- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.821
Ay evet bitmedi bir türlü.işim de vardı.ha bitti ha bitecek derken çatladım.işim olmaz program kısa olur.şans işte!Hadi yaa canlı yayın mıı?? dün ki bölümde çok uzun sürdü neredeyse 9 a kadar.
24 saat beraberler..sıkar bu insanı....semih çok konuşuyor diyor....murat bile diyo çocuk özür diliyor senden, sen hala tartışmaya devam ediyorsun..hep semih alttan alıyor....ne zamn baksam tartışıyor...altar dün tvde gösterdi böyle giderse benide murat abiyide kaybedersiniz dedi haklı....hatta yemek yiyorlar sürekli sürtünüyor falan...türkanda bence kurrenin bu huyunu sevmiyor...sürekli uyarıyor..büyükler var ayrılın falan diyeSemih kendisiyle yeteri kadar ilgilenmiyor artık da ondan.sürpriz falan yok artık.bu da kurrede sinir yapıyor.kaprise laflara başlıyor kurre.anlıyorum onu.bence semihin ilgilenmesi laxım.çünkü kurre iyice bağlandı.anliyorum onu.semihi kafadan koparır boyle giderse kurre.
Ay evet bitmedi bir türlü.işim de vardı.ha bitti ha bitecek derken çatladım.işim olmaz program kısa olur.şans işte!
bölüm sonunda elemeyi gösterceklermiş canlı....evet baya sürdü dün....bağımlılık yaptı bende yanlızHadi yaa canlı yayın mıı?? dün ki bölümde çok uzun sürdü neredeyse 9 a kadar.
Ha evet izledim o görüntüleri.kadın dırdırı işte.bitmez!24 saat beraberler..sıkar bu insanı....semih çok konuşuyor diyor....murat bile diyo çocuk özür diliyor senden, sen hala tartışmaya devam ediyorsun..hep semih alttan alıyor....ne zamn baksam tartışıyor...altar dün tvde gösterdi böyle giderse benide murat abiyide kaybedersiniz dedi haklı....hatta yemek yiyorlar sürekli sürtünüyor falan...türkanda bence kurrenin bu huyunu sevmiyor...sürekli uyarıyor..büyükler var ayrılın falan diye
Aynen yaaaa.yat yuvarlan kıkırda didiş.hep aynıAynen aynen.Ya bir de sıkılıyorum izlerken yenilik yok..Çok boş geçiyor günleri.
bölüm sonunda elemeyi gösterceklermiş canlı....evet baya sürdü dün....bağımlılık yaptı bende yanlız
Ha evet izledim o görüntüleri.kadın dırdırı işte.bitmez!Yine kişi kendinden bilir isi dicemmm
Yalnız ,abidine böyle demeleri üzüyor beni.böyle lakaplara gerek yok.
dün kalkamadım yerimden bende..çay koyacam mutfağa gidemedim...dört defa eşime demişim çay koy diye farkında değilimAy yok ben baya sıkılıyorum artık.Eskiden wc ye mutfağa bile gitmezdimşimdi sadece sesle yetiniyorum bazen işlerimi yapıyorum
Aaa evet izledim o programı.maalesef çok itici bir kadın incimelek.üzleme de son dk rastladım bugün.noyan cok iyi cocuk diyor.sanirim turkan ve inciyi sevmiyordün tuncikte kullandı:)))
bu arada inci melek geçen bi programda demiş..tuncay tuğçe gitti arkasından mektup yazdı,,,gamzeye yaklaştı şimdide pınarüzlemde twitterda yazmış oyum noyana ahh üzlem ahhh..sen tehlikeli kadınsın
abidik gubidik nasıl pekiYalnız ,abidine böyle demeleri üzüyor beni.böyle lakaplara gerek yok.
dün kalkamadım yerimden bende..çay koyacam mutfağa gidemedim...dört defa eşime demişim çay koy diye farkında değilim
türkanla incide ona bayılıyordu zatenAaa evet izledim o programı.maalesef çok itici bir kadın incimelek.üzleme de son dk rastladım bugün.noyan cok iyi cocuk diyor.sanirim turkan ve inciyi sevmiyor
Yalnız ,abidine böyle demeleri üzüyor beni.böyle lakaplara gerek yok.
Kız o da kötüüü.tv de boyle şeyler hic hoş değil.keza günlük hayatta da.hakarete, lakaba (aşagılayıcı) garşıyaaaammmabidik gubidik nasıl peki
Bak diline acı biber sürcemm seninnnNiye kızponponn abidin
rambo abidin var bideNiye kızponponn abidin
Tezcan, inciye baßından beri kardeşimsin demiş.kardeşiyle oyle samimi olurmuş.türkanla incide ona bayılıyordu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?