- 28 Nisan 2010
- 209
- 97
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.881
noyan elendikim elendi
Bence inci bu konuda tepkisini vermeli .. pinarin elinde olsa bugun semihlerin grubuna gecerbence noyan gitmemeliydı pınar yapacagını yaptı noyanı yedı serkan ların aklına gırdı belkıde onlar baska bırını yazıcaktı noyan elenmıyecektı.aksam incinin yaptıgı yemeklerı yedı içti sen yemeklerı yaptn ben tabakları toplayıp bulasık makınasına yerlestıreyım bıle demedı sımdıde koltuga yayılmış anca laf cambazlıgı yapıyor
içeri girenler eğer semihin grubuna girerse semihin hakimiyetini kabul etmiş olarak girecekler..serkanları grubu hepimiz bireysel takılıyoruz dediği için,o gruba girenlerin -kendi düşüncelerine göre- birinci olabilme ihtimalleri var..ben böyle düşündümİnci semihe kurreye gelince trnaklarini cikariyo
Pinara cikaramiyo
Yapmamali yemek
İnci gdip pinar kalsaydi yemek falan yapmazdi
Artik semih herkesi elediginden pinarda bi yusuf yusuf olusmaya baslicak bu hafta
Altar fisi cekiyo teker teker gidiyolar
Ama.ne hikmetse iceri giren herkes sekanlarla ben bu isten bisi anlamadim
Mantıklıiçeri girenler eğer semihin grubuna girerse semihin hakimiyetini kabul etmiş olarak girecekler..serkanları grubu hepimiz bireysel takılıyoruz dediği için,o gruba girenlerin -kendi düşüncelerine göre- birinci olabilme ihtimalleri var..ben böyle düşündüm
barıs ve furkan olanı gordum sanırım. yayın takılıyo bende pek ıyı goremedımBarıs girmis utopyaya dogrumu acaba.
evet ya onu bende ızledım. içerde kalmak ıcın mı boyle dedı bılemıyorum. gercek oldugunu dusunmuyorum.Evet
Furkan ve baris iceri girmis
Furkan tanitimda
Kurre bataklikta acan bir cicek onu kurtaricam demis
Vayy karamurat seni
Olaylar olaylar
Evet
Furkan ve baris iceri girmis
Furkan tanitimda
Kurre bataklikta acan bir cicek onu kurtaricam demis
Vayy karamurat seni
Neeeeeeee
Kimler kavga ediyor? Noldu?kavga var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?