- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.101
Hani?yanlış yazmışım düzenledim : DDD
vurmakla eş değerdir evet ama karnıma vurdun aaa demek yalan söylemektir!O sopaya vurmak bence ona vurmakla es deger
Yani biri bana aynisini yapsa bana vurmak istedi ama tepkisini boyle gosterdi diye dusunurum
Üzlem fazla agrasif durup dururken kizin elindeki viledaya tekme atmak neyin.nesi
Siddete meyilli bi tipti yol aldi iyide oldu
Sira abidikde
Altar ve murat orda kalmali
Turkan ayri takildigi surece o da gitmeli bence
Yeni gelen kizlarin sececegi grubu cok merak ediyorum
Evet bi yazı hazırlıcam demişti. Ama tek anlamsız olur Türkan ın yazdığının yanına asıcam demiştibu arada tuncik türkanın çiftlik yazısının karşısına yazı asmışolsa ne güzel olurdu ama burası ütoya yazmış oda : )))
asmış bence güzel de olmuşEvet bi yazı hazırlıcam demişti. Ama tek anlamsız olur Türkan ın yazdığının yanına asıcam demişti
Neden. Kisanırım ziyaretçileri seçerek alacaklarımış..twitterdan yazmışlar.hatta hiç birini almamışlar...gelen giden de yok şuan canlı yayına bakıyorum
terbiyesizleşti iyice rol yapamıyor artıkEvet ozlemin o hareketi çok cirkin ama kurretulaynda yalan söyledi ve gerçekten kurretulaynin çok sesi cikmaya basladi,eleme geceside özleme söylediği kirec gibi yuzun söylemleri çok basitti
baya tepkili yorumlar var..iki otobüs insan varmış geri çevrilmişler...karşı taraf için adam arıyorlarmış güya...yayında sorun var demişler...ve açıklama yapmak zorun da değiliz demişler..Neden. Ki
bardaktaki çayı döktü özleme o zaman kimse vurmakla eş değer demedi ama ben bunu anlamıyorumEvet ozlemin o hareketi çok cirkin ama kurretulaynda yalan söyledi ve gerçekten kurretulaynin çok sesi cikmaya basladi,eleme geceside özleme söylediği kirec gibi yuzun söylemleri çok basitti
Karşı taraf kim incilere mi adam arıyorlar. Ne gibi tepki ?baya tepkili yorumlar var..iki otobüs insan varmış geri çevrilmişler...karşı taraf için adam arıyorlarmış güya...yayında sorun var demişler...ve açıklama yapmak zorun da değiliz demişler..
evet öyle yazmışlar..kim için geldiniz demişler çoğu semih demiş. hediyeleride kabul etmiyoruz demişler. hatta biride yazmış ankaradan diyarbakırdan gelenler var dedik....isterseniz biletleriniz karşılayalım demişler...Karşı taraf kim incilere mi adam arıyorlar. Ne gibi tepki ?
ben o olayı hatırlamıyorum..izlememişimdir muhtemelen...aynı tepkiyi veriridim...kurrenin yaptığıda çirkin derdim muhtemelenbardaktaki çayı döktü özleme o zaman kimse vurmakla eş değer demedi ama ben bunu anlamıyorum
yi sokmazlar o zaman ne alaka anlayamıyorumevet öyle yazmışlar..kim için geldiniz demişler çoğu semih demiş. hediyeleride kabul etmiyoruz demişler. hatta biride yazmış ankaradan diyarbakırdan gelenler var dedik....isterseniz biletleriniz karşılayalım demişler...
evet onuda okudum..twitter resmen çoşmuşşAlınmama sebebi Türkan a protesto çekilmemesi için yazıyor twetterda. Ve bu ayrılmadan önce Murat Türkan reji odasına çağırılmış 25 dk çıkmamışlar
Aynen ordan beri gıcığım. Okudum açıklamayı içeri almamışlar 5 te yola çıktık diyor yazıkben o olayı hatırlamıyorum..izlememişimdir muhtemelen...aynı tepkiyi veriridim...kurrenin yaptığıda çirkin derdim muhtemelen
bi resim var kopyalayamadım..hediye için ısrarcı olmuşlar.. tartışma falan oldu aralarında heraldeHediye
yi sokmazlar o zaman ne alaka anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?