Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Büyük bi ihtimal öyle olur. Serkanlarin grubu inciye verir oyu semihide fanlari destekler Türkan acıkta kalır
Turkan gider. Gecen sefer de semihin sevenleri tutmustu turkani icerde. Simdi oylar bolunmesin diye semihe atarlar. Turkan cikar

Türkan ve semihlerin oyu bölünür bölünmez bilemem ama bana da öyle geliyor ki inci gidecek..

Iki grup da 5 kisiyken neden semihler tek kisi cikarmis ilginc tabi.4 kisi cikabilirdi esitlikle. Reji gercekten bu kadar mudahale ediyorsa inci gitsin diye yapilmis bir oyun olabilir.cunku inci rejinin butun sirlarini desifre etti. Inci rejiye 124 diye isim takti ve oylamaya 124 mudahale ediyor dedi. Sonra rejiden biri twetter hesabinda aciklama yapmak zorunda kaldi. Mudahale etmiyoruz incinin hayal dunyasi bu dedi. Zan altinda kaldiklari icin eleyebilirler inciyi. Sir saklayamiyor...

Her sey teori. Tek gercek kandirildigimiz.
(Yine de semihciyim seviyorum onu)

Bugün ekşide bi video gördüm genşler ve ütopya benim icin bitmiştir.

İnci tuncaya semih ya da serkanın finale kadar kalamayacağını, bir süre sonra varmısın yok musunda olan eski bir yarışmacının aralarına katılacağını anlatıyordu.

Bu hafta da semihlere inciyi yazın sadece demiş reji. Karşı taraf da türkanla semihi yazacak dolayısıyla türkan gidecek..

Müdahale edilir programlara da bu kadar göze sokulmaz ya. Link de bu https://www.dailymotion.com/embed/video/x2gcgxt

Turkan eliyle inciyi itti
Turkan disari cikiyodu bu mal inci dur dur kapiyi acimsa cik git dedi hani *ittr git der gibi(anladiniz iste) o mala noluyosa vursunsa diakalifiye olsun diye ugrasiyo koluyla itti turkanda inciyi
Bu inci cidden ozurlu

Bunu bende burda paylastim dogrulugunu bakicaz gorucez

Pinar, hep ayni tarz, renk giyiniyor. Saclari makyaji hep ayni. Ve heep dik bir sekilde otururken surekli saclariyla oynarken goruyorum kizi. Hic dogal gelmiyor bana

Bende artik incinin

Vursana, host,adam degilsin, sen anca kadin doversin gibi iftira, yalan, cirkin sozlerini duymak istemiyorum

Onu kopek salar gibi semihlerin uzerine salan serkan,tuncay ve pinardan da artik cok sıkıldim

Birde bisi merak ettim

Simdi abidinciler abidine

Popon hirsizi
Abidini yazarsaniz yazarim
Diyen bu inciyi mi korucaklar cok merak ediyorum

Ayrica eleme gecesi tuncay bitli basiyla takim elbise giymis semih ozentisi

inciyle pınar yazılsaydı pınar giderdi..garantilemek istediler belkide incinin gitmesini..semih neden oyları bölmediki yaww

inciyle pınar yazılsaydı pınar giderdi..garantilemek istediler belkide incinin gitmesini..semih neden oyları bölmediki yaww
sanırım işi garantilemek için,inci şimdiye kadar neredeyse her hafta potaya girdi ama elenmedi ama yine de tek kişi yazmak cok mantıksız
rejinin planı galiba,şu incinin bahsettiği 124 müdür nedir

sanırım işi garantilemek için,inci şimdiye kadar neredeyse her hafta potaya girdi ama elenmedi ama yine de tek kişi yazmak cok mantıksız
rejinin planı galiba,şu incinin bahsettiği 124 müdür nedir
ilk başlarda herşey doğaldı..çok çok çirkinleşti...kurgu ekibi varmış...hergün 16:30'da yarışmacılara ne yapmaları gerektiğini yazıp yolluyorlarmış...owwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…