- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.061
serkan acunun adamı mı diye yazmışlar twitterdan..fatura falanda olabilir bence bu durumdaÜtopya'yı basma olayı meçhul.
Ütopya'ya gittiklerini iddia eden Semih fanları var ama ne kadar doğru bilinmiyor.
Mektup gibi, zarf gibi birşey geldi, Serkan cebine koydu ama sonrasında okunmadı. Belki mektup değildir
aynen yaa....ne kızmış yauubende ıstıyorum ya semıhın grubuna bır mektup gondermekbırde ıncıye bır mekup gonderıp ıyce hamura cevırmek:)
aynendün tuncay inci abidin kurrenin rafını izinsiz söktüler..kurre izinsiz neden yaptınız diye sorunca bir sürü iğrenç laf kullandı inci...sanırım o yüzden yapıldı boyama işi...madem kural yok herkes istediği şeyi istediği yerde yapıyor bizde yapmaya çalışırız demek istediler..ki çokta güzel olmuş..ahıra dönmüştü içerisi duvarlar falan iğrençti...şimdi fotoda gördüm mis gibi olmuş..ayrıca tunciğe dediler zamanında lokantaya girmeni istemiyoruz..istediğim yere girerim kimse karışamaz demişti..noldu tuncik....
bu mu omuz atmak?inci semih bana omuz attı demiş..sizce????
evet yakından bakınca photoshop olduğu anlaşılıyor,kilot okadar yukarıda duramazohaaaaa diyorum yinee
göüzümüzü boyadı resmen...çocuk aradan girmeye çalışıyor...diskalifiye etmeye çalışmışlar galiba semihibu mu omuz atmak?
daha cocuk gelmeden,omuz atma diye bağırıyor,inci artık gitsin ya,son oylamada inciye oy vereceğime noyana verseymişim keşke,kız öyle ağlayıp semihlerin grubunu gelince acımıştım..hataymış..
miskkk tepkisi ne oldu semihinnbarış bombayı patlattı..furkanın oyununu semihlere anlatıyor.şok şok şokkkk
benim de midem kalktı,böyle bir şey olmazz yaaşimdi açtım altar kurre furkan lokantadalar..kurreye soru soruyor...çok pis bakıyor bu yaa ığğğğğğğğ
vovvvvvv süperrrr birrr haber cokk sevindimbarış bombayı patlattı..furkanın oyununu semihlere anlatıyor.şok şok şokkkk
tuhaf oldu..kurrede aa evet ben anlamıştım murat abiye demiştim falan diyince semih çok sinirlendi kapat konuyu dedi kurreye..barış istersen yüzleşebilirim de dedi...semihte murat abiyle bi istişare yapalım ondan sonra ikinizle beraber konuşuruz dedi...altarda oylamadan nasıl geçti bu adam ozaman dedi..miskkk tepkisi ne oldu semihinn
sapık gibi bişey...saplantılı insan imajı çiziyor yada çizdiriliyorbenim de midem kalktı,böyle bir şey olmazz yaa
benden de uyandırdığı his aynen böylesapık gibi bişey...saplantılı insan imajı çiziyor yada çizdiriliyor
Ohhh iyi olmus zaten baris semihlere gecer kalirsa bence hepimiz barisa oy verelim :)barış bombayı patlattı..furkanın oyununu semihlere anlatıyor.şok şok şokkkk
Ohhh ya rahatladim semihin ogrenmesiyletuhaf oldu..kurrede aa evet ben anlamıştım murat abiye demiştim falan diyince semih çok sinirlendi kapat konuyu dedi kurreye..barış istersen yüzleşebilirim de dedi...semihte murat abiyle bi istişare yapalım ondan sonra ikinizle beraber konuşuruz dedi...altarda oylamadan nasıl geçti bu adam ozaman dedi..
evet cnm oDün izleyemedim kızlar.Turuncu sakallı gibi olan mı Furkan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?