- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.181
karkkkkkkkkkkkkkFurkan ne kadar sinsi ya...
İnciyle pınarında saclarının birbirine baglayıp bırakcan
İnci erkek ayşe aynı
miskkkkkkkkkkkkkkkkarkkkkkkkkkkkkk
miskkkkkkkkkkkkkkk
iyiyim cnaım sen nasılsın?nasılsın...izliyormusun sende
aynen yaa..o tunciğin saçını yolasım geldi....boya kutusuna sokasım geldi kafasını....survivorda adamlar medeniyetten uzak yaşıyorlar aç susuz ki açlık insanı perişan eder .bunların bir eli yağda bir eli balda bunlar kadar terbiyesizleşmiyorlarbencede yarısmada eskıdende cekısme vardı ama bu kadar ıtıcı değildi serkanların ekıbı ınsanlıktan cıktılar. dun ıncı Kurreye yuzune dogru o kız fıtne , yalancı laf tasıyıcı utopyanın dedıkoducusu bu bunla konusmayın dıyor takdır ettım cok sabırlı kızmıs
bende iim kuzum...bende fena bağlandım....bağlanmak iidiriyiyim cnaım sen nasılsın?
izliyorum ya akşamları. izlemiyodumda. baglanıyorum valla
bbg gibibende iim kuzum...bende fena bağlandım....bağlanmak iidir
BUNLAR ÜRETİYOR AMA FARKLI OLARAK..NE ÜRETİYORLARSA ŞİMDİYE KADARbbg gibi
survivor başlıcak gerci. bide o var
dün az işten baktım. 12de kahvaltı yaptılar lanBUNLAR ÜRETİYOR AMA FARKLI OLARAK..NE ÜRETİYORLARSA ŞİMDİYE KADAR
yemek yiyorlar,şarkı söylüyorlar günler geçip gidiyor...bende akşam tvde izliyorum..arada müsait olursam işyerinden netten canlı bakıyorumdün az işten baktım. 12de kahvaltı yaptılar lan
üretmek için cok ellerinde imkan var oysa.yemek yiyorlar,şarkı söylüyorlar günler geçip gidiyor...bende akşam tvde izliyorum..arada müsait olursam işyerinden netten canlı bakıyorum
baştan beri semihin çalışmadığını öne sürüyorlar...hepsi kadınalrın yaptıkları üzerinden para kazanoyorlar...abidik geldi geleli yatıyorüretmek için cok ellerinde imkan var oysa.
ve üreticek imkanlar zaman hat safhada oysa
inciler falan semihe calışmıyo diyolarda. abidin vs. onların bişi yaptıgını daha göremedim ben
Semih onlar kadar iğrenc olamıyor. Maşallah valla.baştan beri semihin çalışmadığını öne sürüyorlar...hepsi kadınalrın yaptıkları üzerinden para kazanoyorlar...abidik geldi geleli yatıyor
Semih onlar kadar iğrenc olamıyor. Maşallah valla.
Ben gitsem. İnci pınar döver diskalifiye olurum hemencecik
Semih bu senin için.. Kurre bu snein için diye
laynn genemi buldunuz benikatılsana atarlı hatunum
hatta bende geleyim beraberce dövelim o ....(burası küfür)
Karkım ben seni heryerde bulurum...laynn genemi buldunuz beni
valla sessiz kalmakla en güzelini yapıolar aslında. Çirkinleşmemek lazım
bende erkeklere sataşırdım..kalkın laynn babanızın eşşeğimi var..kalkında yemek hazırlayın zıkkım yiyesicelerSemih onlar kadar iğrenc olamıyor. Maşallah valla.
Ben gitsem. İnci pınar döver diskalifiye olurum hemencecik
Semih bu senin için.. Kurre bu snein için diye
reca ederim herzamnKarkım ben seni heryerde bulurum...
Bence o sopaylı tuncaya monte etmek lazımdı..
bu aradaSUHAN videolar süper olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?