Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Dün Serkanın karısı geldi gördünüzmü kızlar..
Bu arada Türkanın ayrılışı da hikaye gibi geldi. ayrıldım diyor ama biri abla yapma etme dese hemen dönecek gibi bir hali vardı..
türkan ayırlıken işte yeme içme kasa bir olur oylamada bireyselim diye düşündü.ama işin içinden çıkamadı bence

türkan ayırlıken işte yeme içme kasa bir olur oylamada bireyselim diye düşündü.ama işin içinden çıkamadı bence
Su paranin bolunme olayinada yorum yapanlar var
Turkanin yemeklerinden cogunu kazanmis olabilirler

Paranin cogu ondami kalmaliydi

Belki hakkiydi ama bir grup var adida ortak bolunmeseydide olmicakti bence
Turkan banada semihlerleis birligi icinde olup bi oyun yapabilirmi gibi geldi ama kasayi da bolcek kadar gerilip oyun olmaz sanirim
Oy zamani belli olcak hersey
Kilit isim yapip kendini dier grubunda dikkatini cekmek istiyo olabilir
Gel abla yemekleri yap pisir tasir sat al kasayi derlerse belki oraya geccek
Kadinda ciddi bi kasa sevdasi var

Hic okadar parayi bi arada gormedimi acaba

Bi de inek hastaymis sanirim
Bayada kemikleri cikmis yakin resim gordum facede yazik hayvana ya hamileymis.bide sanirim

Oy uğruna ,yada reyting uğruna şu hayvancağızın kullanılmasına karşıyım açıkcası.. İnek bakmak kolay bir işmidir allah aşkına..

Zaten semihler ne yaparsa mubah digerleri yaparsa ihanet, sizma, nifak zirvaliklari sanki yarisma stratejileri sadece semih bey icin gecerli, aaa ama helal olsun cocuk koskaca insanlari parmaginda oynatiyor hakkinida yemiyeyim simdi hahaa
vallahı şimdi izliyim dedim biraz semihlerin grubu konusuyor inciyi falan anlatıyorlar butık konusunu. birileri bi yere bir sey yapacakmıs semih de bizde suraya sunu yapalım sunu koyalım dıyor. köşe kapmaca oynanıyor resmen, yer kapmaca. orası bızım burası da bizim orasını da kaptırmayalım:) abidin i çekiştiriyorlar birde kapattım valla. dayanamadım daha fazla. strateji oluyor sonra bunlar. bir şey üreten yok ama...

Serkanin esi yasca buyuk sanirim bariz belli.
İnci kizlara yarancam diye kizlarin yaninda.inadina bi de kibarca ! Kurreye laf soktu durdu
Cok guzel oynuyosun inci para takasim geldi

Farkettin mi bu aralar Semih Kurre ye çok kızıyor.Artık alttan almıyor eskisi gibi.
Evet fark ettim.ama bence kurrenin hata yapıp öne plana çıkmasını ve onu korumak zorunda k almayı istemiyor.inciyle tartışmalarını gereksiz buluyor ve kendisini (semihi) zora soktuğunu düşünüyor.bi anlamda 'evinin hanımı ol.ben hallederim her şeyi'diyor gibime geliyorSence?

Evet etliye sütlüye karışma diyor Kurre ye.Kurre artık kavga edince de araya girmiyor.Eskiden İnci ye laf atıp Kurre yi korurdu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…