- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.641
pembe dizi gibi izliyoruz o zamanilk başlarda herşey doğaldı..çok çok çirkinleşti...kurgu ekibi varmış...hergün 16:30'da yarışmacılara ne yapmaları gerektiğini yazıp yolluyorlarmış...owwwwww
en iyisini yapıyorsunnerdeyse 1haftadır izliyemiyorum. İzlmekde gelmiyor içimden...Çılkını cıkardılar...
Helede bir büyüğe saygısızlık...en iyisini yapıyorsun
ben de inci giderse ne yapacağım bilmiyorum ama
aksi halde hem bırakıp hem de genel ahlaka uygun olmadığı için,hakaret yalan her pislik olduğu için ve insanlıktan cıkıp bukadar kötü örnek oldukları için rtük e şikayet edeceğim
ay benimde kafam karıştı izleyip izlememek konusunda..herkes bişeyler yazmış..ütopya reji diye biri var twitterda foto falan yayınlıyo...acunnnnn el atması lazım ya..oyuncağa döndü yarışma...sürekli pil odasına sürekli uyarı falan..oyyypembe dizi gibi izliyoruz o zaman
incinin senaryosunda ne yazıyor acaba saldır parçala hakaret et filan mı
kafe grubunun hiç birini sevmiyorum artık..bi serkan vardı..oda fısssssson bölümden sonra kafe grubunun seviyeyi nekadar düşürübileceğini gördüm..inci düşürüyor,etrafındakiler de onaylıyor
evet işte buÜtopya Reji @utopyareji · 30 Oca
#ütopya Furkan'nın 7Günlük Yalan Dolan Furyasıyla Halen yarışmada kalabileceğine inanlar insan sayısı Şuan %20 Barışın %80
Ütopya Reji @utopyareji · 18 Oca
#ütopya'da 'Kural yok Kanun var' repliğini İnci'ye yazmayı uygun göremedik..
kurrenin tavşanları bile varbu ütopya reji fake hesap derdim ama bilgisayarlarda tüm ütopya sakinleri,çalışan resimleri,ve yayın kesintisi nedeniyle ilgili bilgiler vermişler
sanırım senaryo yazdıklarını açık açık söylüyorlar
aynen bizde çok güldük yaaDün ki bölümde Barış ın sakarlıklarını gösteriyorlar ya koptum ya.Pc yi yere düşürdü, tavanın sapı elinde kaldı, sütü döktü,
Çatıyı kırdı, en sonda heykeli çatlattıBu adamı evde tek bırakmamak lazım eve yakar valla
Bu reji olayı gerçek mi yahu?? Hep bir senaryonun olduğuna kendime inandırdım ama bu kadar açık bir şekilde de göstermezler herhalde.bu ütopya reji fake hesap derdim ama bilgisayarlarda tüm ütopya sakinleri,çalışan resimleri,ve yayın kesintisi nedeniyle ilgili bilgiler vermişler
sanırım senaryo yazdıklarını açık açık söylüyorlar
ay bende izlerken koptum..Allah var çok tatlıydı barışDün ki bölümde Barış ın sakarlıklarını gösteriyorlar ya koptum ya.Pc yi yere düşürdü, tavanın sapı elinde kaldı, sütü döktü,
Çatıyı kırdı, en sonda heykeli çatlattıBu adamı evde tek bırakmamak lazım eve yakar valla
bilemedim bende...hangarın kurulma aşamalarını bile göstermişler..Bu reji olayı gerçek mi yahu?? Hep bir senaryonun olduğuna kendime inandırdım ama bu kadar açık bir şekilde de göstermezler herhalde.
ay bende izlerken koptum..Allah var çok tatlıydı barış
bilemedim bende...hangarın kurulma aşamalarını bile göstermişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?