- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.941
karşı gruba geçme gibi bir düşüncesi yok sadece semihlerden kurtulmak istiyo. kurreyle semih tartışınca cafeden yine çıktı tartışma dinleyemem diye. hakkatten çok tartışmaya sebep oluyo kurre. ya semih le ya türkan laTurkan incilerin gruba gecsin sabah aksam inciyla car car birbirlerini yerler bizde cekirdek citler izleriz
Turkan orda kaldiysa semihin tayfa yuzunden kaldi nankor iste
pasaport premium zaten herkese orda sıkıntı yok ama uygulama iniyor cepten izliyorsan indirdin mi?SADECE PASAPORT ÜYELİĞİM VAR OPRO ÜYELİĞİ NASIL OLUCAK
CEPTEN İNDİRİYİM BIDE TŞK EDERIM,pasaport premium zaten herkese orda sıkıntı yok ama uygulama iniyor cepten izliyorsan indirdin mi?
bi de internetin yavaş olabilir bence
ütopya yaz indir mağaza mı appstore mi oraya yaz ücretsz.CEPTEN İNDİRİYİM BIDE TŞK EDERIM,
eşyalarını taşımış bi yere ama nereye bilmiyorum. yok bu sefer kararlı gördüm. semih ler grupla ilgili konuşacaklarsa cafeden çıkıyor
OK ŞİMDİ ONU DENİCEM BAKALIM OLUCAKMIütopya yaz indir mağaza mı appstore mi oraya yaz ücretsz.
zaten konuşma yapacaktı oylama gecesi ama karşı gruba sinirlendi yapmadı sanırım. bence haklı türkan hizmetçi gibi kullanıyorlar valla. ben açıyorum sabahları canlı yayını hepsi uyuyo kadın bütün yemekleri tamamlamış oluyo. bi de uyandıramıyo elli kere sesleniyo krize giriyo sonra.bıraksın ne yaparlarsa yapsınlarHadi ya Türkan dan beklenmedik hareket.Belki de Sms te güçlü olduğunu gördü o yüzden ayrıldı.
büyük ihtimal netindendir canımOK ŞİMDİ ONU DENİCEM BAKALIM OLUCAKMI
CNM TŞK EDERİM CEPTEN İNDİRİNCE OLDUOK ŞİMDİ ONU DENİCEM BAKALIM OLUCAKMI
zaten konuşma yapacaktı oylama gecesi ama karşı gruba sinirlendi yapmadı sanırım. bence haklı türkan hizmetçi gibi kullanıyorlar valla. ben açıyorum sabahları canlı yayını hepsi uyuyo kadın bütün yemekleri tamamlamış oluyo. bi de uyandıramıyo elli kere sesleniyo krize giriyo sonra.bıraksın ne yaparlarsa yapsınlar
türkan dedi ki bak bugün kurre hanım nasıl hazırladı kahvaltıyı mecbur kalınca dedi. cafe de.Çok çalışıyor evet.Kurre bir işin ucundan tutmuyor dengesiz kız.
aa ciddi mi sevindm canım. benm laptopta virüs varda hiç açılmıyo bile. o yüzden telefona yükled,m o da iyi oluyo arada takılıyo ama neti açıp kapat düzeliyor. model ne telefonunCNM TŞK EDERİM CEPTEN İNDİRİNCE OLDU
sen türkan a mı vermiştin oyunu canımÇok çalışıyor evet.Kurre bir işin ucundan tutmuyor dengesiz kız.
kızlar bu pınar ın ses tonu hoş değil. bi dikkat eder misinz hep eli saçında. fide pınar a göre daha efendi bi tip ve bence daha güzel. pınar çirkin ama havalı duruyo
evet canımsen türkan a mı vermiştin oyunu canım
Aynen katılıyorum.Biraz da Kurre yapsın.Hazıra konmayı biliyor.Anca tuvaleti ben temizledim deyip duruyor.türkan dedi ki bak bugün kurre hanım nasıl hazırladı kahvaltıyı mecbur kalınca dedi. cafe de.
türkan dört dörtlük demiyorum ama bu konuda haklı kadıncağız dün başı döndü
evet seksiliği var katılıyorum. fotoda canlıdan daha iyi =)Pınar ı canlı görmedim ama foto da çirkin çıkmış bir seksilik var ama.
evet canım
Aynen katılıyorum.Biraz da Kurre yapsın.Hazıra konmayı biliyor.Anca tuvaleti ben temizledim deyip duruyor.
evet seksiliği var katılıyorum. fotoda canlıdan daha iyi =)
BEN TELİ YENİ ALDIM ASUS ZENFONE CNMaa ciddi mi sevindm canım. benm laptopta virüs varda hiç açılmıyo bile. o yüzden telefona yükled,m o da iyi oluyo arada takılıyo ama neti açıp kapat düzeliyor. model ne telefonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?