Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yorumlarına sonuna kadar katılıyorm canım.türkan bence naz, kapris yapıyor kendini daha da vazgeçilmez yapmak için.acaba karşı takıma mı geçme ayarları bunlar? Hani bir kişi fazlalar yaaa.yeni gelenler de geçebilir diye.

Semih cepte de ondan öyle yapıyor canım bence

Ben eskisi gibi sevmiyorum ilk heyecan baktım şimdi sadece yemek yerken tv de bakıyorum.Ama fide tatlı birine benziyor.Pınar da kavgacı gibi..

evet canım Türkan ayrıldı. Haklı bulanlardan biri de bendim o yüzden alıntı yaptım. Diğerleri de yapıyor tabi yapmıyor değil ama bulaşıkların yıkanmadığı oluyor. Valla ben ne zaman açsam kadın sabahın köründe iş güç yapıyor. Gün içinde de kurre hep Cafe'de kikirdiyor. Misafirin geleceği gün Cafe'de iş yapıyor kurre o kısım doğru.misafirde haftada 3 gün geliyor en fazla

normalde iş bölümü vardı yanı..işte kahvaltılar bulaşıklar v.s kuredeydi yemek türkanda...semihler çok defa dedi kendini yorma bukadar ama ısrarla iş yaptı..dinlen dediler ama o yine iş yaptı..iş iş işş....sanki bütün yükü ona yıkmışlarda oda altında ezilmiş gibi..hani şimdi kalkıpta gruptan ayrılması bana saçma geldi..ona zorla iş yaptıran olmadı..hep kendi isteğiyle yaptı...erken kalkma konusunda da murtatta erkn kalkıyor altarda bi tek o kalkmıyorki erken..

aynen heyecan yaptıı :)) aslında fideyle altar cok güzel olurlardı ama fide altarı istemez gibi.altar mülayim anadolu cocuğu,fide daha havalı

serkan a parayı vermem diyordu belki verebilirim dedi

türkanda gördüğüm şey: ''çok ciddi oy kaygısı'' tamamen buna göre hareket ediyor..
semih dün de kaç kez söyledi,oy için kaygılananlar gidiyor...
çünkü kendilerini kasıyorlar ve doğal hareket edemiyorlar

oylama yapılacağı gün toplantıya katılmadı türkan...serkanı köşe çekmişti önemli açıklamalar yapacam kimi yazacaksınız demişti.serkanda söylememişti...o gün adı yazılmasaydı konuşmayı yapacaktı ve diğer gruba geçecekti bence...baktı ismi çıktı konuşmayı yapmadı taki eleme gecesinde elenmeyince. kesinlikle oy kaygısı taşıyor..ve panikledi karşı taraf çoğalınca

kızlar semihlerin grubu diğer grubu yeni gelenlere kötüledi,diğer grup kötülemedi demişsiniz ama abidin baya kötüledi dün..kızlarda daha tarafımız belli değil gibi seyler söyleyerek bu konuya girmek istemedi
serkanla inci o grupta fena değil ama abidin ve tuncay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…