- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.901
Aynen yaaaa.tak tak tak sürekliii.ben de canlı canlı semihi görcem diye seviniyordummCanlı yayın diye büyük beklenti içine soktular.Resmen hayal kırıklığıydı.Bir de Noyan ın kolyesi devamlı mikrofona çarptığı için adapte olamadım konuşulanlara.
inci semih le tartıstı. dün inci nin konustukları yüzünden. semih inci ye söylesene falan dedi onlar hakkında söyledklerini, inci de söyledim zaten dedi, bayagı bi tartırtılar. inci de zayıf anında sınırle söyledıklerımı gelıp şimdi soyluyorsun falan dedi semih e. ordan Altar karıstı falan fılan...pınar a senin hakkında soyledıklerını yuttun o zaman falan dedıler oyle yani..K
Kimler kavga ediyor? Noldu?
İncinin semihle duygularını samimice paylaşıp sonra semihe laf sokmaları kavgaları falan çokkaraktersizceinci semih le tartıstı. dün inci nin konustukları yüzünden. semih inci ye söylesene falan dedi onlar hakkında söyledklerini, inci de söyledim zaten dedi, bayagı bi tartırtılar. inci de zayıf anında sınırle söyledıklerımı gelıp şimdi soyluyorsun falan dedi semih e. ordan Altar karıstı falan fılan...pınar a senin hakkında soyledıklerını yuttun o zaman falan dedıler oyle yani..
lafı önce semıh actı zaten gene kıskırttı ıncıyı.. inci de dün haklısın dıyordun nooldu falan dedı ona.. laf vermeyecektı agzına semıhın. kendı ettı kendı buldu.aynı seyı ıkısı de yapıyor,karsılıklı bence sadece inci degıl..İncinin semihle duygularını samimice paylaşıp sonra semihe laf sokmaları kavgaları falan çokkaraktersizce
Dogrudur..inci semih le tartıstı. dün inci nin konustukları yüzünden. semih inci ye söylesene falan dedi onlar hakkında söyledklerini, inci de söyledim zaten dedi, bayagı bi tartırtılar. inci de zayıf anında sınırle söyledıklerımı gelıp şimdi soyluyorsun falan dedi semih e. ordan Altar karıstı falan fılan...pınar a senin hakkında soyledıklerını yuttun o zaman falan dedıler oyle yani..
yok artıııkkkkFurkan ve diskalifiye olan cagdas akrabaymis
Bence furkan alinmamaliydi valla bunu reyting olarak kullanirsa kanal izlemeyiz ahlaksizlik buFurkan ve diskalifiye olan cagdas akrabaymis
valla aynı şeyi ben de düşündüm.reyting için insanları birbirine mi düşürecekler????çok yanlışşşşBence furkan alinmamaliydi valla bunu reyting olarak kullanirsa kanal izlemeyiz ahlaksizlik bu
patron bu sadace bir tahminmiydi..merak ettimAcunn Medya da guvenlik acigi....
ne diyor..pişmanmıNoyan tv8 dee
pınar kesin gider ilk elemedepınarla barış çatışıyorlar
inşallah barış kalır
pınar da bu hafta gider
çağdaşın akrabası olduğumuFacede kesin bilgi diye yayinladilar arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?