- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.141
Evet canimSerkanlardan bahsediyrsun değil mi?
barışın videosunuda koyabilir misin canım??onu bende duymuştum..hatta yazmıştık bi ara ama...kanıt yok daha :))..barışta içiyormuş..onunda yayınlamışlar
karadenizin hangi ili merak ettim. inci rizeli sanırım denmiş. rizelilere karşı mı?Alkolde aldiklarini duydum dogrumu acaba
İşte o yüzden semihin barışın anlattıklarına inanması ondan yana oy kullanmaları lazım.türkan da srmihlerden yana kullanırsa 5e 5 oluyor.halk oylamasıyla bizim halletmemiz lazim artķ.Ama furkanin kesin gitmesi lazim ya gitmezse
bende yakışıklı bulduğumu söylemiştim. ayrıca ses tonu radyocular gibi. süperbarışı ben çok yakısıklı buldum hele ses tonu süper bence
pınar demiş ki kurre yle semih öpüşüyor. barışta demişti ki hayır dışarda öyle bir şey izleyen yok bende izlemedim dedi.zaten öyle olsa cezanızı verirlerdi dedi. sanırım diskalifiye olursunuz demek istedi barış. ayrıca pınar a cevapları süper değil miydi. pınar konuşturmuyor ya. abidin bir şey diyecek mesela barış a araya giriyor. barış ta dedi ya ben abidin beyle konuşuyorum müsade eder misin dedi.Dünkü bölümde barışla pınar hanımefendisi tartıştı ya barış kendini orda barındırmayacağını biliyor.o yüzden semihlere yakın.bir de o olaydan önce pınar hanımefendisi ile ilgili çok olumsuz (hepsi doğru) yorumlar yaptı.dun zaten abidin ve pınarın yalanlarıni hepimiz hayretler içinde izledik.tuncayı dolduruyorlardı.
ama biliyoruz ki onlar dedikodu yapmaaazzzz
o programın sunucusu kim. iş yerindeym ya izleyemedm hiç. sen de çalışıyordun kuzum hala izin mi yapıyorsun ??Özlem tv de vıd vıdlıyo yineeee
Semih kurre olauini bilip furkani orada birakirsa kotu olurFurkanın söylediklerini duydunyz muuuu şok oldum.halk oylamasına kalmamak için (çünkü halkin oyuyla orda kalamayacağını biliyor) semihlerden oy olmak amacıyla sizinleyim dedim dedi tuncaylara.sanirim bi serkan yoktu.hatta semihe demiş ki ben kalırsam dersin ki onlara strateji tuttu.bir de diyir ki , en korkuncu da bu, orda kalinca srmihlerin oyuyla, sizi kandırdım, dic e kmiş!!!!!
boyle anlatti semihlere.nefret ettim bu insandan.hemen pınar denen kişi ile inci denen kisi atladı.inci samimiyetine inanmamız lazım falan dedi.pınar da bi z im grup çaķıcak gibi bir ifade kullandı.semih bu kötülerin yanında sütle yıkanmış kalıyor.semih kötü şeyler yapmıyor.bunların amacı ne??!!!
içerdekiler sayesinde kalsa da zaten halk onu daha sonra eler diye düşünüyorum bu olanlardan sonraFurkan yarışmadan sonra evine nasıl dönecek,insanların yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyormm
Yok artık yaaaa.ne terbiyesiz bir insan buuuupınar demiş ki kurre yle semih öpüşüyor. barışta demişti ki hayır dışarda öyle bir şey izleyen yok bende izlemedim dedi.zaten öyle olsa cezanızı verirlerdi dedi. sanırım diskalifiye olursunuz demek istedi barış. ayrıca pınar a cevapları süper değil miydi. pınar konuşturmuyor ya. abidin bir şey diyecek mesela barış a araya giriyor. barış ta dedi ya ben abidin beyle konuşuyorum müsade eder misin dedi.
tuncay a da pınar barış ı şikayet ederken ''bana bayan olman farketmez dedi'' diyor eklemelere bak yaa.
bir de abidin barış a dedi ya '' semi senin özgüveninle alakalı bir şey diyor'' diye. o da ben olumsuz anladım dedi. pınar da biz öyle bir şey demedik diyor. he olumlu bir şey dediler sanki. kelime oyunlarına bak sen
Hiç sanmam.aptal mı semihhhSemih kurre olauini bilip furkani orada birakirsa kotu olur
pınar dün ki yanında tuncaya dediki ''ben ilk önce furkan ı sevmedim ama barış yalancı vs vs o yüzden furkan kalsın diyorum'' dedi. tuncay da senin gibi sordu çünkü pınar a.barış la tartıştıktan sonra pınar eli mahkum furkan der. barış fena yaptı pınar ı.E Pınar ilk geldiğinde Furkanıda sevmemişti..
(. 2 gündür izleyemiyorum o yüzden olaylardan uzak kaldım ama )
barışın videosunuda koyabilir misin canım??
ben dün canlı yayını izlerken şöyle bir konuşmaya şahit oldum. barış inci nin çantasından sigara mı ne almış. şifre olarakta çantamda kapatıcı ararken dedi. '' ben onun için aç kalırım. o benm 3 günlüğümdü.para da yok zaten '' dedi. pınarda dediki '' tuvalette mum yakarken...'' ahahah koptum şifrelere gel...
Ayy tlfum donduuu bunların kötülüğünden vallao programın sunucusu kim. iş yerindeym ya izleyemedm hiç. sen de çalışıyordun kuzum hala izin mi yapıyorsun ??
Canım, barısın furkanın foyasını çıkardığını konuşmaları koysanaamurat abiye bakın nasıl pısıyor yatağa....:)))
Ozelde soylim :)karadenizin hangi ili merak ettim. inci rizeli sanırım denmiş. rizelilere karşı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?