Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aman onların beyefendiliği hep oyunmuş.aslında tahmin ediyordum ama resmen kanıtladılar.altı üstü bir kişi fazlalıkları var.üstelik noyan oy vermeyecekmiş.kurre öyle bir şeyler dedi.hayır noyan oy verse bile böyle devam edecek diye bir şey yok!! Kendileri hangi konuda suçluyorlarsa aynen öyle davranıyorlar.
Ayrıca semihin onların laflarıyla tek başına mücadele etmesine bir anlam da veremiyorum.5 kişiye bir kişi.ama yibe de yetiyor hepsine.

Kesnlkle katılıyorum callanim herkes bir ayrı alem hepbir sorun semihle kurretulayni cozemedim özlemi seevemedm Türkan bi taraftan anaç diğer taraftan değişik ..favorm kim diye baktm ama bulamadım kimseye bi isinamadm hep bi oyunlar bisyler ..

aynen haklısın
türkan özlem iki oldu,hep sorun hep sorun
keşke hiç iş yapmasa,hiç de sikayet de etmese
Aynen ya kurreyi nasil azarliyo yaa
Ben olsam saygisizlasirdim aferin kiza iyi sabir varmis
Gitme korkusu sardi
Recel sut gozleme
Gozleme recel olmayi versin
Ahiri sutu muratta hallediyo
2.inek diye tutturdu zaten
Birinciye baktida 2.istiyo
Sera sera dediler oda bosa gitti

Murat Özlem için "o yaşlıyı göndericez" dedi ya,gel de gülme.
Murat Bey 46 yaşına rağmen çoluk cocuğun yörüngesinde dönüyor.
Semih'in uydusu.
Kendisi dirayetli duramadığı için Özlem'i kıskanıyor besbelli..

Kızlarrrrrr premium üyelerrrrr nasıl çıkabilirim üyelikten :) bi türlü beceremedim lütfen yardım edin ücretliymiş üyelik

Dun semihin cok uzerine geldiler
Sera yuzunden noldu elindemi patladi falan dediler
Noyan ve abidin Semih gel sende bizle ol dedi
Sonra abidin bende dahil hepimiz senin durusunu begeniyoruz dediler

Bu arda noyan oy kullanmamis.
Kurallar geregi sanirim ilk hafta kullanmadi

nasıl ya üç kişi mi oylamaya çıkacak? murat inci özlemden hangisi daha çok oy aldı?
tatlış dün yazamadım sana telefon geldide bana yinede yazayım öğrenmişsindir.2-2 aday çıkmış sanırım özlem inci ve Murat Türkan. Serkan inci ye sen gitmeZsin dedi. Zaten elemeden önce size yazmıştım inci ve özlem yazılacak diye ahır da son konuştular çünkü .inci ye 7 özleme 8 veririz demişlerdi ama bilmiyorum . Herhalde ilk hafta gibi düşün canm 3 kişi potaya giriyor ama eşitlik olunca 4. De girmişti ya Tuğçe nin gittiği hafta öyle olacak demekki

evet ilk hafta diye kullanamıyor . Yoksa Semih intihar ederdi sayısal üstünlük diye ahahha

Ben Semih'i artık sevemiyorum. 1. Olmak için her yol mübah değil ve 1. Olmaya layıkda değil. Çok saçma hareketler içerisinde.karşı grup zaten gıcıktı evet ama Semih onlardan farklı değil ki şu anda. Bi gün tutupta ben oyunculuğumu ispatlamak için kurreyle aşk oyunu yaptım derse hiç şaşırmam

Kızlar gece yarısı uyku sersemi izlediğim kadarı ile Kurre Hayrettine giderken bir mektup mu vermiş,Ne mektubu o ve kime yazılmış bilen varmı

Evet jesi

evet kesiliyor canm özlem neden ağlamış 2 saat dn değil önceki gün ben izlemedim nette okudum
Gormedim
Gitme korkusu sarmistir
Ozlem.ordada.mutsuz
Muratin dedigi gibi cok burnunun dikine giden sivri biri
Surekli bi siyrilma.cabasi var acayip bi ego
Semihede yanasamiyo.incilerlede gecinemiyo
Bakalim.nolcak gitsin.yeter

Kızlar gece yarısı uyku sersemi izlediğim kadarı ile Kurre Hayrettine giderken bir mektup mu vermiş,Ne mektubu o ve kime yazılmış bilen varmı
Kurre Betul diye bi arkadasina yollamis oyle dedi
Semihte okumak.istedi hatta ve okudu
İnci laf soktu.o sirada yine.disari ask mektuplari ask.mektuplari dedi

2. ineğe niye taktı ben onu anlamadım
ineğin oy geitrdiğini düşünüyor
semihe de noyan konusunda nasıl yükleniyor,olan olmuş bir kere niye bukadar uzatıyorsun,bir de noyan tahtada açıkça türkanın sera dayatması yüzünden istemiyorum onları gibi birşeyler söyledi
grup olayı gibi oldu ; türkan potaya girmeyeyim, gruplar ayrılmasın kasa ayrılmasın diye semihe baskı yaptı,olay semihin üstüne kaldı..bunda da suçlu semihi çıkarmaya çalışıyor..ya olan olmuş..bu kadını gerçekten anlayamıyorumm
özlem bastan beri sera sera
sera oldu,insan kendini işine verir orayı çevirir ama yok

ya murat öylesine konuşuyor,semih öyle dedi diye devam ettiriyor.
murat cok baskın bir karekter olmasa da eğlenceli geliyor bana..o yemek yemek diye aranmaları filan komik
özlemin ütopyada psikolojisi bozuldu ya
Kızlarrrrrr premium üyelerrrrr nasıl çıkabilirim üyelikten :) bi türlü beceremedim lütfen yardım edin ücretliymiş üyelik
canım kredi kartı bilgilerini vermediysen sorun olmaz diye düşünüyorum

hepsi toplanıp sera konusunda dalga gecti,bence hoş değildi

aynen

herkesin önünde verdi canım,gizli değildi

Gormedim
Gitme korkusu sarmistir
Ozlem.ordada.mutsuz
Muratin dedigi gibi cok burnunun dikine giden sivri biri
Surekli bi siyrilma.cabasi var acayip bi ego
Semihede yanasamiyo.incilerlede gecinemiyo
Bakalim.nolcak gitsin.yeter
özlem gider inşallah,küçük çocukları var ya
evlat için annenin yeri başka

Canım düşünsene işyerinde insanlar sana sürekli laf sokuyor, seni müdure şikayet ediyor, seni göndertmeye çalışıyorlar.sen naparsın? Tabiki karşılık verir kendini korumaya çalışırsın.ben de böyle şeyler yaşadım.bu yüzden semihi çoook iyi anlıyorum.destekliyorum.ayakta kalmaya çalışıyor semih.
Nitekim diğerlerinin tavırlarını da görüyoruz.
Bu arada murat 36-37 yaşlarında.bir arkadaş 46 demiş.yanlış biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…