Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aynen izledim. Murat pek kararlı. Aferin ona sonundaa

Bende öyle denk geldim canm. Doğrudur ne deyim. Hatta dün Türkan dediki bak bak kurre bugün iş başa düştü nasılda erkenden kalktı kahvaltı hazırladı dedi yüzlerine

Bilemem ama bana öyle geldi ahahaha. Aman sanki yaptıklarında ne var beleş para işte eğlencesine yapıyor ediyor. Yoksa vakit mi geçer:)

Aynen ya normal de Semih böyle bir kıza dışarıda bunları yapacağını sanmıyorum.Her şey elinin altında burada bir tel açıyor yok yemekler yok elbise ayakkabı.Kurre de kkikikkiki diye gülüyor.Bir de bir şapşik bakışı var ki sorma yani.Semih iltifat ettikçe utanmış gibi bakıyor ya ama komedi ya

ay evet ya canım seninle her konuda aynı fikirdeyiz valla. Gözlerini kırpıştıryo bi de ben onunda numara olduğunu düşünüyorum çocuklaşmaya çalışıyo. Çünkü normalde kırpabiliyor gözlerini bilmiyorum farkettin mi

Evet evet dimi onu ben de fark ettim.Gözlerini kırpıp duruyor.Tam şapşikk ya bu kız.Semih e bazen şaşıyorum nasıl tahammül ediyor.

benim de aklımdan gecmişti

yani ağzının payını verdi türkana
kavga eder gibi değil dimi onu öğrenmek istemiştim canım. Birde alıntı yapamadım uzun bir yazı diye burdan yapayım :) Semih hoş karşıladı Türkan ı demişsin Semih sakin biri ve geri gelir diye kavga etmemiştir. Bir de pınar ın hayvanda sosyal insan lafını duydum ahaha . Yahu her lafı sosyalle başlıyor onun. Serkan ın adalet sözü gibi

Evet evet dimi onu ben de fark ettim.Gözlerini kırpıp duruyor.Tam şapşikk ya bu kız.Semih e bazen şaşıyorum nasıl tahammül ediyor.
Bide gözlükleri takıp kırpıyo yanakları oynuyo kırparken. Yani ki ben gözümü öyle kırpıyorım diye gösteriyo ahaha. Semih o bahçede konuşurken dedi ya büyük konuşturma beni bak çıldırcam diye

Kızlar twetterda gördüm teco ile çağdaş buluşmuş . Çağdaş tv8 de Maral adlı dizide oynayabilir dedikodusu dönüyormuş. Dayakçı yı ödüllendirin he he

Ya orada gülmekten yarıldımm safıım Kurrem anlamıyor Semih iki katı efor sarf ediyor valla ona bir şey anlatcam diye Ben bir de şeyi sevmiyorum içeride de gözlük takıyor ya deli oluyorum ya.Neyin şekli bu neyin

Bir de ben Serkan ları açıyorum artık. Eskiden hep semihleri izlerdim canlı yayında. Tuncay ın sesini beğeniyorum. Muhabbetleri de idare eder ama Semih ler hep dedikodu yapıyo. Serkan'lar kitap müzikten bahsediyo ya da anılarını anlatıyorlar cidden. Bu bir oyun olabilir ama izlemesi zevk vermiyor Semih leri pek

Evet Fide yi izleyemedim ama fotoğraftaki bakışı bile çok sevimli.Kurre bir de çok zayıf.Gereksiz zayıf yani.Aaa benim ifadeler niye öyle çıkmış ben : D yapmıştım oysaki : D
Kurre yi iyi çekiştirdik yine. Kızlar kızmasın... Benmde ifade yukarda çıkıyor pff. Telden giriyorum ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…