- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.721
hadi ozaman gençti cahildi diyeyim..şimdi koskoca 40 yaşında adam...daha neyin peşinde...bundan sonra şöhret olmayı düşünmüyordur heraldeValla benim hatırladığım (yanlışda olabilir emin değilim ) Ozamanda bi oyunlar peşindeydi Yarışmanın son final akşamında yarı finale kaldığı diğer kız yarışmacıya aşık olduğunu falan söylemişti..
ziyaretçilerimiz çok..heran 10 küsür olabiliyor sayı...Bu arada Acunn medya ekibine laf söylemeyelim anında ihtarname yollarlar ...
kelimeleri dikkatli seçelim ... az mı haber çaldılar bu siteden, yüzlerine vura vura sildirdim...
şimdi yeniden papaz olmayayım adamlarla
bende gecen aynı seyı dusundum sanırım hıc gelmedı ama bencede dıskalıfıye edılmıs bırı gelmemelıgündüz kuşağındaki panaromaya arda hiç çağrılmamışmı..izleyenle bilginiz varmı
arda diskalifiye olmadıki..direk elenmişti..çağdaş diskalifiye oldu onuda çağırmışlar buna rağmenbende gecen aynı seyı dusundum sanırım hıc gelmedı ama bencede dıskalıfıye edılmıs bırı gelmemelı
ayyy bende devre yandı cagdas gelmısmı onu dıycektım yuh ya kovdugun adamı nıye cagırıyorsun :)arda diskalifiye olmadıki..direk elenmişti..çağdaş diskalifiye oldu onuda çağırmışlar buna rağmen
ayyy bende devre yandı cagdas gelmısmı onu dıycektım yuh ya kovdugun adamı nıye cagırıyorsun :)
türkan semih inciÇağdaş gelmişti ben gördüm.Ama Arda ya denk gelmedim.Şimdi kesin olarak kimler yazılmış?
türkan semih inci
abidin fanları inciye vermiyorlarmış güya ona hırsız dedi diye...ters köşe yapıp türkanı yollarlarmı acaba diye düşünüyorumTürkan ablamız yolcu yani.
Bu arada Semih i ısrarla yazmalarının sebebi neden? Evet güçlü ve oylar ona gidince yazılan ikinci isim elenecek mantığıyla gidiliyor.Ama Türkan la İnci nin de oyu eşdeğer değil mi ki? Altar ve Semih yazılsaydı Altar giderdi kesin.
survivor kadrosunda nihat doğan varmış..ay bide sahra..oy o kızı hiç sevmiyordum ben ya
abidin fanları inciye vermiyorlarmış güya ona hırsız dedi diye...ters köşe yapıp türkanı yollarlarmı acaba diye düşünüyorum
Bu arada Acunn medya ekibine laf söylemeyelim anında ihtarname yollarlar ...
kelimeleri dikkatli seçelim ... az mı haber çaldılar bu siteden, yüzlerine vura vura sildirdim...
şimdi yeniden papaz olmayayım adamlarla
şimdi mynette okudum kesinleşmiş..Nihat doğan yokum demişti.Atv de yarışma programı vardı demek tutmadı.Güzel olur Turabi ve Nihat Doğan
bende 2 gundur ızlemıyorum canlı olarakta baglanmıyorum kavgalarından saygısızlıklarından ıgrendım ıncı gtmeden ızlememÇağdaş gelmişti ben gördüm.Ama Arda ya denk gelmedim.Şimdi kesin olarak kimler yazılmış?
inci kalırsa birilerini kesin diskalfiye ettirebilir...serkanda geldi geleli bi iş yapmıyor...yaptığı her iş kaldı...otel dedi..boşa düştü...Semih ler niye Serkan ı yazmıyorlar ki.Bence oy potansiyeli yüksek değil.Tuncay ın ki yüksektir ama.Türkan gidecek gibi duruyor.İnci yakın zamanda Kurre yi bile yollayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?