- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.001
Yorumlarına sonuna kadar katılıyorm canım.türkan bence naz, kapris yapıyor kendini daha da vazgeçilmez yapmak için.acaba karşı takıma mı geçme ayarları bunlar? Hani bir kişi fazlalar yaaa.yeni gelenler de geçebilir diye.pınar insan sosyal bir hayvandır
inek de sosyal bir hayvandır gibi şeyler söylüyorpek haz etmedim garip lazflarından
diğeri daha ılımlı bir hanım,annesi 3 ay önce ölmüş,akciğer kanserinden
bu arada 18 ütopyalıdan 3 tanesinin en yakını kanserden veffat etmiş
bu toplumumuzda kanserin nekadar yaygınlaştığını hatırlattı
sigara,ambalajlı hazır gıdalar,çevre kirliliği gibi etkenler hep bunun nedeni,üzücü
ben dün izledim
kurre ve inci sürekli iş yapıyor
bunlara iş yapmıyor diyen yalan söylemiş olur
türkan ayrıldı
semihler hiç kötü bir şey söylemediler
hatta semih altar ve murat türkanın kafeden istediği masaları filan içeri taşıdılar
türkan kendisi olmadan o grubun yapamayacağını düşünüyor ama kimse vazgecilmez değildir,herkesin yeri doldurulabilir,bunu bilmiyorhata yaptı,akşam kendisi herkese sırtını dönüp yemek yedi,orada üzülecek...
yemek dediğin nedir ki bir patates haşlarsın yemek olur.inciler makarna yapıp duruyor.makarna yapması 10 dakika
dışarıdan söylersin yarım saatte gelir,ekmek arası yaparsın yine doyarsın...türkan olmayınca neden aç kalsınlar
misafirlerde oraya ziyaret amaçlı geliyorlar
kafede bir pasta bir milföy yaparsın yine yemek olur
kimse kendisinin vazgecilmez olduğu gibi yanlış bir yargıya asla düşmesin
egomuzu kontrol altında tutmamız gerek
bu arada olayı semihlerin bukadar olgunlukla karsılamasını cokk taktir ettim
yine de biraz sitem ettiler,özlem için serayı yaptık,baskı makinesi aldık özlem gitti
türkan istedi diye kafe yaptık,yatırımları buraya yaptık,türkan gitti filan dediler
semih türkan cok yoruldu haklı ama biz ona buakadar iş yapma dedik,kendisi yapıyor dedi
tipik türk kadını işte hem çok çalışır,çok temizlik yapar filan,hem de cok yakınırama ne kendisi mutlu olur ne de baskaları böyle mutlu olur
keske kendini biraz serbest bıraksaydı,biraz da dinleneyim deseydi,böyle gerilmezdi
Semih cepte de ondan öyle yapıyor canım bencekurre özünde iyi kız..son zamanlarda fazlaca şımarıklık yapınca göze batmaya başladı..incide öyle...diğer grubu çeviren inci yani.türkan semihide kurreyide kesinlikle sevmiyor..prensesim falan diyor ama hiç sevmiyor...tunciğe serkana sarıldığı gibi sarılmıyor mesela semihe..geçen araları limoniydi semihle türkanın..semih yanaştı sarılmaya çalıştı ..ittirdi çoçuğu ..sevmem ben böyle şeyleri diye.ama aynı şeyi serkan yapsa gellll kuzummm güneşim diye iltifatlarda bulunur.....bende fideyi biraz daha sevdim...
Yaaaaa.özlem değil de inci gider sanıyordum.yeni gelenlerden de fideyi daha pozitif, ılımlı buldum.aman gerginlik olmasın da.birbirlerine laf sokmalarını izlerken acayip geriliyordum.hatta o yüzden izlemeyi bıraktım bir süre.
Bende de ilk heyecan kalmadı.ben de tvden takip ediyorum.ben de fideyi tatlı pınarı kavgacı buldumBen eskisi gibi sevmiyorum ilk heyecan baktım şimdi sadece yemek yerken tv de bakıyorum.Ama fide tatlı birine benziyor.Pınar da kavgacı gibi..
Bende de ilk heyecan kalmadı.ben de tvden takip ediyorum.ben de fideyi tatlı pınarı kavgacı buldumBakalım nolcak.
Kuzucum nerelerdesin sen gözlerim aradı seniKızlar merhaba.kim girdi kim çıktı yaaa?? Takip edemedim 2-3 gündür.neler olmuş neler
evet canım Türkan ayrıldı. Haklı bulanlardan biri de bendim o yüzden alıntı yaptım. Diğerleri de yapıyor tabi yapmıyor değil ama bulaşıkların yıkanmadığı oluyor. Valla ben ne zaman açsam kadın sabahın köründe iş güç yapıyor. Gün içinde de kurre hep Cafe'de kikirdiyor. Misafirin geleceği gün Cafe'de iş yapıyor kurre o kısım doğru.misafirde haftada 3 gün geliyor en fazlaşimdi biraz okudum..türkan sürekli çalışıyor falan filan yazılmış...ineği altarda sağıyordu türkanda muratta..bakımını aynı şekilde semihte yapıyordu altarda ....kafenin içini hep kurre temziliyordu..kahvaltı yine kurredeydi bulaşıklar kurrede..türkan yemek yapıyordu..bulaşıklar yine kurrede oluyordu...hangarın içini yine hep beraber temizliyorlardı.odun kırma altarla semihte ..serayı erkekler kurmuştu...tamamen bencillik türkanın yaptığı...
Noyan ve Hayrettin geldiğinde de bu şekil olmuştu. Hatta abidin de desemihler hemen kızlara bu boyle yapıyor su soyle yapıyor karsı tarafı hep kötüleme derdıne düştüler ama serkanlar ole deıl
Bende fide ciyim şeker geldi banaYaaaaa.özlem değil de inci gider sanıyordum.yeni gelenlerden de fideyi daha pozitif, ılımlı buldum.aman gerginlik olmasın da.birbirlerine laf sokmalarını izlerken acayip geriliyordum.hatta o yüzden izlemeyi bıraktım bir süre.
Herkesin ailesi mi geldi yine yoksa sadece Serkan mıooooo samihhhh dedi bi sarıldı : Dherkese çok samimi şekilde sarıldı..inciyi kucakladı....
normalde iş bölümü vardı yanı..işte kahvaltılar bulaşıklar v.s kuredeydi yemek türkanda...semihler çok defa dedi kendini yorma bukadar ama ısrarla iş yaptı..dinlen dediler ama o yine iş yaptı..iş iş işş....sanki bütün yükü ona yıkmışlarda oda altında ezilmiş gibi..hani şimdi kalkıpta gruptan ayrılması bana saçma geldi..ona zorla iş yaptıran olmadı..hep kendi isteğiyle yaptı...erken kalkma konusunda da murtatta erkn kalkıyor altarda bi tek o kalkmıyorki erken..evet canım Türkan ayrıldı. Haklı bulanlardan biri de bendim o yüzden alıntı yaptım. Diğerleri de yapıyor tabi yapmıyor değil ama bulaşıkların yıkanmadığı oluyor. Valla ben ne zaman açsam kadın sabahın köründe iş güç yapıyor. Gün içinde de kurre hep Cafe'de kikirdiyor. Misafirin geleceği gün Cafe'de iş yapıyor kurre o kısım doğru.misafirde haftada 3 gün geliyor en fazla
yok sadece serkanın eşi...sekize kadar falan kalacakmış sanırımHerkesin ailesi mi geldi yine yoksa sadece Serkan mı
aynen heyecan yaptıı :)) aslında fideyle altar cok güzel olurlardı ama fide altarı istemez gibi.altar mülayim anadolu cocuğu,fide daha havalıTurkandan ben hic bisi anlamadim
İnciye seni yazmicam diyodu
Tuncaya seni yazmicam diyodu
Semihe gelip oyun yapiyorum.diyodu
Kiziyo gurluyo
Sonra gelio.semihlerle oturyodu
Ozlem gidicem dedi ve gitti grupdan en azindan bu turkan 2gun sonra yine aglar
Canli izleyemedigimden pek bise bilmiyorum
Bi video gordum ama fide altara bilekligini taktriyodu
Ayy Altar ya nasil takcani sasirdi heycan yapti
Bugun aksam olsada izlesem tv de daha cok verseler gunduzde olsa keske
serkan a parayı vermem diyordu belki verebilirim dedipara türkanda kalmış sanırım.murat istemeyiz diyor...yarın misafir gelcek sanırım ne yapacaklarını konuşuyorlar...kurre türkandan süt istemiş sütlaçlık ,türkan vermemiş...altar ben sağarım akşama dedi :) semih kendini yoracak şeyler yapma diyor
türkanda gördüğüm şey: ''çok ciddi oy kaygısı'' tamamen buna göre hareket ediyor..Yorumlarına sonuna kadar katılıyorm canım.türkan bence naz, kapris yapıyor kendini daha da vazgeçilmez yapmak için.acaba karşı takıma mı geçme ayarları bunlar? Hani bir kişi fazlalar yaaa.yeni gelenler de geçebilir diye.
Ay evet yaaa.yazarken bir baktım aynı fikirlerAynı fikirdeyiz canım.Kurre yii hiiçç sevmiyorum ya.Çok soğudum o kızdan.
sanırım ortak bişiler almış türkan o parayla..muratta para falan istemeyiz diyordu.çok kızmış..bana yapmıcaktı diyorserkan a parayı vermem diyordu belki verebilirim dedi
Ayyyy ciddi misin canımmmmmm.sagolKuzucum nerelerdesin sen gözlerim aradı seni
oylama yapılacağı gün toplantıya katılmadı türkan...serkanı köşe çekmişti önemli açıklamalar yapacam kimi yazacaksınız demişti.serkanda söylememişti...o gün adı yazılmasaydı konuşmayı yapacaktı ve diğer gruba geçecekti bence...baktı ismi çıktı konuşmayı yapmadı taki eleme gecesinde elenmeyince. kesinlikle oy kaygısı taşıyor..ve panikledi karşı taraf çoğalıncatürkanda gördüğüm şey: ''çok ciddi oy kaygısı'' tamamen buna göre hareket ediyor..
semih dün de kaç kez söyledi,oy için kaygılananlar gidiyor...
çünkü kendilerini kasıyorlar ve doğal hareket edemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?