Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih'in youtube daki videolarını izlerseniz, onun kadınlara bakış açısını daha iyi anlarsınız; yok kadınlar için şehvet düşürücü krem tanıtımı falan ıyy.
Semih üniversite yılları komik,diye yayınlamışlar bir de. Adamın gözlerinden okunuyor ruhsuzluğu, narsistliği, herkesi bir araç olarak gördüğü gözlerinden okunuyor.

Ç
Gormedim
Gitme korkusu sarmistir
Ozlem.ordada.mutsuz
Muratin dedigi gibi cok burnunun dikine giden sivri biri
Surekli bi siyrilma.cabasi var acayip bi ego
Semihede yanasamiyo.incilerlede gecinemiyo
Bakalim.nolcak gitsin.yeter
adı yazılmadan önce canm dün değil önceki gün anladım bilmiyorsun :)

laf sokma değil canım. Orada boş geZen bir adamın birinci olmasını istemiyorum. Başlarda Semih e hak veriyordum biliyosun ama 1. Olmak için yok birleşelim sözünden beri hareketleri saçmaladı . Diyeceksiniz ki Türkan yüzünden birleşmedi. O olay olmasada Semih sıyrılırdı emin ol. Onlarla hayatta birleşmem gerekirse tek kalırım diyen adam kurre için yaptı bunu. Aşklarıda midemi bulandırıyor. Ama sana saygı duyuyorum canm. Bunlarda benm görüşüm napim

atsana linkini bakalım canım

Elektrik fatura ödemesinde inciler haklı kurre açık bırakıp gidiyor diğerleride kontrol etmiyor. Dün de abidin e bu ülkede nasıl sanat yapacaksınız gibi bir şey demesi de ayıp. Kendini ne sanıyorsa bu Semih onun dediklerini hiç kimse görmüyor ama.

O videoda ne var ki duyanda bise sancak
Uni ortaminda.kendi aralarinda egleniyolar
Sanki adam cumhurbaskani da vieolari cikmis
Genc cocuk ortami varmis eglenmis iyide etmis

canım diğer yorumları okumadım.eleme bu hafta mı olacak o zaman? yoksa bir ay sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…