Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ilk başlarda herşey doğaldı..çok çok çirkinleşti...kurgu ekibi varmış...hergün 16:30'da yarışmacılara ne yapmaları gerektiğini yazıp yolluyorlarmış...owwwwww
pembe dizi gibi izliyoruz o zaman
incinin senaryosunda ne yazıyor acaba saldır parçala hakaret et filan mı

nerdeyse 1haftadır izliyemiyorum. İzlmekde gelmiyor içimden...Çılkını cıkardılar...
en iyisini yapıyorsun
ben de inci giderse ne yapacağım bilmiyorum ama
aksi halde hem bırakıp hem de genel ahlaka uygun olmadığı için,hakaret yalan her pislik olduğu için ve insanlıktan cıkıp bukadar kötü örnek oldukları için rtük e şikayet edeceğim

Helede bir büyüğe saygısızlık...
İnci erkekfatma gibi.

pembe dizi gibi izliyoruz o zaman
incinin senaryosunda ne yazıyor acaba saldır parçala hakaret et filan mı
ay benimde kafam karıştı izleyip izlememek konusunda..herkes bişeyler yazmış..ütopya reji diye biri var twitterda foto falan yayınlıyo...acunnnnn el atması lazım ya..oyuncağa döndü yarışma...sürekli pil odasına sürekli uyarı falan..oyyy

bu ütopya reji fake hesap derdim ama bilgisayarlarda tüm ütopya sakinleri,çalışan resimleri,ve yayın kesintisi nedeniyle ilgili bilgiler vermişler
sanırım senaryo yazdıklarını açık açık söylüyorlar

aynen bizde çok güldük yaa

Bu reji olayı gerçek mi yahu?? Hep bir senaryonun olduğuna kendime inandırdım ama bu kadar açık bir şekilde de göstermezler herhalde.

ay bende izlerken koptum..Allah var çok tatlıydı barış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…