- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.201
işi gücü tehdit koca adam yaşından utansın..yeri gelince baban yaşındayım diyorKızlar abidinin semihi dunku goruntude tekrar tehdit ettigini hatirlatayım size.adam yine dışarıyı adres gösterdiiii
Sert tavır takınsa olaylar dahada büyür. hepsi birbirine girerdi.Karkım ben seni heryerde bulurum...
Bence o sopaylı tuncaya monte etmek lazımdı..
bu aradaSUHAN videolar süper olmuş..
bende erkeklere sataşırdım..kalkın laynn babanızın eşşeğimi var..kalkında yemek hazırlayın zıkkım yiyesiceler
Dışarda kimsenin eli armut toplamazkiKızlar abidinin semihi dunku goruntude tekrar tehdit ettigini hatirlatayım size.adam yine dışarıyı adres gösterdiiii
Sert tavır takınsa olaylar dahada büyür. hepsi birbirine girerdi.
Semih bence yine büyüklüğünü gösterdi..Abidin beyde 12 li cocuklar gibi dolansın dursun...
Bunu böyle bilmezdim. Öğrendik
keserim fazlalıklarını falan
o tuncaymıdr nedir tam bir mal ya..Sert tavır takınsa olaylar dahada büyür. hepsi birbirine girerdi.
Semih bence yine büyüklüğünü gösterdi..Abidin beyde 12 li cocuklar gibi dolansın dursun...
Bunu böyle bilmezdim. Öğrendik
keserim fazlalıklarını falan
incide diyor ya bakmayın şuna.Abidinin şarkısı calarken semih cok tatlıydı yaaa
altar gel gel diyip bi oynuyo deli yaaaaa
Gir hadi girebiliyosan diyo...Lan o citmidir nedir hepsini dagıtarak nasıl giriyoduk bizo tuncaymıdr nedir tam bir mal ya..
burada da nasıl oyu almış bu kadar hayret
İnci gecen haftamıydı ne aglıyarak onların yanına gitmişti. Pınarla ilgili atıp tuttu.incide diyor ya bakmayın şuna.
Resmen ksıkançlıktan ölüyorlar..
evet ve öyle yüzsüz ki dün murata" biz grup olarak iyice kenetlendik diyor"İnci gecen haftamıydı ne aglıyarak onların yanına gitmişti. Pınarla ilgili atıp tuttu.
Nolduuu kötü olunca semihler. iyi olunca abidinler
barış eşlik etmek istedi alkış tutacaktı inci onu dur ona yapma ona bakma falan barış sinir olduAbidinin şarkısı calarken semih cok tatlıydı yaaa
altar gel gel diyip bi oynuyo deli yaaaaa
96-97 Gün sonra grup olduklarını idrak etmişler. Ne acıevet ve öyle yüzsüz ki dün murata" biz grup olarak iyice kenetlendik diyor"
Abidine neler söyledi Noyanıda o yolladı zaten eliyle noyanı gösterdi ya abidinin kolunu kıralım diye.
Çok karaktersiz bir şey..
Barış Furkan gibi pazarlıkcı değil. İnşallah semihlere katılır o.barış eşlik etmek istedi alkış tutacaktı inci onu dur ona yapma ona bakma falan barış sinir oldu
barış kalırda semihlerle takılırsa eğlencelerini izlemeye doyum olmaz bence...zaten çok eğlenceliler barışta komik biriBarış Furkan gibi pazarlıkcı değil. İnşallah semihlere katılır o.
Furkanda kıcına baka baka gider...
Bide adamlara oyun yapmaya calışıyor. Sivri zekalı
Simdi kötü bişey demek vardıda neyse bu inci elenmeli artık iki yüzlükimi ikna etmeye çalışıyorsunuz siz ya....uyuzlar
Barış cok komik ya. Ve kimseye karşıda tölerans tanıcak biride degil.barış kalırda semihlerle takılırsa eğlencelerini izlemeye doyum olmaz bence...zaten çok eğlenceliler barışta komik biri
tuncik abidin inci seslerini duymak istemiyorum okadar itici geliyorlarkiSimdi kötü bişey demek vardıda neyse bu inci elenmeli artık iki yüzlü
kesinlikle...dün kahvaltılarına denk geldim...türkana bi laflar diyor....Barış cok komik ya. Ve kimseye karşıda tölerans tanıcak biride degil.
Oranın bi yarışma oldugunun cok farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?