- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.781
ya murat öylesine konuşuyor,semih öyle dedi diye devam ettiriyor.
murat cok baskın bir karekter olmasa da eğlenceli geliyor bana..
adı yazılmadan önce canm dün değil önceki gün anladım bilmiyorsun :)Gormedim
Gitme korkusu sarmistir
Ozlem.ordada.mutsuz
Muratin dedigi gibi cok burnunun dikine giden sivri biri
Surekli bi siyrilma.cabasi var acayip bi ego
Semihede yanasamiyo.incilerlede gecinemiyo
Bakalim.nolcak gitsin.yeter
laf sokma değil canım. Orada boş geZen bir adamın birinci olmasını istemiyorum. Başlarda Semih e hak veriyordum biliyosun ama 1. Olmak için yok birleşelim sözünden beri hareketleri saçmaladı . Diyeceksiniz ki Türkan yüzünden birleşmedi. O olay olmasada Semih sıyrılırdı emin ol. Onlarla hayatta birleşmem gerekirse tek kalırım diyen adam kurre için yaptı bunu. Aşklarıda midemi bulandırıyor. Ama sana saygı duyuyorum canm. Bunlarda benm görüşüm napimCanım düşünsene işyerinde insanlar sana sürekli laf sokuyor, seni müdure şikayet ediyor, seni göndertmeye çalışıyorlar.sen naparsın? Tabiki karşılık verir kendini korumaya çalışırsın.ben de böyle şeyler yaşadım.bu yüzden semihi çoook iyi anlıyorum.destekliyorum.ayakta kalmaya çalışıyor semih.
Nitekim diğerlerinin tavırlarını da görüyoruz.
Bu arada murat 36-37 yaşlarında.bir arkadaş 46 demiş.yanlış biliyor.
atsana linkini bakalım canımSemih'in youtube daki videolarını izlerseniz, onun kadınlara bakış açısını daha iyi anlarsınız; yok kadınlar için şehvet düşürücü krem tanıtımı falan ıyy.
Semih üniversite yılları komik,diye yayınlamışlar bir de. Adamın gözlerinden okunuyor ruhsuzluğu, narsistliği, herkesi bir araç olarak gördüğü gözlerinden okunuyor.
Aynen ütopya ya da pata küte daldı ama olmadı. Özlem e o zamanlar senin ağzına vururum demiş. Çüş... Semih e vurduklarında da keşke bende vursaydım demiştiince melek kazanır
onda o azmi görüyorum
Linki atabilir misin merak ettim canım yaO videoda ne var ki duyanda bise sancak
Uni ortaminda.kendi aralarinda egleniyolar
Sanki adam cumhurbaskani da vieolari cikmis
Genc cocuk ortami varmis eglenmis iyide etmis
Linki atabilir misin merak ettim canım ya
tatlış dün yazamadım sana telefon geldide bana yinede yazayım öğrenmişsindir.2-2 aday çıkmış sanırım özlem inci ve Murat Türkan. Serkan inci ye sen gitmeZsin dedi. Zaten elemeden önce size yazmıştım inci ve özlem yazılacak diye ahır da son konuştular çünkü .inci ye 7 özleme 8 veririz demişlerdi ama bilmiyorum . Herhalde ilk hafta gibi düşün canm 3 kişi potaya giriyor ama eşitlik olunca 4. De girmişti ya Tuğçe nin gittiği hafta öyle olacak demekki
Onu bende bilmiyorum canımcanım diğer yorumları okumadım.eleme bu hafta mı olacak o zaman? yoksa bir ay sonra mı?
Teşekkür ederim
Fide ismi ilginc geldiAy gördüm hepsi çok itici geldi bana.
4kisi yazilmis3 bayan mııi??!! Yandık desenize.kafamız daha da şişecekkk
kimler yazılmış haberi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?