- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.221
ay bu videoyu koydun ya resmen sinir oldum bu nasıl bir motorluktur yakimi ikna etmeye çalışıyorsunuz siz ya....uyuzlar
Türkan ablada kıvranıyokesinlikle...dün kahvaltılarına denk geldim...türkana bi laflar diyor....
semih bakalım neyapıyoakşamki bölüm bomba
Ay evet yaaaaAbidinin şarkısı calarken semih cok tatlıydı yaaa
altar gel gel diyip bi oynuyo deli yaaaaa
Nasıl cesaret ediyor şaşıyorum doğrusuişi gücü tehdit koca adam yaşından utansın..yeri gelince baban yaşındayım diyor
Dışarda kimsenin eli armut toplamazki
İstedigi kadar etsin. Semih onun agsına mıcar
AynennnDışarda kimsenin eli armut toplamazki
İstedigi kadar etsin. Semih onun agsına mıcar
anam bacım ınsanlıkla alakasımı var o adam denen musvettenın :) ayy valla kardesım zıyarete ııtmek ıstıyorum dıyor dedım gıdersen ıncının abııdının pınarın yuzune tukur :) tuncıgınde sacını kess:)işi gücü tehdit koca adam yaşından utansın..yeri gelince baban yaşındayım diyor
aynen öyle oldu ne kadar pasif kaldı. hadi dövsün demiyoruz ama insan biraz ağır konuşur tavırlı konuşur. ve yeni stratejiside şu semih in : '' oyu sana veriyoruz ama efendi olacaksın'' mı ne diyor.Semihi sevmiyodum zaten ama bugunku bolumden sonra nefret ettim. Ben erkek olucam benim sevgilim hakkinda biri gelicek boyle boyle dicek bende dicemki yok bizde olsun kontrol edelim yok once boyle dusunuyomus gelince fikri degismis yok bilmem ne. Yuh diyorum ya yarisma icin yapmadigi sey kalmadi. Zaten her yol mubah pozisyonundaydi ama cilkini cikardi iyice.
Ne yazısıymış canım odün inci ile barış kavga etmiş. barış inci yi silmiş artık defterden. ben gidicem diyip duruyo. bunun bi foyasını ortaya döktüler sanırım. zaten bugün de ben söylemedim dedi durdu furkan a o olayı.o durumdan olabilir çıkan tartışma.
yalancı ve kaf taşıyıcı durumuna düşmüş olabilir.
semih lere beni yazın diyor yoksa ben atlarım giderim diyor. halk oylamasına kalmak istemiyormuş şerefimizle gidelm falan diyor.
ama ben inci yle yakınlaşmasını oy için bulmuştum.hani semihler ona verecek karşıdan da 1 kişi ayarlayım o da olsa olsa inci olur zaten saf.
bence furkan kalsın olaylar kızışsın.
hala twetterda ki yazı doğru çıkacak mı bekliyorum. semih in oyunu mu bozuluyormuş neymiş ya.
rejiden biri twettera yazmış semih martta eleniyo diye canım. yalan olabilir dedik ama bence semih in prestij her bölümde düşüyor gibi geldi bana. bu furkan ı da soktular oraya bir şeyler olabilir yaniNe yazısıymış canım o
Rejiden biri neden bile bile böyle bir şey yazar ki anlam veremedim..rejiden biri twettera yazmış semih martta eleniyo diye canım. yalan olabilir dedik ama bence semih in prestij her bölümde düşüyor gibi geldi bana. bu furkan ı da soktular oraya bir şeyler olabilir yani
evet o yüzden yalan dedik ama bilmiyorum bence semih iyice saçmalıyor artık bu furkan ı bela edebilirler başına. diskalifiye ettirebilirler senaryo gereğince.Rejiden biri neden bile bile böyle bir şey yazar ki anlam veremedim..
Yalan olabilir bencede..
Ya ben sürekli bu yarışmaya dışarıdan yeni birilerinin gelmesinden çok sıkıldım..evet o yüzden yalan dedik ama bilmiyorum bence semih iyice saçmalıyor artık bu furkan ı bela edebilirler başına. diskalifiye ettirebilirler senaryo gereğince.
aynen canm bende sıkılıyorum. ama meraktanda izliyorum. formatın orjinali o şekilde yeniler eskiler şeklinde. yurt dışında finale sadece 2 kişi kalabilmiş ilk gelenlerden.neyse kuzum benm kaçmam lazım sen yaz okurum ben öpüyorum...Ya ben sürekli bu yarışmaya dışarıdan yeni birilerinin gelmesinden çok sıkıldım..
Kalanlar çekişmeli bir şekilde yarışmaya devam etseler daha iyi olurdu..
Noyan geldi ona alıştık..
O gitti pınarlar
Şimdide barışlar furkanlar..
Eski bölümleri daha eğlenceli ve zevkliydi..
Eskisi kadar keyif alamıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?