- 14 Kasım 2001
- 21.499
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.630
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.301
egerki baris furkani demeseydi zaten oy cogunluguyla kalcakti .bana yinede furkan kalir gibi geliyor.
iyi olur kazenBu arada anketi Semihin takimi ve Serkanin takimi olarak 2 secenekli yapalim mi ?
Nasil yani anlamadim benDedigim gibi bugun ki telefon oylamasi furkan baris degil abidin semih oylamasi olacak. Bu udrumda bir sonraki durumda serkanin takimi en can alici oyuncusunu kaybedecek ...
Ben de dün akşam verdin.oylar barışaaaOyumu kullandim tabikisi Barisa oy verdim :) yorumlarada bakilinca buyuk ihtimal baris kalacak
Acaba show programi gibi diye mi insanlar ortalik kizistirsin utopya izleyebilelim diye mi semihi onayliyor?ins oyledir aksi takdirde deger yargilari azalmis bir toplum urkutuyor beni...Hic iyi yani yokmu diyeceksiniz Zekasina tek kelime yok ancak bunu kotu niyetle kullaninca oda karalaniyor
Nerden oy verdiniz acaba.bende vereyimBen de dün akşam verdin.oylar barışaaa
Ütopyayı üye oluyorsunuz. Ordan veriyorsunuz.Nerden oy verdiniz acaba.bende vereyim
tamamcok tesekkür ederimÜtopyayı üye oluyorsunuz. Ordan veriyorsunuz.
Manken gibinin gibisi fazla olmuş sanki .Evet aynen gider kurre Furkan aişte o yüzden Furkan kalmalı . Yok be inciden hoşlanmıyor ona bakar mı hiç manken gibi çocuk. Oy koparmak için onunla. Ama dün beni gönderin diyordu inci yle kavga etmiş
Dedigim gibi bugun ki telefon oylamasi furkan baris degil abidin semih oylamasi olacak. Bu udrumda bir sonraki durumda serkanin takimi en can alici oyuncusunu kaybedecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?