Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu oylama sonuçlanmadı mı semih, türkan ve inci denen kişi yazılmadı mı?? Cok komik yaaa şu an tv8 de kimi yazacaklar diye konuşuyor izleyiciler canlı yayında!!! Pes !!

Bu oylama sonuçlanmadı mı semih, türkan ve inci denen kişi yazılmadı mı?? Cok komik yaaa şu an tv8 de kimi yazacaklar diye konuşuyor izleyiciler canlı yayında!!! Pes !!
eğer bu doğruysa benim için ütopya cidden bitmiştir.

Serkanların ekip o kadar salak ki

elemeye Semih + Altar çıkarsalar
Semihlerin ekibi sadece Pınarı koysa

semihlerin oyu bölünür ve Altar gider veya altar yerine Türkan + Semih yapsalar bu seferde türkan gider.

İnci kalır...

Peki potaya pınarı koyarlarsa ne olur ? veya abidini ?

Semihler karşıdan 2 kişiyi potya sokmak zorunda .... 1 kuvvetli bir zayıf ....

Kazen zaten yazılmış ya oylama şuanda belli yani potaya koyacakları adam SEmih ve türkan olmuş
Şu 6. hissine! bir sorar mısın? ; semihler neden sadece inciyi sokmuş potaya?

aşk mı ? hangi aşk ? roller yazılır oyuncular oynar ...
Kazen açlık oyunlarını seyrettin mi?
Bu aşk olsa olsa o kadarlık bir aşk olur...
Peki yarışmadan sonra sence bu kızın hayatı ne olacak?
Sanırım onunda yolu kk ya düşecek erkekler beni önemsemiyor diye..

ABidin bu kadar gevşek bir karaktere mi sahipti ?

Yazık tükenmişlik sendromu bu olsa gerek ... Semih zaten gevşekte onun seviyesine inip karakterini dökmeseydin be abidino...
önceden abidin neydi...hiç tanımıyorum bile....yıllar önce bi dönem popstar seçilmiş...hangi karaktere sahiptide ne oldu..

yazılanları öğrendınız heralde buna göre kim gider tahmını beklıyorum sızden,içinizdeki ses ne diyor?... semıh,türkan ve inci yazılmış dıyorlar.

Erken olacak ama Türkan bacıya el sallayın ...

önceden abidin neydi...hiç tanımıyorum bile....yıllar önce bi dönem popstar seçilmiş...hangi karaktere sahiptide ne oldu..

İşte bende tanımıyorum ...

Valla benim hatırladığım (yanlışda olabilir emin değilim ) Ozamanda bi oyunlar peşindeydi Yarışmanın son final akşamında yarı finale kaldığı diğer kız yarışmacıya aşık olduğunu falan söylemişti..

kulağına üflüyorlar seçeneğini işaretliyorum ben patron :)

allahım semih kadar sıfatsız semih kadar şuursuz semih kadar beyinsiz bi karakter görmedim ya...

işi gücü tahrik üstelik bu tahrikleri de 6 yaş moduyla yapıyor.

daha da kötüsü insanda bir dövme isteği uyandırıyor benim bile tvye bişey atasım geliyor..

Firdevs...

zaten dövdüler 4-5 hafta önce ...

aşk mı ? hangi aşk ? roller yazılır oyuncular oynar ...
dizilerde bile belli bir süre sevgiliyi oynayanlar gerçek hayatta sevgili oluyorlar....eğer bu bir oyunsa kurre oyunu unutup semihe çoktan vuruldu..bizlere saf numarası yapmıyorsa tabi

Bu arada Acunn medya ekibine laf söylemeyelim anında ihtarname yollarlar ...

kelimeleri dikkatli seçelim ... az mı haber çaldılar bu siteden, yüzlerine vura vura sildirdim...

şimdi yeniden papaz olmayayım adamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…