Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Turkan incilerin gruba gecsin sabah aksam inciyla car car birbirlerini yerler bizde cekirdek citler izleriz
Turkan orda kaldiysa semihin tayfa yuzunden kaldi nankor iste
karşı gruba geçme gibi bir düşüncesi yok sadece semihlerden kurtulmak istiyo. kurreyle semih tartışınca cafeden yine çıktı tartışma dinleyemem diye. hakkatten çok tartışmaya sebep oluyo kurre. ya semih le ya türkan la

Hadi ya Türkan dan beklenmedik hareket.Belki de Sms te güçlü olduğunu gördü o yüzden ayrıldı.
zaten konuşma yapacaktı oylama gecesi ama karşı gruba sinirlendi yapmadı sanırım. bence haklı türkan hizmetçi gibi kullanıyorlar valla. ben açıyorum sabahları canlı yayını hepsi uyuyo kadın bütün yemekleri tamamlamış oluyo. bi de uyandıramıyo elli kere sesleniyo krize giriyo sonra.bıraksın ne yaparlarsa yapsınlar

Çok çalışıyor evet.Kurre bir işin ucundan tutmuyor dengesiz kız.

kızlar bu pınar ın ses tonu hoş değil. bi dikkat eder misinz hep eli saçında. fide pınar a göre daha efendi bi tip ve bence daha güzel. pınar çirkin ama havalı duruyo

Çok çalışıyor evet.Kurre bir işin ucundan tutmuyor dengesiz kız.
türkan dedi ki bak bugün kurre hanım nasıl hazırladı kahvaltıyı mecbur kalınca dedi. cafe de.
türkan dört dörtlük demiyorum ama bu konuda haklı kadıncağız dün başı döndü

kızlar bu pınar ın ses tonu hoş değil. bi dikkat eder misinz hep eli saçında. fide pınar a göre daha efendi bi tip ve bence daha güzel. pınar çirkin ama havalı duruyo

Pınar ı canlı görmedim ama foto da çirkin çıkmış bir seksilik var ama.

sen türkan a mı vermiştin oyunu canım
evet canım

türkan dedi ki bak bugün kurre hanım nasıl hazırladı kahvaltıyı mecbur kalınca dedi. cafe de.
türkan dört dörtlük demiyorum ama bu konuda haklı kadıncağız dün başı döndü
Aynen katılıyorum.Biraz da Kurre yapsın.Hazıra konmayı biliyor.Anca tuvaleti ben temizledim deyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…