Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bencede yarısmada eskıdende cekısme vardı ama bu kadar ıtıcı değildi serkanların ekıbı ınsanlıktan cıktılar. dun ıncı Kurreye yuzune dogru o kız fıtne , yalancı laf tasıyıcı utopyanın dedıkoducusu bu bunla konusmayın dıyor takdır ettım cok sabırlı kızmıs

aynen yaa..o tunciğin saçını yolasım geldi....boya kutusuna sokasım geldi kafasını....survivorda adamlar medeniyetten uzak yaşıyorlar aç susuz ki açlık insanı perişan eder .bunların bir eli yağda bir eli balda bunlar kadar terbiyesizleşmiyorlar

yemek yiyorlar,şarkı söylüyorlar günler geçip gidiyor...bende akşam tvde izliyorum..arada müsait olursam işyerinden netten canlı bakıyorum
üretmek için cok ellerinde imkan var oysa.
ve üreticek imkanlar zaman hat safhada oysa

inciler falan semihe calışmıyo diyolarda. abidin vs. onların bişi yaptıgını daha göremedim ben

üretmek için cok ellerinde imkan var oysa.
ve üreticek imkanlar zaman hat safhada oysa

inciler falan semihe calışmıyo diyolarda. abidin vs. onların bişi yaptıgını daha göremedim ben
baştan beri semihin çalışmadığını öne sürüyorlar...hepsi kadınalrın yaptıkları üzerinden para kazanoyorlar...abidik geldi geleli yatıyor

baştan beri semihin çalışmadığını öne sürüyorlar...hepsi kadınalrın yaptıkları üzerinden para kazanoyorlar...abidik geldi geleli yatıyor
Semih onlar kadar iğrenc olamıyor. Maşallah valla.
Ben gitsem. İnci pınar döver diskalifiye olurum hemencecik
Semih bu senin için.. Kurre bu snein için diye

Semih onlar kadar iğrenc olamıyor. Maşallah valla.
Ben gitsem. İnci pınar döver diskalifiye olurum hemencecik
Semih bu senin için.. Kurre bu snein için diye
bende erkeklere sataşırdım..kalkın laynn babanızın eşşeğimi var..kalkında yemek hazırlayın zıkkım yiyesiceler

Kızlar abidinin semihi dunku goruntude tekrar tehdit ettigini hatirlatayım size.adam yine dışarıyı adres gösterdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…