Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
beni kimse dövemez bana kimse vuramaz diskalifiye olsun diyor semih için.
barış ta inci ye dediki sen çok abartıyorsun.

ben kavga oncesını olayın gelişimini izledim tam actıgımda masada tuncayın dogum gunu için toplanmışlar yemeklerını yedıler arkasından pasta kesıp pastalarını tabaga koyup daha yenı yemeye başlamıslardı semıh murat altar da o anda banyonun kapısı icerı acılıyor acmak için su tarafa gecıp sıkısmamak için kapının yanında durmak gerekıyor dıye sohbet ederken semih altar ve murata dedıkı serkanların yanına fırcalarımızı alıp gıdelım kafenın ıcını boyayalım yazdıkları isimlerın ustlerını boyayalım deyıp gulusmeye başladılar.yanı adamları kışkıtmak için hamle yaptılar.adamlar masada pastasını yerken altar ve semıh geldı bız bu kafenın içini boyıcaz dedı serkan semıh bız boyayarız kafe bızım dedı bız kendımız boyayacagız dedı tuncay serkan bız boyarız dedıkce semıh elındekı fırca ıle zorla kafe gırısınden inciye omuz atarak gırmeye calıstı ıncı pınar serkan tuncay kafenın gırısıne dıkıldı semıh fırcayı gırcem boyıcam dıye hala zorlamaya ve içeri dogru ınsanları ıterek gırmeye calıstı tuncayda ver fırcayı boyayamazsın bız boyıcaz dedı hala ınatla vermeden içerı gırmeye calıstı tuncayda semıhın elınden aldı fırcayı sınırlendı kırdı sonra vay fırcayı kırdın dedı onlarda bız bızım cafemızı boyayamazsın bız zaten boyayacaz dedık cafe bızım sana ne oluyor gıt kendı kafenı boya dedıler bagrısmalar devam etti

Montaj diyen arkadas ben montajlamadim ya montajsada facede paylasilmis nerden biliyosun montaj oldugunu

Bu arada cafeyi niye boyamaya calismislar ben anlamadim yani bizimkilere ne cafe den yani aranmislar acikasi
İnci nin hakaretlerine abidinin hakaretleride eklenmis ben sogumaya basladim yarisma cok seviyesiz rutuk el koyar soylemesi benden.

Bu arada cafeyi niye boyamaya calismislar ben anlamadim yani bizimkilere ne cafe den yani aranmislar acikasi
İnci nin hakaretlerine abidinin hakaretleride eklenmis ben sogumaya basladim yarisma cok seviyesiz rutuk el koyar soylemesi benden.[/QUfotoya ıyıca bakarsan anlasılıyor semih kafe boyama işlemını planlı yaptı kışkırtma amaçlı altar murata dedıkı fırcaları alıp gıdelım kafeye dedı serkan tuncay ismi yazan kafede duvar var oraya gıdıp isimlerinin üzerını boyayalım dedı ve gülüşmeye başladılar yanı sehihin planladıgı ve ortalıgı kızıştırmak için yaptıgı birseydı

O konuda haksizlar evet
Rahat batmis
Cok cirkinlesmeye basladi yarisma eski hevesle saatini beklemiyorum artik baslasin diye
Oglum da izliyodu bende izletmiyorum artik

dün tuncay inci abidin kurrenin rafını izinsiz söktüler..kurre izinsiz neden yaptınız diye sorunca bir sürü iğrenç laf kullandı inci...sanırım o yüzden yapıldı boyama işi...madem kural yok herkes istediği şeyi istediği yerde yapıyor bizde yapmaya çalışırız demek istediler..ki çokta güzel olmuş..ahıra dönmüştü içerisi duvarlar falan iğrençti...şimdi fotoda gördüm mis gibi olmuş..ayrıca tunciğe dediler zamanında lokantaya girmeni istemiyoruz..istediğim yere girerim kimse karışamaz demişti..noldu tuncik....

dün semihciler akşam ütopyayı basmışlar iki defa..semih sesleri duymuş...yayını kesmişler hemen...ve bir mektup gelmiş..o mektup nedir yaa..içeriğini öğrenemedim

Ütopya'yı basma olayı meçhul.
Ütopya'ya gittiklerini iddia eden Semih fanları var ama ne kadar doğru bilinmiyor.
Mektup gibi, zarf gibi birşey geldi, Serkan cebine koydu ama sonrasında okunmadı. Belki mektup değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…