- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.041
sayıyor inci. nalet olası. pislik vs vs.baska nolmus
Tuncayın belindeki neee
foto montaj inanmayınTuncayın belindeki neee
foto montaj inanmayın
Sen nerden biloyorsun?foto montaj inanmayın
Bu arada cafeyi niye boyamaya calismislar ben anlamadim yani bizimkilere ne cafe den yani aranmislar acikasiMontaj diyen arkadas ben montajlamadim ya montajsada facede paylasilmis nerden biliyosun montaj oldugunu
Bu arada cafeyi niye boyamaya calismislar ben anlamadim yani bizimkilere ne cafe den yani aranmislar acikasi
İnci nin hakaretlerine abidinin hakaretleride eklenmis ben sogumaya basladim yarisma cok seviyesiz rutuk el koyar soylemesi benden.
O konuda haksizlar evetBu arada cafeyi niye boyamaya calismislar ben anlamadim yani bizimkilere ne cafe den yani aranmislar acikasi
İnci nin hakaretlerine abidinin hakaretleride eklenmis ben sogumaya basladim yarisma cok seviyesiz rutuk el koyar soylemesi benden.[/QUfotoya ıyıca bakarsan anlasılıyor semih kafe boyama işlemını planlı yaptı kışkırtma amaçlı altar murata dedıkı fırcaları alıp gıdelım kafeye dedı serkan tuncay ismi yazan kafede duvar var oraya gıdıp isimlerinin üzerını boyayalım dedı ve gülüşmeye başladılar yanı sehihin planladıgı ve ortalıgı kızıştırmak için yaptıgı birseydı
Ayy sunuda demeden edemicem pinar hic sacini toplamiyo cunku yuzu at gibi saciyla kamufle ediyo
ohaaaaa diyorum yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?