Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
hadi ozaman gençti cahildi diyeyim..şimdi koskoca 40 yaşında adam...daha neyin peşinde...bundan sonra şöhret olmayı düşünmüyordur heralde

Bu arada Acunn medya ekibine laf söylemeyelim anında ihtarname yollarlar ...

kelimeleri dikkatli seçelim ... az mı haber çaldılar bu siteden, yüzlerine vura vura sildirdim...

şimdi yeniden papaz olmayayım adamlarla
ziyaretçilerimiz çok..heran 10 küsür olabiliyor sayı...

gündüz kuşağındaki panaromaya arda hiç çağrılmamışmı..izleyenle bilginiz varmı

türkan semih inci

Türkan ablamız yolcu yani.

Bu arada Semih i ısrarla yazmalarının sebebi neden? Evet güçlü ve oylar ona gidince yazılan ikinci isim elenecek mantığıyla gidiliyor.Ama Türkan la İnci nin de oyu eşdeğer değil mi ki? Altar ve Semih yazılsaydı Altar giderdi kesin.

abidin fanları inciye vermiyorlarmış güya ona hırsız dedi diye...ters köşe yapıp türkanı yollarlarmı acaba diye düşünüyorum

abidin fanları inciye vermiyorlarmış güya ona hırsız dedi diye...ters köşe yapıp türkanı yollarlarmı acaba diye düşünüyorum

Semih ler niye Serkan ı yazmıyorlar ki.Bence oy potansiyeli yüksek değil.Tuncay ın ki yüksektir ama.Türkan gidecek gibi duruyor.İnci yakın zamanda Kurre yi bile yollayabilir.

Bu arada Acunn medya ekibine laf söylemeyelim anında ihtarname yollarlar ...

kelimeleri dikkatli seçelim ... az mı haber çaldılar bu siteden, yüzlerine vura vura sildirdim...

şimdi yeniden papaz olmayayım adamlarla

kazen bir derdim var cevap verebilir misin.

Semih ler niye Serkan ı yazmıyorlar ki.Bence oy potansiyeli yüksek değil.Tuncay ın ki yüksektir ama.Türkan gidecek gibi duruyor.İnci yakın zamanda Kurre yi bile yollayabilir.
inci kalırsa birilerini kesin diskalfiye ettirebilir...serkanda geldi geleli bi iş yapmıyor...yaptığı her iş kaldı...otel dedi..boşa düştü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…