- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.041
kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı bence. Kurre param var diyip duruyor ya. Semih te iyi iyi diyor
aynen izledim. Murat pek kararlı. Aferin ona sonundaasemih açık kapı bıracaktı..karşı tarafa güldürmeyelim kendimizi konuşalım falan dedi ama murat silmiş türkanı...aralarında konuşma geçit..şimdiden gitmek isteye varsa gitsin diye..altar dediki hepiniz gidersiniz ben kalırım..kurra gider dediler..kurre de dedi bende gitmem.....güven tazelemek istediler sanırım
Bende öyle denk geldim canm. Doğrudur ne deyim. Hatta dün Türkan dediki bak bak kurre bugün iş başa düştü nasılda erkenden kalktı kahvaltı hazırladı dedi yüzlerineben ne zamn denk geldiysem canlı yayında kurre vızır vızır kahvaltı hazırlıyor hemde dört dörtlük çok düzenli...türkanda altarlara hep diyordu prensesim çok güzel kahvaltılar hazırlar..sofrasını güzel kurar...
Aynen ama açıldı altar tv de pek vermiyorlar ama baya yorumcu yönü geliştiYa Altar ın annesi çok şen şakrak gibiydi Altar daha sessiz annesine çekmemiş bence.
Aynen ama açıldı altar tv de pek vermiyorlar ama baya yorumcu yönü gelişti
Bilemem ama bana öyle geldi ahahaha. Aman sanki yaptıklarında ne var beleş para işte eğlencesine yapıyor ediyor. Yoksa vakit mi geçer:)Ahahaa ondan mı böyle Kurre nin peşinde diyorsun
Bilemem ama bana öyle geldi ahahaha. Aman sanki yaptıklarında ne var beleş para işte eğlencesine yapıyor ediyor. Yoksa vakit mi geçer:)
evet doğru altar ı bi kabullenemedi karşı takım altar ın onlardan olduğunu.hadi ya tv de ne zaman izlesem karşı grup ezikliyor Altar ı hep öyle gösteriyorlar ama ya.
ay evet ya canım seninle her konuda aynı fikirdeyiz valla. Gözlerini kırpıştıryo bi de ben onunda numara olduğunu düşünüyorum çocuklaşmaya çalışıyo. Çünkü normalde kırpabiliyor gözlerini bilmiyorum farkettin miAynen ya normal de Semih böyle bir kıza dışarıda bunları yapacağını sanmıyorum.Her şey elinin altında burada bir tel açıyor yok yemekler yok elbise ayakkabı.Kurre de kkikikkiki diye gülüyor.Bir de bir şapşik bakışı var ki sorma yani.Semih iltifat ettikçe utanmış gibi bakıyor ya ama komedi ya
benim de aklımdan gecmiştiFide düzgün bi kız çıksa da onu tutsak ahahah
yani ağzının payını verdi türkanahep tersleri derken azar gibi mi yoksa tavırlı gibi mi
ay evet ya canım seninle her konuda aynı fikirdeyiz valla. Gözlerini kırpıştıryo bi de ben onunda numara olduğunu düşünüyorum çocuklaşmaya çalışıyo. Çünkü normalde kırpabiliyor gözlerini bilmiyorum farkettin mi
kavga eder gibi değil dimi onu öğrenmek istemiştim canım. Birde alıntı yapamadım uzun bir yazı diye burdan yapayım :) Semih hoş karşıladı Türkan ı demişsin Semih sakin biri ve geri gelir diye kavga etmemiştir. Bir de pınar ın hayvanda sosyal insan lafını duydum ahaha . Yahu her lafı sosyalle başlıyor onun. Serkan ın adalet sözü gibibenim de aklımdan gecmişti
yani ağzının payını verdi türkana
Bide gözlükleri takıp kırpıyo yanakları oynuyo kırparken. Yani ki ben gözümü öyle kırpıyorım diye gösteriyo ahaha. Semih o bahçede konuşurken dedi ya büyük konuşturma beni bak çıldırcam diyeEvet evet dimi onu ben de fark ettim.Gözlerini kırpıp duruyor.Tam şapşikk ya bu kız.Semih e bazen şaşıyorum nasıl tahammül ediyor.
Bide gözlükleri takıp kırpıyo yanakları oynuyo kırparken. Yani ki ben gözümü öyle kırpıyorım diye gösteriyo ahaha. Semih o bahçede konuşurken dedi ya büyük konuşturma beni bak çıldırcam diye
90lıymış dün dedi. Fide de25 ne kadar asil duruyoYa orada gülmekten yarıldımm safıım Kurrem anlamıyorSemih iki katı efor sarf ediyor valla ona bir şey anlatcam diye Ben bir de şeyi sevmiyorum içeride de gözlük takıyor ya deli oluyorum ya.Neyin şekli bu neyin
90lıymış dün dedi. Fide de25 ne kadar asil duruyo
Kurre yi iyi çekiştirdik yine. Kızlar kızmasın... Benmde ifade yukarda çıkıyor pff. Telden giriyorum ya ondanEvet Fide yi izleyemedim ama fotoğraftaki bakışı bile çok sevimli.Kurre bir de çok zayıf.Gereksiz zayıf yani.Aaa benim ifadeler niye öyle çıkmış ben : D yapmıştım oysaki : D
Kurre yi iyi çekiştirdik yine. Kızlar kızmasın... Benmde ifade yukarda çıkıyor pff. Telden giriyorum ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?