- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.061
gamzeyle tuğçede buluşmuşlar gördünmüKızlar twetterda gördüm teco ile çağdaş buluşmuş . Çağdaş tv8 de Maral adlı dizide oynayabilir dedikodusu dönüyormuş. Dayakçı yı ödüllendirin he he
bilmiyorum ama abidin sanki içmiş gibi duruyor bazen.gözeleri kızarık kızarık baygın baygın...kim biri demişti arada içiyorlar...ama göstermiyorlarmışNe yapalım canım seven sevsin biz sevmeyen tarafız
Serkanlar da da abidin i sevmiyorum ya bakışları falan öff
bilmiyorum ama abidin sanki içmiş gibi duruyor bazen.gözeleri kızarık kızarık baygın baygın...kim biri demişti arada içiyorlar...ama göstermiyorlarmış
bilemedim bendeHadi ya ben bazen Tuncay ın da baygın bakışlarını yakalıyorum.Bu mu acaba sebebi
bilemedim bende
serkanla tuncikte sanırım içiyormuş..altarda sankiSigara içenler de vardır aralarında.Özellikle İnci nin sesi çok rahatsız edici sigara içiyor gibi geliyor bana.
serkanla tuncikte sanırım içiyormuş..altarda sanki
şimdi bi yerde okudum kural yok ama sigara açık alanda bile yasak diye..heryerde bişey yazıyor yaaaHadi ya nasıl milli sporcu serkan o zaman?
fide sabahtan beri incilerin orda yarına satmak için takı yapıyor..pınar bi ara geldi lokantaya..bende hayrettinin kalmamasınını anlamadım..hani semihciler her hafta birini eliyor ya..buna bağlı olarak noyanı nasıl eleyemediler...yada aynı şekilde noyana destek verenler kime verdi...oylamada gariplik var bencede...normalde ben özlem elenir diyordum..sonra bi yerde okudum abinciler özlme veriyoruz yazmışlar eeee..sonuçTuncay Serkan ın eşi için sürpriz hazırlıyormuş. Altar gibi garsonluk yapıp yapmayacağı merak konusu. Pınar çok dik diyorlar.fide bugün tektaş restorana hiç gitmemiş. Ben şunu anlamadm kızlar abidin fanları sayesinde kaldı. Özleme abidin fanları destek verdiyse neden kalamıyo. Artı özlem i geçişinden destekleyenler de vardı onlarıda eklersek inci den yüksek oy alması gerekmez mi. Inci yi kim destekleyecek ki. Bir de inci abidin falan dedi ki,altar için gelen hiç görmedik. Inci için gelen oldu dediler. Ben altar için gelen çok gördüm şahsen. Inci ye 2 grup geldi havalandi
şimdi bi yerde okudum kural yok ama sigara açık alanda bile yasak diye..heryerde bişey yazıyor yaaa
'Gereksiz zayıf' tuttum bu lafıEvet Fide yi izleyemedim ama fotoğraftaki bakışı bile çok sevimli.Kurre bir de çok zayıf.Gereksiz zayıf yani.Aaa benim ifadeler niye öyle çıkmış ben : D yapmıştım oysaki : D
Yaaaaaaaaaaaaserkanla tuncikte sanırım içiyormuş..altarda sanki
Yok artıkkkk.sanmam canım yaaaa.o rakamların başında bir rakam vardır mutlakamurat.........%78.51
türkan..........%8.41
inci..............%7.93
özlem..........%6.15
kopyaladım oy oranları böyleymiş..türkanın ooyları bukadar azmıdır ki
Ay evet.bekle bekleeee.nihayet başladı.Bu yarışma nerden çıktı yaa kızlar ütopya kaçta bu tarz benim var
Ozlem kuriye vurdumu :0Bu yarışma nerden çıktı yaa kızlar ütopya kaçta bu tarz benim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?