- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.141
türkan ayırlıken işte yeme içme kasa bir olur oylamada bireyselim diye düşündü.ama işin içinden çıkamadı benceDün Serkanın karısı geldi gördünüzmü kızlar..
Bu arada Türkanın ayrılışı da hikaye gibi geldi. ayrıldım diyor ama biri abla yapma etme dese hemen dönecek gibi bir hali vardı..
Su paranin bolunme olayinada yorum yapanlar vartürkan ayırlıken işte yeme içme kasa bir olur oylamada bireyselim diye düşündü.ama işin içinden çıkamadı bence
Su paranin bolunme olayinada yorum yapanlar var
Turkanin yemeklerinden cogunu kazanmis olabilirler
Paranin cogu ondami kalmaliydi
Belki hakkiydi ama bir grup var adida ortak bolunmeseydide olmicakti bence
Turkan banada semihlerleis birligi icinde olup bi oyun yapabilirmi gibi geldi ama kasayi da bolcek kadar gerilip oyun olmaz sanirim
Oy zamani belli olcak hersey
Kilit isim yapip kendini dier grubunda dikkatini cekmek istiyo olabilir
Gel abla yemekleri yap pisir tasir sat al kasayi derlerse belki oraya geccek
Kadinda ciddi bi kasa sevdasi var
Hic okadar parayi bi arada gormedimi acaba
Bi de inek hastaymis sanirim
Bayada kemikleri cikmis yakin resim gordum facede yazik hayvana ya hamileymis.bide sanirim
vallahı şimdi izliyim dedim biraz semihlerin grubu konusuyor inciyi falan anlatıyorlar butık konusunu. birileri bi yere bir sey yapacakmıs semih de bizde suraya sunu yapalım sunu koyalım dıyor. köşe kapmaca oynanıyor resmen, yer kapmaca. orası bızım burası da bizim orasını da kaptırmayalım:) abidin i çekiştiriyorlar birde kapattım valla. dayanamadım daha fazla. strateji oluyor sonra bunlar. bir şey üreten yok ama...Zaten semihler ne yaparsa mubah digerleri yaparsa ihanet, sizma, nifak zirvaliklari sanki yarisma stratejileri sadece semih bey icin gecerli, aaa ama helal olsun cocuk koskaca insanlari parmaginda oynatiyor hakkinida yemiyeyim simdi hahaa
Onlar alışık değil ya bizim gibi samimiyete.hoşuna gitmiştir .Serkan ın eşi ne kadar tatlı ya durmadan herkese sarılıyor.
Onlar alışık değil ya bizim gibi samimiyete.hoşuna gitmiştir .
Evet.sevdiği adama kavuşmanın da verdiği mutluluklaaaBence kız herkesten daha samimiydi çok cana yakındı.Hediye edilen şapkaya nasıl seviniyor ya.
Evet.sevdiği adama kavuşmanın da verdiği mutluluklaaa
Kadının kendi çocuğu varmış.biliyorsun çoğu erken yaşta anne oluyor.Keşke kalsaydı ya hemen gittiÇocuklarımı varmış ben mi yanlış anladım
Kadının kendi çocuğu varmış.biliyorsun çoğu erken yaşta anne oluyor.
Ay evveeet.evinin hanımıHadi ya.Evet yabancılar da aslında erken yaşta anne oluyor.Serkan ikinci eşi demek.Ay Kurre sarma sarcamm dedi ya acaba yapabilcek mi merak ediyorum
Bu kızlardan kimin kalacağı ne zaman belli olacakmış c anım?
Tamam canımm.Sanırım cuma günü ama emin değilim.
Tamam canımm.
Evet fark ettim.ama bence kurrenin hata yapıp öne plana çıkmasını ve onu korumak zorunda k almayı istemiyor.inciyle tartışmalarını gereksiz buluyor ve kendisini (semihi) zora soktuğunu düşünüyor.bi anlamda 'evinin hanımı ol.ben hallederim her şeyi'diyor gibime geliyorFarkettin mi bu aralar Semih Kurre ye çok kızıyor.Artık alttan almıyor eskisi gibi.
Evet fark ettim.ama bence kurrenin hata yapıp öne plana çıkmasını ve onu korumak zorunda k almayı istemiyor.inciyle tartışmalarını gereksiz buluyor ve kendisini (semihi) zora soktuğunu düşünüyor.bi anlamda 'evinin hanımı ol.ben hallederim her şeyi'diyor gibime geliyorSence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?