Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
vurmakla eş değerdir evet ama karnıma vurdun aaa demek yalan söylemektir!

sanırım ziyaretçileri seçerek alacaklarımış..twitterdan yazmışlar.hatta hiç birini almamışlar...gelen giden de yok şuan canlı yayına bakıyorum

Evet ozlemin o hareketi çok cirkin ama kurretulaynda yalan söyledi ve gerçekten kurretulaynin çok sesi cikmaya basladi,eleme geceside özleme söylediği kirec gibi yuzun söylemleri çok basitti

Dün noyan abidin e anlatıyordu : noyan : ben uyuyo gibiydim Türkan Semih e dediki elemede gitmeZsem çizme ve kırbaç alalım bana demiş. Noyan da uyuyo numarası yaptı demek ki. Semih te demişki stratejileri bana bırak. Türkan zannediyor ki oyu yüksek ondan kaldı. Oysaki dip dibeymiş oyları Murat hariç

Evet ozlemin o hareketi çok cirkin ama kurretulaynda yalan söyledi ve gerçekten kurretulaynin çok sesi cikmaya basladi,eleme geceside özleme söylediği kirec gibi yuzun söylemleri çok basitti
bardaktaki çayı döktü özleme o zaman kimse vurmakla eş değer demedi ama ben bunu anlamıyorum

baya tepkili yorumlar var..iki otobüs insan varmış geri çevrilmişler...karşı taraf için adam arıyorlarmış güya...yayında sorun var demişler...ve açıklama yapmak zorun da değiliz demişler..
Karşı taraf kim incilere mi adam arıyorlar. Ne gibi tepki ?

Karşı taraf kim incilere mi adam arıyorlar. Ne gibi tepki ?
evet öyle yazmışlar..kim için geldiniz demişler çoğu semih demiş. hediyeleride kabul etmiyoruz demişler. hatta biride yazmış ankaradan diyarbakırdan gelenler var dedik....isterseniz biletleriniz karşılayalım demişler...

bardaktaki çayı döktü özleme o zaman kimse vurmakla eş değer demedi ama ben bunu anlamıyorum
ben o olayı hatırlamıyorum..izlememişimdir muhtemelen...aynı tepkiyi veriridim...kurrenin yaptığıda çirkin derdim muhtemelen

Alınmama sebebi Türkan a protesto çekilmemesi için yazıyor twetterda. Ve bu ayrılmadan önce Murat Türkan reji odasına çağırılmış 25 dk çıkmamışlar

Hediye
yi sokmazlar o zaman ne alaka anlayamıyorum

Kurre nin dediklekleri az bile
Turkan bi tarftan kiza yukleniyodu
İnci bi tarafdan uzlem bi tarafdan
Ben kurreyi cok sevmesemde sabirli hatun vesselam
Soyluyosada az bile soyluyo
Kac kisi birden uzerine geliyodu
Kiz dun banyo yapti diye olay oldu
Murat ve altar su donmasin diye borulari tamir ettiler hemen ozlem inci basladi bak bak kurre banyo yapti hemen suyu kestiler
Napcaklardi kiz banyodayken mi kessinler
Sanki onlar banyo yapmasin diye kestilere getiriyo lafi

Domasini onlemek icin tamir ediyolardi
İnsan fesat olmasin
Gittide bi fesattan temizlendi ortalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…