- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.621
Turkan gider. Gecen sefer de semihin sevenleri tutmustu turkani icerde. Simdi oylar bolunmesin diye semihe atarlar. Turkan cikar
Inci gider bence :)yazıldı bile
inci türkan semih potada
Inci giderr
Türkan ve semihlerin oyu bölünür bölünmez bilemem ama bana da öyle geliyor ki inci gidecek..
Bunu bende burda paylastim dogrulugunu bakicaz gorucezBugün ekşide bi video gördüm genşler ve ütopya benim icin bitmiştir.
İnci tuncaya semih ya da serkanın finale kadar kalamayacağını, bir süre sonra varmısın yok musunda olan eski bir yarışmacının aralarına katılacağını anlatıyordu.
Bu hafta da semihlere inciyi yazın sadece demiş reji. Karşı taraf da türkanla semihi yazacak dolayısıyla türkan gidecek..
Müdahale edilir programlara da bu kadar göze sokulmaz ya. Link de bu https://www.dailymotion.com/embed/video/x2gcgxt
Bakmadım eski sayfalara. Midemi bulandırdılar valla.Bunu bende burda paylastim dogrulugunu bakicaz gorucez
oda pınardan sonra gıder alırız havasını bacım:) aslında butun semıhcıler kucuk bır taktıkle ıncıyı gonderebılırler ama bır araya gelemeyız:)Yaa !İncinin Gitmesini istiyom ama bir taraftanda Türkanın havaya girmesini de istemiyorum..
sanırım işi garantilemek için,inci şimdiye kadar neredeyse her hafta potaya girdi ama elenmedi ama yine de tek kişi yazmak cok mantıksızinciyle pınar yazılsaydı pınar giderdi..garantilemek istediler belkide incinin gitmesini..semih neden oyları bölmediki yaww
ilk başlarda herşey doğaldı..çok çok çirkinleşti...kurgu ekibi varmış...hergün 16:30'da yarışmacılara ne yapmaları gerektiğini yazıp yolluyorlarmış...owwwwwwsanırım işi garantilemek için,inci şimdiye kadar neredeyse her hafta potaya girdi ama elenmedi ama yine de tek kişi yazmak cok mantıksız
rejinin planı galiba,şu incinin bahsettiği 124 müdür nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?