Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Hadi ya.Bir de şey diye düşündüm sahte olsa herhalde Acun medya falan açıklama yapardı gibi geliyor.Ütopya sayfasından.
acun ilgilenmiyormuş ütopyayla..o yüzden istediklerini yapıyorlar..geçen haberde okudum..muhasebecisi bildiğin soymuş adamı..bütün ekibi kovmuş...bunların sonuda muhasebeciler gibi olmasın

acun ilgilenmiyormuş ütopyayla..o yüzden istediklerini yapıyorlar..geçen haberde okudum..muhasebecisi bildiğin soymuş adamı..bütün ekibi kovmuş...bunların sonuda muhasebeciler gibi olmasın

Acun Kanal almakla hata yaptı çünkü yaptığı tüm yarışmalar kaç senedir var, artık sıkıldı insanlar izlenmiyor.Survivor harici büyük reyting yakalayacağını düşünmüyorum.Ütopya dan da beklediği başarı gelmeyince bıraktı demek onu da.

kesinlikle yeteneksizsiniz şuan çok izlenmiyor ..o ses Türkiyede bıkkınlık yaptı..ütopyada umduklarını bulamadılar..bi survivor var işte...yeni şeyler sunmalı artık

kesinlikle yeteneksizsiniz şuan çok izlenmiyor ..o ses Türkiyede bıkkınlık yaptı..ütopyada umduklarını bulamadılar..bi survivor var işte...yeni şeyler sunmalı artık

Evet.Ben tv8 i ütopya dışında izlemiyorum.Survivor ı bekliyorum iki haftası kaldı herhalde onunda tanıtımları dönüyordu. Hazal Kaya nın dizisi olacak onun da tanıtımı var.Ama şu yeteneksizsiniz artık bitsin bu sezon gerçekten baydı.

Bu adam ciddi anlamda tedavilik.

Ya bu barışa nolmuş? Semihlerle kavga flnmı etti? Zamanında semihlerin yanında inciler için 'bundan sonra gorcek onlar neler yapıcam' diyordu. Şimdi aynısını incilere söylüyor altarla semihle dalga geçiyor.
Ben hayatımda bukadar fırıldak adam görmedim

ya dün tuncayın o tahtasına kim zarar vermiş görmedim orayıııııııııııı

hhaha Yeter ki cinsiyeti erkek olsun diyorsun yani Gerçekten erkek meraklısı ya bu kadar da olamaz.
kesinlikle nefes alsın yeter
kız Barış ve aFurkANA YÜRÜDÜ epey
hatta ilk sorusu sevgilin varmı en uzun ilişkin ne kadar zamanlık dedii

Mutlaka birinin nikahına geçecek

inci semihe aşık bence...barışta inciye..tuncay pınara..pınar abidine....abidin kime bilmiyorumsemihin kurreye aşkı zaten aşikar

Kavak yelleri dizisine çevirdin iki dk da ütopyayı

kesinlikle nefes alsın yeter
kız Barış ve aFurkANA YÜRÜDÜ epey
hatta ilk sorusu sevgilin varmı en uzun ilişkin ne kadar zamanlık dedii

Mutlaka birinin nikahına geçecek

yürüdü Ayy iyi ki İnci erkek değil kızken böyleyse düşünemiyorum bile kafaya koydu bu kız evlenecek valla Zaten ilk geldiği günler evlenmek istiyorum falan diyordu Tezcan ı kastederek

Ama öyle teco ya bariz yürüdü, furkanada ,barışada , semihede yürüyor arada

alttarada yakışıklı prens falan dedi . Koca bulmaya gelmiş
belki onun ütopyasında koca vardır bilemeyiz efem
ayy teco diyince teconun eşofmanlı hali geldi aklıma 7/24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…