- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.961
ıııyyyy.niye tiksinme ifadesi yok yaaa kk dabende bılmıyorum ıncıden ıyce ıgrendım oranın yarısma oldugunu unuttu ne sanıyorsa kendını semıh konusuyor pınaar sarkı soyluyor sen kımsın dercesıne ıyce pıslık oldular
furkan barış geldi...furkan kurrreye asılıyo....şimdide inci herkesi kışkırtıyor..pınarla birlikte..iğrençç..nasıl tahammül edebiliyorlar ya..
kesinlikle senaryoooo.akrabası semih yüzünde4n (aslında kendi hatası tabi) diskalifiye oldu yaa,intikam almak için.hiç krre furkana bakar mı akıl var izan varrNeler neler olmuş öyle.İzlemedim ama sizce gerçekten mi asılıyor yoksa senaryo mu?? Kurre tepki veriyor mu hoşuna mı gidiyor
aslında şunu demek istemiştir.senden hoş bir çocuk yok burdaainci semihe hoşt demiş galiba yanlış anlamadıysam
furkan tanıtım videosunda demiş...asıldığını görmedim...ama sürekli kurrenin etrafındaymış .bulaşık yemek falan yardım bahanesiyleNeler neler olmuş öyle.İzlemedim ama sizce gerçekten mi asılıyor yoksa senaryo mu?? Kurre tepki veriyor mu hoşuna mı gidiyor
neler neler dıyor kurreye yuru yuru hadı hadı gıt burdan dınlemıyoruz falan dedıinci semihe hoşt demiş galiba yanlış anlamadıysam
hayatını hatasını yaptı abidin ütopyaya girerek..gerçi öncesinde de onun şarkılarını kim dinliyorduki..okadar büyük sanatçı var..ona sıra gelmez dinlemek için....ütopyaya katıldığı gün tanımadım bile ben..semih dedi de aa evet o dedim...neler neler dıyor kurreye yuru yuru hadı hadı gıt burdan dınlemıyoruz falan dedıHele o popstar gıbı gorunen adam bıldıgın kendını rezıl ettı daha bu saatten sonra ondan sanatcı olmaz
ayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte buneler neler dıyor kurreye yuru yuru hadı hadı gıt burdan dınlemıyoruz falan dedıHele o popstar gıbı gorunen adam bıldıgın kendını rezıl ettı daha bu saatten sonra ondan sanatcı olmaz
kesinlikle senaryoooo.akrabası semih yüzünde4n (aslında kendi hatası tabi) diskalifiye oldu yaa,intikam almak için.hiç krre furkana bakar mı akıl var izan varr
Semih e kıl olduğu için de yapıyor olabilir gibi geldi.Ama izlemek lazım önce.furkan tanıtım videosunda demiş...asıldığını görmedim...ama sürekli kurrenin etrafındaymış .bulaşık yemek falan yardım bahanesiyle
pınar ilk geldiği günlerde hep diyorduki..şu sana ağır bişeymi dedi tavrını koyacaksın konuşmayacaksın..semihe türkan sana hata yaptıysa cezasını vereceksin gibilerinden konuşuyordu...benim yüzüme böyle böyle şeyler denilecek ben bn yüzlerine bakmam onlar nasıl yüz yüze bakıyor diyordu..şimdi nası incinin yüzüne bakıp ortak iş yapıyor acaba...söyledikleiryle yaptıkları tutmuyor..pınarda gidicicanlı yayında gene dünkü konuyu tartısıyorlar inciy le semıh. pınar ne soyledıyse soyledı dıyor ,pınar yenılıp yutulmayacak ,agır seyler degıl dıyor.ama semıh hala uzatıyor ya. pınara sen de bunları yutuyorsan sen de tuhafsın dıyor.pınar nıye uzatuyorsun dıyor.. bısey ızlenmıyo valla artık tartısma tartısma...
Anlamadım.Bu Furkan Çağdaşın akrabası mı??
evet canım öyleymişş
evet izlemek lazım..gerçi adam açık açık demiş videosunda kurre için gidiyorum diyeAnlamadım.Bu Furkan Çağdaşın akrabası mı??
Semih e kıl olduğu için de yapıyor olabilir gibi geldi.Ama izlemek lazım önce.
haklısınnn.bu kız böyle.yazılacağıını anlayınca rotayı hooop semihe çeviriyor.işi bitince saldırılara kaldığı yerden devammm.artık bu hafta önce3 pınar ardından da bu gitsin.çok bile kaldııayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte bu
şimdi sayfaları okudum da nerdeyse bır saat onceden tartısma var dıye yazılmıs.,bır saaat surer mı yaa. gecrcekten artık ızlemıcem bırbırlerıne bugun bagırıyorlar yarın gene stratejı bahanesıyle kol kola olurlar..pınar ilk geldiği günlerde hep diyorduki..şu sana ağır bişeymi dedi tavrını koyacaksın konuşmayacaksın..semihe türkan sana hata yaptıysa cezasını vereceksin gibilerinden konuşuyordu...benim yüzüme böyle böyle şeyler denilecek ben bn yüzlerine bakmam onlar nasıl yüz yüze bakıyor diyordu..şimdi nası incinin yüzüne bakıp ortak iş yapıyor acaba...söyledikleiryle yaptıkları tutmuyor..pınarda gidici
abidin ne popstari ya gecen actim baktim videosuna performansini izledim igrennnnmcccccccc otesiiiiiiiii..
Hadi girsin o sese gorelim... kapisinin onunden bile gecemez okadar berbat bir sesi var kendini bisey saniyo yasli bunak.
Suratini buurusturuyo gozunde sorun var sanirim surekli tikde olabilir esim de uyuz oluyo gecen taklidini yapti bide kafasini yasidi onun gibi gulme krizine girdim.. kim o ya adam bile degil. artik adama okadar kinlendim yani
Salak incide anca gaza gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?