- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.281
Ya izlesen şok olurdun.ne laflar o inciden falan
Ben semihlerin grubunu tutmuyorum ama oyumu yinede barisa vericem cnku furkanin yaptiklarini asla onaylamiyorum ki bence serkanlarin grubuda onaylamamaliydilar. Serkanlar yanlis adami tuttular yazik oldu.
Öyle olsa bile kabul etmez zatenÇağdaş hiç bi şekilde akrabalığım yok diye açıklama yapmış.
Semihten nasıl korktularsa artıkBencede tutmamalıydılar karaktersizlik furkanın yaptığı serkana karşı değilim ama dürüstlükten bahsediyorlar ve furkanın oyununa alet oluyorlar. Yok onlara ben sizleyim dicem ama asıl sizi seçicem dedikten sonra yanlarına almamaları lazımdı madem okadar dürüstlükten bahsettiler !!
Semih için diyorlardı oy için insan topluyor diye şimdi kendileri ne yapıyor :)))Semihten nasıl korktularsa artıkYanımızda bir güç olsun da yalancı da olur ikiyüzlü de olur bize fark etmez dediler böyle davranarak
Aynen yaaa.insanlar bunu neden göremiyor?? Özlem tv de semihle ilgili ilk defa güzel bir şey söylefi.dedi ki:semih sadece kendi gördüğüne duyduğuna inanır, kimsenin lafına bakmaz.hatta özlem bu yönünü takdir etti.semih gerçekleri onun ağzından duymak istedi ve konuştu sordu.napsaydı kafa göz dalsa mıydı??Semih için diyorlardı oy için insan topluyor diye şimdi kendileri ne yapıyor :)))
Aynen yaaa.insanlar bunu neden göremiyor?? Özlem tv de semihle ilgili ilk defa güzel bir şey söylefi.dedi ki:semih sadece kendi gördüğüne duyduğuna inanır, kimsenin lafına bakmaz.hatta özlem bu yönünü takdir etti.semih gerçekleri onun ağzından duymak istedi ve konuştu sordu.napsaydı kafa göz dalsa mıydı??
Bunu beklediler ama aptal mı o kadar?!
Aynen yaaaSemih çok zeki birisi olaylara her yönden bakıp tartabiliyor kolay kolay halt edemeZler onu :)
anlamadigim kurretulayn zaten girdiginde sevgilisi vardi.semih sevgilisi olan kiza asilmadimi simdi .arkadaslari bunu destekliyoda furkana laf ediyolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?