- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.761
aynen haklısınMurat toplar umarim oylari kalmali orda
Turkan bi tokat yemeli akli basina gelsin
Aman onların beyefendiliği hep oyunmuş.aslında tahmin ediyordum ama resmen kanıtladılar.altı üstü bir kişi fazlalıkları var.üstelik noyan oy vermeyecekmiş.kurre öyle bir şeyler dedi.hayır noyan oy verse bile böyle devam edecek diye bir şey yok!! Kendileri hangi konuda suçluyorlarsa aynen öyle davranıyorlar.sorma yaa,ben ilk basta serkanı beğeniyordum gruplaşmadan sonraki kibirli tavırları ondan soğuttu
son zamanllardaki hareketlerini de beğenmeye baslamıştım,taktir ediyordum kii o dalgalar kendini beğenmişlikler geri döndü
şimdi canlı izliyorum.serkan noyana soruyor bize puan kazandıran karşı tarafa oy kaybettiren ne oldu diye..çok zeki cocuk ya,ona göre mi oynayacak ne
Aynen ya kurreyi nasil azarliyo yaaaynen haklısın
türkan özlem iki oldu,hep sorun hep sorun
keşke hiç iş yapmasa,hiç de sikayet de etmese
ay bu serkanların grubu yine çirkinleşti,sayı üstünlüğüne ulaşınca
ne diyorlaray bu serkanların grubu yine çirkinleşti,sayı üstünlüğüne ulaşınca
Kız senin üyelik yoktu nasıl öğrendin internetten miKizlar
Murat,turkan,ozlem,inci yazilmis
Evet cnm surekli takipteyimKız senin üyelik yoktu nasıl öğrendin internetten mi
tatlış dün yazamadım sana telefon geldide bana yinede yazayım öğrenmişsindir.2-2 aday çıkmış sanırım özlem inci ve Murat Türkan. Serkan inci ye sen gitmeZsin dedi. Zaten elemeden önce size yazmıştım inci ve özlem yazılacak diye ahır da son konuştular çünkü .inci ye 7 özleme 8 veririz demişlerdi ama bilmiyorum . Herhalde ilk hafta gibi düşün canm 3 kişi potaya giriyor ama eşitlik olunca 4. De girmişti ya Tuğçe nin gittiği hafta öyle olacak demekkinasıl ya üç kişi mi oylamaya çıkacak? murat inci özlemden hangisi daha çok oy aldı?
evet kesiliyor canm özlem neden ağlamış 2 saat dn değil önceki gün ben izlemedim nette okudumEvet cnm surekli takipteyim
Canli izleyenler yaziyolar hemen
Ama.kimlerin kimi yazdigi yazmiyo o an.kesiliyomus yayin
evet ilk hafta diye kullanamıyor . Yoksa Semih intihar ederdi sayısal üstünlük diye ahahhaDun semihin cok uzerine geldiler
Sera yuzunden noldu elindemi patladi falan dediler
Noyan ve abidin Semih gel sende bizle ol dedi
Sonra abidin bende dahil hepimiz senin durusunu begeniyoruz dediler
Bu arda noyan oy kullanmamis.
Kurallar geregi sanirim ilk hafta kullanmadi
GormedimEvet jesi
evet kesiliyor canm özlem neden ağlamış 2 saat dn değil önceki gün ben izlemedim nette okudum
Kurre Betul diye bi arkadasina yollamis oyle dediKızlar gece yarısı uyku sersemi izlediğim kadarı ile Kurre Hayrettine giderken bir mektup mu vermiş,Ne mektubu o ve kime yazılmış bilen varmı
2. ineğe niye taktı ben onu anlamadımAynen ya kurreyi nasil azarliyo yaa
Ben olsam saygisizlasirdim aferin kiza iyi sabir varmis
Gitme korkusu sardi
Recel sut gozleme
Gozleme recel olmayi versin
Ahiri sutu muratta hallediyo
2.inek diye tutturdu zaten
Birinciye baktida 2.istiyo
Sera sera dediler oda bosa gitti
ya murat öylesine konuşuyor,semih öyle dedi diye devam ettiriyor.Murat Özlem için "o yaşlıyı göndericez" dedi ya,gel de gülme.
Murat Bey 46 yaşına rağmen çoluk cocuğun yörüngesinde dönüyor.
Semih'in uydusu.
Kendisi dirayetli duramadığı için Özlem'i kıskanıyor besbelli..
canım kredi kartı bilgilerini vermediysen sorun olmaz diye düşünüyorumKızlarrrrrr premium üyelerrrrr nasıl çıkabilirim üyelikten :) bi türlü beceremedim lütfen yardım edin ücretliymiş üyelik
hepsi toplanıp sera konusunda dalga gecti,bence hoş değildine diyorlar
aynenDun semihin cok uzerine geldiler
Sera yuzunden noldu elindemi patladi falan dediler
Noyan ve abidin Semih gel sende bizle ol dedi
Sonra abidin bende dahil hepimiz senin durusunu begeniyoruz dediler
Bu arda noyan oy kullanmamis.
Kurallar geregi sanirim ilk hafta kullanmadi
herkesin önünde verdi canım,gizli değildiKızlar gece yarısı uyku sersemi izlediğim kadarı ile Kurre Hayrettine giderken bir mektup mu vermiş,Ne mektubu o ve kime yazılmış bilen varmı
özlem gider inşallah,küçük çocukları var yaGormedim
Gitme korkusu sarmistir
Ozlem.ordada.mutsuz
Muratin dedigi gibi cok burnunun dikine giden sivri biri
Surekli bi siyrilma.cabasi var acayip bi ego
Semihede yanasamiyo.incilerlede gecinemiyo
Bakalim.nolcak gitsin.yeter
Canım düşünsene işyerinde insanlar sana sürekli laf sokuyor, seni müdure şikayet ediyor, seni göndertmeye çalışıyorlar.sen naparsın? Tabiki karşılık verir kendini korumaya çalışırsın.ben de böyle şeyler yaşadım.bu yüzden semihi çoook iyi anlıyorum.destekliyorum.ayakta kalmaya çalışıyor semih.Ben Semih'i artık sevemiyorum. 1. Olmak için her yol mübah değil ve 1. Olmaya layıkda değil. Çok saçma hareketler içerisinde.karşı grup zaten gıcıktı evet ama Semih onlardan farklı değil ki şu anda. Bi gün tutupta ben oyunculuğumu ispatlamak için kurreyle aşk oyunu yaptım derse hiç şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?