Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Eger oyleyse sonuc belliydi
Semihlerin grup azaliyodu diger gruba desek lazimdi yarisma iste
Noyanda lafin altinda kalmayan hazir cvp bi tip
Bolca semihin uzerine salarlar artik

Eger oyleyse sonuc belliydi
Semihlerin grup azaliyodu diger gruba desek lazimdi yarisma iste
Noyanda lafin altinda kalmayan hazir cvp bi tip
Bolca semihin uzerine salarlar artik
Aynen.salarlarrr.
Ama bence o, temkinli davranır.nolacagı belli olmuyor biliyorsun.serkan, tuncay, inci, gamze nasıl da geri adım atmıştı.noyan tirip yaparsa kendi gurubuna da yapar.geri duracağını pek sanmam.yapı meselesi sonuçta.

- Burdan Çıkınca Çoluğumuzun Çocuğumuzun yüzüne nasıl bakacaz? Kendimizi bir çocuğun eline vermişiz!!!
(Türkan)

Turkan cidden guzel oynuyo ne yapmaya calistigini hala cozemedim
İnciye seni yazmicam serkana seni yazmicam
Semihe geliyo inciyi yaziyoruz
Bence kisilik bozuklugu incide degil turkanda var

Ahahaa bende Çağdaş ı tutuyordum.Hatta Çağdaş diskalifiye olunca iyice gıcık olmuştum Semih e.Şimdi de seviyorum işe bakÇağdaş kalsaydı neler olurdu kimbilir.

noyan mı kaldı aaaaaa şaşırdım .neyse kalsın bakalım da yeni bir kavgacı tip olmaz inş. semih ve kurre olmasa izlemem

noyan kalmış çok sevindim bende noyana oy vermiştim semih biraz düşünür belki çok havalanmıştı yaptığı hareketlrden sonra onu tutan çoğu insan bile vazgeçti ondan. çoğunluk noyan diyodu zaten belliydi noyanın kalacağı

Survıvor da şu Turabiyi de kim sever buna nasıl oy verirler diye diye yarışmayı bitirdim ,sanırım şimdi sıra Semihte
bende turabiyi en başlarda sevmiştim halk çocuğu vs diye ama onunda çok yanlışları olıyordu. gökhan efendi olmasına rağmen ben bir gönüllünün kazanmasını istiyordum. o bayrakla takılma mevzusunu hatırlıyor musun. yarışma bayrağına şey etmiş

ney etmiş ben hiç anlamamıştım orasını

merhaba kızlarrr.
bugün sabah yayın kesilmeden önce kurre ve inci kavga etti yine. hatta dünde kavga oldu. dünden başlıyorum.

dün akşam inci duvarları boyarken semih bir laf attı. inci de fanlarım görüyor musunuz ben işimi yapıyorum bana laf atıyor fanlarımda fanlarım dedi her cümle başında. incilere dün çok hediye geldi. inciye bere gelmiş, çorap,adlarına yazılı ajanda, bir kaç ıvır zıvır daha vardı. dün gelen ilk grup incilere geldi zaten semihlerde az kişi vardı sabah.incide havaya girmiş olmalı.

dün sabahta kettle da su kaynamış kurre ye verdi iyilik olsun diye inci. kurre de söylendi söylendi bir şeylere. inci de suyu dökmüş. her şeye söyleniyorsun madem diye dökmüş.tam dikkatimi vererek izlemedm o sahneyi tv de verir.

sabahta sıra sıra dizilmiş oturuyorlardı. murat yine konuyu açtı. ''altar bi kız araklayamadın'' vs. dedi. altar da'' hepsini yazdın gönderdinkız bırakmadın'' dedi. murat ta ''inci bekar ya'' dedi. altar da ''amannnnnn'' dedi.
inci de '' murat abi lütfen benim ailem izliyor böyle konularda adım geçmesin ''dedi.
kurre atladı '' madem ailen izliyor benm hakkımda konuştukların neydi'' gibisinden bir şey dedi ama kısık sesle dedi inci nin duymasını da tam istemedi de halkın duymasını istedi galiba. inci de duydu '' bu konu hakkında yorum yapacak olan en son insan sensin kurre'' dedi orda yayın gitti.

ha bir de noyan ın kalmasından sonra inci kendi adının oylamada yazılacağından şüphelenmiş. misafirler falan inci ye haber getirmiş, ablası da haber göndermişş. özlem kuyunu kazıyor adını yazdıracak gibisinden. serkanla yürüyüş yolunda konuştular biraz. inci tuncay a da tavırlı , semih in yanında inci nin yazılacağı gibi bir şaka mı ne yapmış. inci de semih in yanında küçük düşürdü beni dedi. tuncay da yürüyüş yoluna gelince benm tuvaletim geldi dedi ve gitti içeri. tuncay da anladı incinin kendisine tavırlı olduğunu.
serkan da sonrasında noyan la yürüdü. semih in noyan a geleceğini düşünüyorlar. diğer tahminleri özlem i ya da inci yi yazdırmak için semih alttan üstten girecek kendilerinden birini potaya çıkarmamak için.
noyan ın tahminine göre de hani birleşiyorduk noldu gibi laflar çarpıtacak.
bence de semih çırpınacak. bugün pek bi hareket göremedm semih te kurre ye sarılıyor falan bende kamerayı değiştiriyorum o sırada. o yüzden düşüncelerini göremedm

ayrıca bazı arkadaşlar noyan kararını karşı grup adını yazınca açıkladı tuncaylara diye demiş. noyan ın dediğine göre ben gece açıkladım zaten tuncay lara dedi.

yayını devamlı böyle kesiyorlar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…