Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
saat 22:55 inci harıl harıl yemek hazırlıyor pınar hanım (o küçük bi hanfendi)ortalarda bıle yok yiyip içip yan gelip yatıp erkekleri baştan cıkartmaya gelmış

bence noyan gitmemeliydı pınar yapacagını yaptı noyanı yedı serkan ların aklına gırdı belkıde onlar baska bırını yazıcaktı noyan elenmıyecektı.aksam incinin yaptıgı yemeklerı yedı içti sen yemeklerı yaptn ben tabakları toplayıp bulasık makınasına yerlestıreyım bıle demedı sımdıde koltuga yayılmış anca laf cambazlıgı yapıyor

Bence inci bu konuda tepkisini vermeli .. pinarin elinde olsa bugun semihlerin grubuna gecer

İnci semihe kurreye gelince trnaklarini cikariyo
Pinara cikaramiyo
Yapmamali yemek
İnci gdip pinar kalsaydi yemek falan yapmazdi
Artik semih herkesi elediginden pinarda bi yusuf yusuf olusmaya baslicak bu hafta

Altar fisi cekiyo teker teker gidiyolar
Ama.ne hikmetse iceri giren herkes sekanlarla ben bu isten bisi anlamadim

içeri girenler eğer semihin grubuna girerse semihin hakimiyetini kabul etmiş olarak girecekler..serkanları grubu hepimiz bireysel takılıyoruz dediği için,o gruba girenlerin -kendi düşüncelerine göre- birinci olabilme ihtimalleri var..ben böyle düşündüm

Evet
Furkan ve baris iceri girmis
Furkan tanitimda
Kurre bataklikta acan bir cicek onu kurtaricam demis
Vayy karamurat seni

Olaylar olaylar

Maalesef tanitim videosunda soylemis
Bide sinirliyim diyip gonderme yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…