- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.901
daha önce yorumlaşmıştık canm hem fikir olduğumuzu biliyorum. belki sen hatırlamamışsındır yazıştığımız burda =). neticede yarışma ayrı fikirde de olabilirdik tabi. bende semih lere ılımlıyım. yanlışları var sadece. önceden tamamen onların grubu destekliyordum.Ya aslinda hemfikiriz bende kurreyi sevmiyorum ama.semihleri destekliyorum
Hani kurre gitse uzulmem
Ama.inci edep sinirlarini asti
Herkese oyle
Yanlis anlama hani kurrenin cenesi dustu ama incide surekli satasiyo
Kurrenin elle tutulur hic iyi yani yok kiinci sinirlenince ağzına ne geliyorsa diyor evet yanlış. ama şöyle bir ayrım var bence ; inci nin sevgilisi yok tezcan ın onu sevdiğini ya da tezcan la sevgili olabiliceklerini düşündüyse bunları yapması normal kurre yle kıyaslayınca. çünkü kurre de kendini sırtına aldırdı,semih i dizinde uyuttu vs vs. yani sevgililikte olur tabi inci ve kurre nin yaptıkları (ekran önünde pek hoş olmayabilir kimine göre)
fakat kurre sevgilisi varken semih in ona yazmasına pek bir şey demedi. çağdaş bu konuda kurre yi savunduğunda kavga çıktı. kurre gıkını çıkarmadı. yani hoşnuttu. bu gibi durumlarda reyting için orada kalmak için yapıyo yorumunu getiriyor. kısacası sevgilisi varken girmiş olduğu tutum evet hoş değil. sevgiliside mektupta bunu belirtti sen şöhreti seçtin dedi. inci bunu demek istemiş fakat kaba bir dille demiş
canım sana arkadaş yazmış o yüzden yazmadım =)izleyemedim ben orayı ikisi de ayıp etmiş ama.
kurre de artık başladı.Kurrenin elle tutulur hic iyi yani yok ki
Susuyosada semih susturuyo
Semih olmasa o da inci hic farki yok
Koy ikisini bi odaya izle
Ya parayla namus satmak ne.demek kiza resmen o... Dedi
Birde yarismanin geneli dedikodu giybet nasil tovbe edicek bunlar acaba
kurre de artık başladı.
dün ki tv yayında verdi ya semih susturmaya çalışıyor yapma etme diye
Semihin sayfaya video atiyolar ordan takip ediyorumİnci sinirlenince evet çok kötü şeyler söylüyor.Netten mi izledin sen bunları?
İnci atmışdoğru asil pis sensin falan diyordu inc. inci mi çöpe atmış murat mı? teşekkrler aydınlattın =)
evet canım.sen canlı izlemiyor muydun yahu yanlış mı hatırlıyorum işimi gücümü eskiden o saate göre ayarlıyorum falan dememiş miydin ??Ya var ya orada koptum bahçe de Semih kurre ye anlatıyor kurre anlamıyor Semih diyor Allah benim belamı verdi diye.
yüzde elli de kim kim varO degilde yarisma baya kizisti
Anketlerde oylar suan yuzdeelli deniyo
Kim gider
Ben özlem diye dusunuyorum
Ama semihlerden kimse gitmedi birini yollarlar mi? Acaba
Murat gitmesin ya
evet canım.sen canlı izlemiyor muydun yahu yanlış mı hatırlıyorum işimi gücümü eskiden o saate göre ayarlıyorum falan dememiş miydin ??
Valla bende cok mutlu oldum semihlerin keyfi yerine gelmistir artik :)özlemi seven arkadaş var mı bilmiyorum ama ben mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?