Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yani15 kisinin arasindan mi 1.secilcek yoksa bi zaman sonra azalma olcak mi onu anlamadim
Gercek formatada bakmadim ya hic
15kişiden 1. Seçilecek . Yani aslında en başında ayda 1 kişi gidip yerine 1 kişi gelmiş olması lazımdı. Ama Türkiye şartları işte buna da el attılar değiştirdiler. Büyük ihtimalle Acun pazardan toplama yarışmacılardan bi an önce kurtulmak ve reyting istedi. Ondan değiştirdi formatı. Amerika da ki ütopya da çok kavga oluyor diye erken final olmuş Serkan demişti. Hemde orda cidden kural yokmuş dövüşüyorlarmış ondan ahahah. Bu yarışmada başlamadan kıral yok denince ben çağdaş gitmeyecek zannetmiştim

Canım senin premier pasaport mu var hepsini izliyo musun

ay bu serkanların grubu yine çirkinleşti,sayı üstünlüğüne ulaşınca
Aynen yaaaa.ütopyanin ilk haftalarını izlememiştim.demek ki o zaman da böyle davranıp semihlere eziyet etmişler.semihin bu kadar plan yapmasının sebebi anlaşıldı tarafımdan.doğru tarafı desteklediğime bir kere daha inandım.bu ne yaaaa tuncay, serkan neymiş de haberimiz yokmuş!!!!! Diğerlerini biliyorduk papuç kadar dil vardı.serkanla tuncayı da gormuş olduk!!!!!

sorma yaa,ben ilk basta serkanı beğeniyordum gruplaşmadan sonraki kibirli tavırları ondan soğuttu
son zamanllardaki hareketlerini de beğenmeye baslamıştım,taktir ediyordum kii o dalgalar kendini beğenmişlikler geri döndü
şimdi canlı izliyorum.serkan noyana soruyor bize puan kazandıran karşı tarafa oy kaybettiren ne oldu diye..çok zeki cocuk ya,ona göre mi oynayacak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…