesiyorlar diyecektim.Artık eskisi gibi izleseyim gelmiyor benim.Survivor ı özledim.
Sağol canım.Site kurallarına aykırı şeyler yazarsan..
Misal konu dışı sohbet muhabbet..
Yada polemiğe gırme,kufurlu konuşma,kotu soz veya ıma gıbı durumlarda,alttakı k.i.b butonuna basıp senı şikayet ediyorlar..mune adlı admınımız,yonetıcımiz,ablamız..gelip seni bı kac gunluk tatıle yolluyor..tatılın gün sayısı,aldıgın banlar artıkca artıyor..durum budur..
evet survivor kran krana oluyor. ben hep gönüllüleri tutuyorum ahaha.
benimde şu yeni yarışmacılar geldi geleli izleyesim yoktu. bi noyan attılar bakalım. şu kurre gitse rahatlıcam da
kim mesela anlamadm canımbu sene survivor da best ler yarışacak.
Boyle her izleyen anlatsin ne guzel oluyo illaki kaciriyo insanmerhaba kızlarrr.
bugün sabah yayın kesilmeden önce kurre ve inci kavga etti yine. hatta dünde kavga oldu. dünden başlıyorum.
dün akşam inci duvarları boyarken semih bir laf attı. inci de fanlarım görüyor musunuz ben işimi yapıyorum bana laf atıyor fanlarımda fanlarım dedi her cümle başında. incilere dün çok hediye geldi. inciye bere gelmiş, çorap,adlarına yazılı ajanda, bir kaç ıvır zıvır daha vardı. dün gelen ilk grup incilere geldi zaten semihlerde az kişi vardı sabah.incide havaya girmiş olmalı.
dün sabahta kettle da su kaynamış kurre ye verdi iyilik olsun diye inci. kurre de söylendi söylendi bir şeylere. inci de suyu dökmüş. her şeye söyleniyorsun madem diye dökmüş.tam dikkatimi vererek izlemedm o sahneyi tv de verir.
sabahta sıra sıra dizilmiş oturuyorlardı. murat yine konuyu açtı. ''altar bi kız araklayamadın'' vs. dedi. altar da'' hepsini yazdın gönderdinkız bırakmadın'' dedi. murat ta ''inci bekar ya'' dedi. altar da ''amannnnnn'' dedi.
inci de '' murat abi lütfen benim ailem izliyor böyle konularda adım geçmesin ''dedi.
kurre atladı '' madem ailen izliyor benm hakkımda konuştukların neydi'' gibisinden bir şey dedi ama kısık sesle dedi inci nin duymasını da tam istemedi de halkın duymasını istedi galiba. inci de duydu '' bu konu hakkında yorum yapacak olan en son insan sensin kurre'' dedi orda yayın gitti.
Boyle her izleyen anlatsin ne guzel oluyo illaki kaciriyo insan
ben elimden geldiğince yazıyordum canım kızlar da öyleydi ama artık sıkıldık eskisi gibi değilizBoyle her izleyen anlatsin ne guzel oluyo illaki kaciriyo insan
Evet canım az önce izledim bende öyle demiş ..aklın yolu birr..Eğer Noyanda kaldı ise gruplarının güçlenebileceğini düşünmüş olabilir..serkan ın sözüne şahit oldum. ölsem geçmem ben o gruba dedi canm. zaten semih pizza söyleyince o yememişti.
aa izlemedm canım bi anlatır mısın?Evet canım az önce izledim bende öyle demiş ..aklın yolu birr..Eğer Noyanda kaldı ise gruplarının güçlenebileceğini düşünmüş olabilir..
birde görüntülerde bir ziyaretçi türkanı bayağı azarlıyodu izledinizmi
kim mesela anlamadm canım
neye göre en iyi survivor da ki en iyiler mi?en iyiler yarışacak yani canım.kimler olduğu henüz açıklanmadı.
neye göre en iyi survivor da ki en iyiler mi?
ha şimdi anladm canım survivor bestleri...evet.mesela nihat doğan a teklif gelmiş ama konserleri olduğu için kabul edememiş.
ha şimdi anladm canım survivor bestleri...
nihat doğan olmalıydı yaaa
hele turabi kesin vardır. çok eskileri hatırlamıyorum ama mesala.ay evet ya çok eğlenirdik bence.Hasan olabilir gibi geliyor bana
hele turabi kesin vardır. çok eskileri hatırlamıyorum ama mesala.
ayy tolga olsun lütfen...
berna nın da hakkı yendi bu sezon hiç olmazsa ona da bi fırsat tanınmış olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?