- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.981
hatta mümkünse önce inci gitsin..bi ortalık temzilensin..nasıl olsa pınara sıra gelir...haklısınnn.bu kız böyle.yazılacağıını anlayınca rotayı hooop semihe çeviriyor.işi bitince saldırılara kaldığı yerden devammm.artık bu hafta önce3 pınar ardından da bu gitsin.çok bile kaldıı
abidin ne popstari ya gecen actim baktim videosuna performansini izledim igrennnnmcccccccc otesiiiiiiiii..
Hadi girsin o sese gorelim... kapisinin onunden bile gecemez okadar berbat bir sesi var kendini bisey saniyo yasli bunak.
Suratini buurusturuyo gozunde sorun var sanirim surekli tikde olabilir esim de uyuz oluyo gecen taklidini yapti bide kafasini yasidi onun gibi gulme krizine girdim.. kim o ya adam bile degil.
Salak incide anca gaza gelsin
ben açtım inci semih tatışıyo kapattım bi süre .tekrar açtım bu defa kurre inci...biraz öncede tekrar inci pınar semih...şimdi sayfaları okudum da nerdeyse bır saat onceden tartısma var dıye yazılmıs.,bır saaat surer mı yaa. gecrcekten artık ızlemıcem bırbırlerıne bugun bagırıyorlar yarın gene stratejı bahanesıyle kol kola olurlar..
ben tanıdımda tanımasaydım:) valla dınleyen 1 kısı ble varsa snırım artık yokhayatını hatasını yaptı abidin ütopyaya girerek..gerçi öncesinde de onun şarkılarını kim dinliyorduki..okadar büyük sanatçı var..ona sıra gelmez dinlemek için....ütopyaya katıldığı gün tanımadım bile ben..semih dedi de aa evet o dedim...
bende kapattım. dun de acmıstım aynı konu kapattım ,bugun actım aynı konu, gene kapattımben açtım inci semih tatışıyo kapattım bi süre .tekrar açtım bu defa kurre inci...biraz öncede tekrar inci pınar semih...
bılerek gıtmemek ıcın yaptı hem ekıbını sattı hemde grursuzca rakıbıne yalvardı bence ekıbındekıler adam olsa onla muhatap bıle olmazayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte bu
o da olurhatta mümkünse önce inci gitsin..bi ortalık temzilensin..nasıl olsa pınara sıra gelir...
:)))onun girmesi tamamen haksızlık oldu ama...oylamaya katılmadan direk girdi...oda acunun ayıbı artıkben tanıdımda tanımasaydım:) valla dınleyen 1 kısı ble varsa snırım artık yok
normalde muhatap olmayacaklar ama el mecbur.oy demek çünkü inci.bılerek gıtmemek ıcın yaptı hem ekıbını sattı hemde grursuzca rakıbıne yalvardı bence ekıbındekıler adam olsa onla muhatap bıle olmaz
onunlamı oy topluyorlarkınormalde muhatap olmayacaklar ama el mecbur.oy demek çünkü inci.
kesinlikle....en azından bi tavır alın demi yok almıyorlar...bılerek gıtmemek ıcın yaptı hem ekıbını sattı hemde grursuzca rakıbıne yalvardı bence ekıbındekıler adam olsa onla muhatap bıle olmaz
tipe bak..... bakışa bak..........
furkan iyimidir diye cozmeye calisirken ...!tipe bak..... bakışa bak..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?