- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.741
inci gidecek gibi gözükmüyor maalesef hatta ve hatta Kurre yi eleyip Semih lerin takımına bile geçebilir.Türkan dan da bugün kurtulacak.bende 2 gundur ızlemıyorum canlı olarakta baglanmıyorum kavgalarından saygısızlıklarından ıgrendım ıncı gtmeden ızlemem
şimdi mynette okudum kesinleşmiş..
inci kalırsa birilerini kesin diskalfiye ettirebilir...serkanda geldi geleli bi iş yapmıyor...yaptığı her iş kaldı...otel dedi..boşa düştü...
turkan gıder kesın bellı zaten ıncı semıhten hoslanıyor bu barız ortadainci gidecek gibi gözükmüyor maalesef hatta ve hatta Kurre yi eleyip Semih lerin takımına bile geçebilir.Türkan dan da bugün kurtulacak.
turkan gıder kesın bellı zaten ıncı semıhten hoslanıyor bu barız ortada
türkan strateji yaptığını sanıyor onuda yüzüne gözüne bulaştırıyorinci esasında sözünün eri bi kız.türkan tam anlamıyla rol yapıyor. inci ye ben buradayken sana birşey olmaz diyor arkandayım diyor..sonra uu dönüşü..serkana gidiyor sen benim evladımsın diyor sonra yine aynı.. türkan gitse daha iyi esasında ama. ...
bende incinin semihten hoşlandığını düşünüyorumturkan gıder kesın bellı zaten ıncı semıhten hoslanıyor bu barız ortada
türkan strateji yaptığını sanıyor onuda yüzüne gözüne bulaştırıyor
herkese yazıyorda semıhı kendıde acıga vuramıyor ama kesın var bısı:)Bu benim dikkatimi çekmedi nedense.Bana Barış a yazıyor gibi geldi.
herkese yazıyorda semıhı kendıde acıga vuramıyor ama kesın var bısı:)
kurre arada beni bile sıkıyorVarsa yakında çıkar zaten ortaya.Sanki Semih te Kurre den sıkılmış gibi geliyor bana.
evet..genç bi çocuk..biz eşi vefat etti diye bunalımda sanıyordukHönkkk bu ne.Özlem mi buuuu
Ayy rüyamda bende semihle sevgiliydimbende incinin semihten hoşlandığını düşünüyorum
evet..genç bi çocuk..biz eşi vefat etti diye bunalımda sanıyorduk
Ohaa bu özleme mi bakıyoevet..genç bi çocuk..biz eşi vefat etti diye bunalımda sanıyorduk
öncesinde varmış..instgramda paylaşmış özlem bitti diye..ben şokkk.Reklam kokuyor sanki biraz.Adam genç ya.Kendisi mi yayınlamış bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?