Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Özlem gideceğini az çok biliyordu bence.Grup arkadaşları bile ya Murat ya da Özlem gider diyorlardı.Yeni gelenleri Kurre kıskanmasın şimdi

Kızlar sabahtan beri pür dikkat izliyorum çok hareketli bir gün evet özlem gitti. Türkan bireysel. Ben kimsenin hizmetçisi değilim diyo bence çok haklı. Diğerleri Türkan kadar yorulmuyo. Dün sabahtan akşama kadar bilmem neleri yapmış. Akşam bulaşık hala yıkanmamış. Semihlere para da vermem belki dedi. Inci de yeni gelenleri heyecanla bekledi inşallah çok güzellerde falan dedi. Tabi kurre de kıskanmam ben Semih e güveniyorum dedi ama orda belli etti zaten kıskandığını. Bende oyumu fideye vermiştim fide iyi bence pınar sürekli sosyallikten bahsediyo sıktı şimdiden. Semih te kızlarla konuşmam lazım deyince kurre biraz bozuldu

Nedense Türkan ın kararlı olduğunu düşünmüyorum.Hep bireyselim diyor sonra hemen vazgeçiyor.

ben özlemin elenmesine üzüldüm cünki semihin hareketlerini sevmiyorum ukala bir tip türkan o grupta olmazsa hiç bişey yapamazlar.kurreninde kendini sette zannedip semih le ask oyunları oynamasından bıktım

Evet çok dedi pınar da dedi sen hep diyordun diye yok demedim ki dedi ahaha. Herhalde bu sefer ciddi onu kastediyor . Semihlerin morali bozuk olduğuna göre ciddi
Elenme korkusu var o kadinda bence..

Oylamada karsi taraf murat ve turkana cok yuklendi semihlerin uzerinden ondan olsa gerek bu bireyselligi..

Kizlar incilerin gruba daha yakin gibi dimi..

Turkan incilerin gruba gecsin sabah aksam inciyla car car birbirlerini yerler bizde cekirdek citler izleriz
Turkan orda kaldiysa semihin tayfa yuzunden kaldi nankor iste

kızlar benim canlı yayında 10saniye konuşmalar gelıyor sonra kilitleniyor sürekli izleyemıyorum yardımcı olabılırmısınız

Elenme korkusu var o kadinda bence..

Oylamada karsi taraf murat ve turkana cok yuklendi semihlerin uzerinden ondan olsa gerek bu bireyselligi..

Kizlar incilerin gruba daha yakin gibi dimi..
evet kızlar incilerde yedi içti. onlarla gezdiler evi falan. inci hep eşlik etti bırakmadı.pek bir şey anlayamayız tabi.fide ilk geldiğinde türkan a atladı sarıldı ama. diğer kız bi garip zaten pınar saçlarıyla oynuyo ikidebir. sosyallikten bahsediyo ha bire. daha önce hostesmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…