Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ben semihlerin grubunu tutmuyorum ama oyumu yinede barisa vericem cnku furkanin yaptiklarini asla onaylamiyorum ki bence serkanlarin grubuda onaylamamaliydilar. Serkanlar yanlis adami tuttular yazik oldu.

Ya izlesen şok olurdun.ne laflar o inciden falan

Inciden ayrı tiksindim zaten millete laf taşıyorsunuz diyor kendi yaptığı ne oluyor acaba? Semih'e barış böyle böyle diyor sizle alakalı diyen benmiyim o laf taşımak olmuyormu?

Bencede tutmamalıydılar karaktersizlik furkanın yaptığı serkana karşı değilim ama dürüstlükten bahsediyorlar ve furkanın oyununa alet oluyorlar. Yok onlara ben sizleyim dicem ama asıl sizi seçicem dedikten sonra yanlarına almamaları lazımdı madem okadar dürüstlükten bahsettiler !!

Ben semihlerin grubunu tutmuyorum ama oyumu yinede barisa vericem cnku furkanin yaptiklarini asla onaylamiyorum ki bence serkanlarin grubuda onaylamamaliydilar. Serkanlar yanlis adami tuttular yazik oldu.

Semihten nasıl korktularsa artıkYanımızda bir güç olsun da yalancı da olur ikiyüzlü de olur bize fark etmez dediler böyle davranarak

İncinin semihe sende sevgilisi olan bi kıza yazdın demeye getirmeside iyi oldu. Kurreninde sevgilisi vardı güya ama semih onunla her türlü iletişime geçti. Aynı şeyi furkanın yapmasından korkuyo.

Semih için diyorlardı oy için insan topluyor diye şimdi kendileri ne yapıyor :)))
Aynen yaaa.insanlar bunu neden göremiyor?? Özlem tv de semihle ilgili ilk defa güzel bir şey söylefi.dedi ki:semih sadece kendi gördüğüne duyduğuna inanır, kimsenin lafına bakmaz.hatta özlem bu yönünü takdir etti.semih gerçekleri onun ağzından duymak istedi ve konuştu sordu.napsaydı kafa göz dalsa mıydı??
Bunu beklediler ama aptal mı o kadar?!

Semih çok zeki birisi olaylara her yönden bakıp tartabiliyor kolay kolay halt edemeZler onu :)

Ayrıca furkanın lafı ne kadar da saçma!!! Ne yani gidenler masumdu da kalanlar masum değil mi??
ayrıca neyin masumiyeti buuuu?? Orası bir yarışma programı.napmayı düsünüyorlar ömür boyu orda hep beraber kalmayı mı???!!!
laf-ı güzaf!!!!

Dün izliyemedim ama. Yazılanalrı okudum.
Furkanın suratında meymenet yokki zaten. Ondan herşey beklenir.
Sinsi.. Gelmeden kendi aklınca zekiliğini göstercek ya. Oyun yapıodu...
Al sana oyun

Bir dakika bir dakika !

Kurre buraya girdiginde bir sevgilisi vardi degil mi ?

Anket duzenlenmistir. (abidin ve pinar eklendi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…