Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Abidinin cenesi acilmis kizlar nolmus buna boyle
Pınardanmi aliyo gazi anlamadim ki semihe cvp veriyo enteresan
Sasırdım.
Semih dozunda guzel laflar ediyo abidik hodo hodo hodo sert sert gidiyo

onu bende duymuştum..hatta yazmıştık bi ara ama...kanıt yok daha :))..barışta içiyormuş..onunda yayınlamışlar
barışın videosunuda koyabilir misin canım??
ben dün canlı yayını izlerken şöyle bir konuşmaya şahit oldum. barış inci nin çantasından sigara mı ne almış. şifre olarakta çantamda kapatıcı ararken dedi. '' ben onun için aç kalırım. o benm 3 günlüğümdü.para da yok zaten '' dedi. pınarda dediki '' tuvalette mum yakarken...'' ahahah koptum şifrelere gel...

pınar demiş ki kurre yle semih öpüşüyor. barışta demişti ki hayır dışarda öyle bir şey izleyen yok bende izlemedim dedi.zaten öyle olsa cezanızı verirlerdi dedi. sanırım diskalifiye olursunuz demek istedi barış. ayrıca pınar a cevapları süper değil miydi. pınar konuşturmuyor ya. abidin bir şey diyecek mesela barış a araya giriyor. barış ta dedi ya ben abidin beyle konuşuyorum müsade eder misin dedi.
tuncay a da pınar barış ı şikayet ederken ''bana bayan olman farketmez dedi'' diyor eklemelere bak yaa.
bir de abidin barış a dedi ya '' semi senin özgüveninle alakalı bir şey diyor'' diye. o da ben olumsuz anladım dedi. pınar da biz öyle bir şey demedik diyor. he olumlu bir şey dediler sanki. kelime oyunlarına bak sen

Furkanın söylediklerini duydunyz muuuu şok oldum.halk oylamasına kalmamak için (çünkü halkin oyuyla orda kalamayacağını biliyor) semihlerden oy olmak amacıyla sizinleyim dedim dedi tuncaylara.sanirim bi serkan yoktu.hatta semihe demiş ki ben kalırsam dersin ki onlara strateji tuttu.bir de diyir ki , en korkuncu da bu, orda kalinca srmihlerin oyuyla, sizi kandırdım, dic e kmiş!!!!!
boyle anlatti semihlere.nefret ettim bu insandan.hemen pınar denen kişi ile inci denen kisi atladı.inci samimiyetine inanmamız lazım falan dedi.pınar da bi z im grup çaķıcak gibi bir ifade kullandı.semih bu kötülerin yanında sütle yıkanmış kalıyor.semih kötü şeyler yapmıyor.bunların amacı ne??!!!

Semih kurre olauini bilip furkani orada birakirsa kotu olur

Yok artık yaaaa.ne terbiyesiz bir insan buuuu
Yok ben dayanamıcam bu kadar kötü bir insana ve yalanlarınaaa

E Pınar ilk geldiğinde Furkanıda sevmemişti..
(. 2 gündür izleyemiyorum o yüzden olaylardan uzak kaldım ama )
pınar dün ki yanında tuncaya dediki ''ben ilk önce furkan ı sevmedim ama barış yalancı vs vs o yüzden furkan kalsın diyorum'' dedi. tuncay da senin gibi sordu çünkü pınar a.barış la tartıştıktan sonra pınar eli mahkum furkan der. barış fena yaptı pınar ı.

buyur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…