- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.701
eğer bu doğruysa benim için ütopya cidden bitmiştir.Bu oylama sonuçlanmadı mı semih, türkan ve inci denen kişi yazılmadı mı?? Cok komik yaaa şu an tv8 de kimi yazacaklar diye konuşuyor izleyiciler canlı yayında!!! Pes !!
Kazen zaten yazılmış ya oylama şuanda belli yani potaya koyacakları adam SEmih ve türkan olmuşSerkanların ekip o kadar salak ki
elemeye Semih + Altar çıkarsalar
Semihlerin ekibi sadece Pınarı koysa
semihlerin oyu bölünür ve Altar gider veya altar yerine Türkan + Semih yapsalar bu seferde türkan gider.
İnci kalır...
Peki potaya pınarı koyarlarsa ne olur ? veya abidini ?
Semihler karşıdan 2 kişiyi potya sokmak zorunda .... 1 kuvvetli bir zayıf ....
Kazen zaten yazılmış ya oylama şuanda belli yani potaya koyacakları adam SEmih ve türkan olmuş
Şu 6. hissine! bir sorar mısın? ; semihler neden sadece inciyi sokmuş potaya?
Semih sence Kurreye deli divane aşıkmı?Kurre :)
Aç bak canım.bitmek üzereeğer bu doğruysa benim için ütopya cidden bitmiştir.
Semih sence Kurreye deli divane aşıkmı?
grup bir teke tek kalsın ilk yollayacağı kişi Kurre olmazsa bende neyim
Kazen açlık oyunlarını seyrettin mi?aşk mı ? hangi aşk ? roller yazılır oyuncular oynar ...
yazılanları öğrendınız heralde buna göre kim gider tahmını beklıyorum sızden,içinizdeki ses ne diyor?... semıh,türkan ve inci yazılmış dıyorlar.aşk mı ? hangi aşk ? roller yazılır oyuncular oynar ...
önceden abidin neydi...hiç tanımıyorum bile....yıllar önce bi dönem popstar seçilmiş...hangi karaktere sahiptide ne oldu..ABidin bu kadar gevşek bir karaktere mi sahipti ?
Yazık tükenmişlik sendromu bu olsa gerek ... Semih zaten gevşekte onun seviyesine inip karakterini dökmeseydin be abidino...
yazılanları öğrendınız heralde buna göre kim gider tahmını beklıyorum sızden,içinizdeki ses ne diyor?... semıh,türkan ve inci yazılmış dıyorlar.
önceden abidin neydi...hiç tanımıyorum bile....yıllar önce bi dönem popstar seçilmiş...hangi karaktere sahiptide ne oldu..
Valla benim hatırladığım (yanlışda olabilir emin değilim ) Ozamanda bi oyunlar peşindeydi Yarışmanın son final akşamında yarı finale kaldığı diğer kız yarışmacıya aşık olduğunu falan söylemişti..önceden abidin neydi...hiç tanımıyorum bile....yıllar önce bi dönem popstar seçilmiş...hangi karaktere sahiptide ne oldu..
kulağına üflüyorlar seçeneğini işaretliyorum ben patron :)benim meşhur bir sözüm var biliyorsunuz değil mi ?
"Ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum"
arkadaşlar birşey bildiğim yok sadece iyi tahmin diyelim ...
yoksa Accun Medya içinde bir güvenlik açığımı varda kulağıma üflüyorlar....
buyrun 2 bilinmeyenli bir denklem : )
Valla benim hatırladığım (yanlışda olabilir emin değilim ) Ozamanda bi oyunlar peşindeydi Yarışmanın son final akşamında yarı finale kaldığı diğer kız yarışmacıya aşık olduğunu falan söylemişti..
allahım semih kadar sıfatsız semih kadar şuursuz semih kadar beyinsiz bi karakter görmedim ya...
işi gücü tahrik üstelik bu tahrikleri de 6 yaş moduyla yapıyor.
daha da kötüsü insanda bir dövme isteği uyandırıyor benim bile tvye bişey atasım geliyor..
dizilerde bile belli bir süre sevgiliyi oynayanlar gerçek hayatta sevgili oluyorlar....eğer bu bir oyunsa kurre oyunu unutup semihe çoktan vuruldu..bizlere saf numarası yapmıyorsa tabiaşk mı ? hangi aşk ? roller yazılır oyuncular oynar ...
Firdevs...
zaten dövdüler 4-5 hafta önce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?