- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.781
fettan .. iki dk da nası döndü dün akşam.ben bireyselim ama semihlerden yana olacak oyum dedi serkandan 3 cızığı yiyince.muratt ne konuştun beee..adamsın.....abidin o konuşurken resmen pıstı....türkanın inciye yaptığı yalancılığı hoş karşılamıyorum....
türkan=kimse seni yazmıcak diye seni yazdım gızım.boşa kullandım hani...bireyselim ben misal.buda bak kalp....böööööööö yaa...koca kadın..çok çok ayıp
elerler umarım bu haftaTürkan ne ikiyüzlüymüş be.
Ben tahtada yalan söyleyecem,siz beni hiç bozmayın ha diyor bir de:)
Sanki 24 saat izlendigini unutmuş gibi rahatça kıvırıyor kadın
serkan; konuştuğumuz şeyler var abla..ama bana ifşa etmek yakışmaz dedi...semihi potaya sokabilirdi ama yapmadı ona da helal..türkan can derdinde şuan...ama kalacak sanırım türkan...serkancılarda noyana kullanacakmış incinin semihlerle ortak hareket etmesinden dolayıfettan .. iki dk da nası döndü dün akşam.ben bireyselim ama semihlerden yana olacak oyum dedi serkandan 3 cızığı yiyince.
inci semihlerle ortak hareket etmediki konuştular sadece ama o potansiyel var.serkan; konuştuğumuz şeyler var abla..ama bana ifşa etmek yakışmaz dedi...semihi potaya sokabilirdi ama yapmadı ona da helal..türkan can derdinde şuan...ama kalacak sanırım türkan...serkancılarda noyana kullanacakmış incinin semihlerle ortak hareket etmesinden dolayı
şimdi twitterdan baktım...inciye oy yok..oylar noyana yazmışlar...oylama provasında da inci sonuncu görünüyorinci semihlerle ortak hareket etmediki konuştular sadece ama o potansiyel var.
hep çenesinden kaybediyo o kızşimdi twitterdan baktım...inciye oy yok..oylar noyana yazmışlar...oylama provasında da inci sonuncu görünüyor
bence kalmalı...nedense eskilere alıştığımızdan sanki yeniler soğuk geliyor...noyan gitsin..sonra pınar böyle böyle devam etsin yeni gelenler...hep çenesinden kaybediyo o kız
kaçırdım ben ne oldu kısaca bahsedebilirmisinbüyük kavga var...serkan türkan hesaplaşıyor
bende sonuna yetiş.tim..sanırım dün türkan abidine demişki; semihten korktuğundan serkan bana oy attı...ondan korkuyor vs....abidinde gelip serkana demiş türkan böyle böyle diyor diye...serkan zaten türkana doluydu...semihlerden sizin için ayrıldım vs. demişti..sözünün arkasında durmadığını dün oylamada söyledi türkana...abidinde öyle gelince patlamış sanırım serkan...türkanın herşeyini ifşa etmiş...kaçırdım ben ne oldu kısaca bahsedebilirmisin
bende sonuna yetiştim...herkes müdahildi...konuşmalar karışıyordu..ama serkan ve türkan çok sertlerdi..pınarda sessiz sessiz izliyordu...şimdi serkan semihlerin yanına geldi....semih ünv anılarını anlatıyor...konuşkan girişken olduğundan bahsediyor...herkesden alacağım mutlaka bişeyler vardır diyor...Hepsi turkana saldircak tabi pinar ve turkan katakter olarak benzediklerinden anlasamiyolar zaten
İkiside oynuyo
Hepsine boncuk dagitiyo
Turkan atarlandi atarlandi sonra semih ne derse o dedi cekildi
Okadar isyan ettin ,tek takildin,laf soktun bosuna kendini cezalandirdi
Su icerdeki kavgayi metak ettim kimler katirsti kavgaya
Pinar serkana gaz mi versi
İnci acik acik pinara bana gaz veriyosun.ben gaza cabuk.gelirim gazla calisiyorum.dedi oy oy oy alem bunlar ya
Ee valla Türkanda haksız değil Serkanın hangi mantıkla oylarının en azından birini Semihe vermedi .ne düşündü nasıl bir strateji yaptı açıkcası bende merak ediyorum..bende sonuna yetiş.tim..sanırım dün türkan abidine demişki; semihten korktuğundan serkan bana oy attı...ondan korkuyor vs....abidinde gelip serkana demiş türkan böyle böyle diyor diye...serkan zaten türkana doluydu...semihlerden sizin için ayrıldım vs. demişti..sözünün arkasında durmadığını dün oylamada söyledi türkana...abidinde öyle gelince patlamış sanırım serkan...türkanın herşeyini ifşa etmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?