- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.661
acun ilgilenmiyormuş ütopyayla..o yüzden istediklerini yapıyorlar..geçen haberde okudum..muhasebecisi bildiğin soymuş adamı..bütün ekibi kovmuş...bunların sonuda muhasebeciler gibi olmasınHadi ya.Bir de şey diye düşündüm sahte olsa herhalde Acun medya falan açıklama yapardı gibi geliyor.Ütopya sayfasından.
acun ilgilenmiyormuş ütopyayla..o yüzden istediklerini yapıyorlar..geçen haberde okudum..muhasebecisi bildiğin soymuş adamı..bütün ekibi kovmuş...bunların sonuda muhasebeciler gibi olmasın
kesinlikle yeteneksizsiniz şuan çok izlenmiyor ..o ses Türkiyede bıkkınlık yaptı..ütopyada umduklarını bulamadılar..bi survivor var işte...yeni şeyler sunmalı artıkAcun Kanal almakla hata yaptı çünkü yaptığı tüm yarışmalar kaç senedir var, artık sıkıldı insanlar izlenmiyor.Survivor harici büyük reyting yakalayacağını düşünmüyorum.Ütopya dan da beklediği başarı gelmeyince bıraktı demek onu da.
kesinlikle yeteneksizsiniz şuan çok izlenmiyor ..o ses Türkiyede bıkkınlık yaptı..ütopyada umduklarını bulamadılar..bi survivor var işte...yeni şeyler sunmalı artık
ziyaretçi sayısı 13..çok takip eden var burayı sanırım
Bu adam ciddi anlamda tedavilik.
biggest loser yapsınlarkesinlikle yeteneksizsiniz şuan çok izlenmiyor ..o ses Türkiyede bıkkınlık yaptı..ütopyada umduklarını bulamadılar..bi survivor var işte...yeni şeyler sunmalı artık
ya dün tuncayın o tahtasına kim zarar vermiş görmedim orayıııııııııııı
YA ASLINDA BARIŞ onlarda kalmalı bencede o grubu o mahfedecek..Çivi çakmayımı diyosun? Barış manyağı yapmış
YA ASLINDA BARIŞ onlarda kalmalı bencede o grubu o mahfedecek..
inci inekler erkek olsa onlarada aşık olurrTuncay çok kıl oluyor ona.Sırf oy için katlanıyorlar.Ama İnci sanki Barış a aşık oldu gibi.
inci inekler erkek olsa onlarada aşık olurr
inci semihe aşık bence...barışta inciye..tuncay pınara..pınar abidine....abidin kime bilmiyorumTuncay çok kıl oluyor ona.Sırf oy için katlanıyorlar.Ama İnci sanki Barış a aşık oldu gibi.
oww kajjj çok sertinci inekler erkek olsa onlarada aşık olurr
kesinlikle nefes alsın yeterhhahaYeter ki cinsiyeti erkek olsun diyorsun yani Gerçekten erkek meraklısı ya bu kadar da olamaz.
Ama öyle teco ya bariz yürüdü, furkanada ,barışada , semihede yürüyor aradaoww kajjj çok sert
inci semihe aşık bence...barışta inciye..tuncay pınara..pınar abidine....abidin kime bilmiyorumsemihin kurreye aşkı zaten aşikar
kesinlikle nefes alsın yeter
kız Barış ve aFurkANA YÜRÜDÜ epey
hatta ilk sorusu sevgilin varmı en uzun ilişkin ne kadar zamanlık dedii
Mutlaka birinin nikahına geçecek
ayy teco diyince teconun eşofmanlı hali geldi aklıma 7/24Ama öyle teco ya bariz yürüdü, furkanada ,barışada , semihede yürüyor arada
alttarada yakışıklı prens falan dedi . Koca bulmaya gelmiş
belki onun ütopyasında koca vardır bilemeyiz efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?