- 5 Şubat 2015
- 24
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.841
bende çok sıkı takip edemedim en başlarını anca anca seyretmeye başladım
ama bildiğim kadarıyla en başta semih kurretülayna sarkıyordu kurretülayn benim dışarıda sevgilim var benden uzak dur dedi ama semih dinlemedi sonra bi çocuk vardı içeride o buna tokat attı diskalifiye oldu kurretülaynı sevgilisi terketti semihle sevgili oldu
tavırları itici ama hepsinden zeki olduğunu düşünmeye başladım
taktikleri tutuyor hep
Peker de kalabilir bence taze kan lazım ütopyaya.
Orasıda öyle ama bana niyeyse serkanların takıma gidip semihle didişcek tipte geldi
Ben aybukeye verdim oy
Nezaman girecekler bellimi?
Nihayet çıktı bende de.yalnız inci ve türkana 'daha önce oy verdini'diye bir ibare var bende.halbuki oyu ilk defa barış aklilisi kaldin diye uye olup vermistim.şastım.ay vermedigim halde vermiş gözükiyorum.allahtan semihe verdigimi kabul etti sistem.
Türkan elenince girerler ardından.Bence Peker Tuncay a rakip olarak gelebilir.Hem daha az kıllı
Barış da taze kandı ama kana virüs bulaşmış kıvrak hareketlerde bulunuyor kendisi.Bir o yana bir bu yana.
Bilemedim.peki bu yeni yarısmacilarin videolari var mi sende?benim sayfada yok da.O bendede cıkıyor. Bu oylamada semihe oy vererek oyunuzu kullandınız gibisinden herhalde.
Bence turkan giderse semiBen derim ki İnciyi Semihin takıma alıp Türkanı yollayalım ....
o kimdikiAybuke den bahsediliyo bakalim nolcak
Bilemedim.peki bu yeni yarısmacilarin videolari var mi sende?benim sayfada yok da.
Daha az kıllı
Ya ben saçlarımı toplamadan duramıyorum evde.Tuncay nasıl rahat ediyor yahuu
Vallaa inciyle kurre kuyumu kazıyorduAy çoook hoşsuuun
inci yer seni
Bende göremedim..Sayfanın en altında yeni yarışmacı oylaması var babyyy.
Vallaa inciyle kurre kuyumu kazıyorduAy çoook hoşsuuun
inci yer seni
Daha ne kadar daha sürekli dışarıdan birilerini içeriye sokmaya devam edecekler hiç azalma olmuyor ki gidenin yerini biri dolduruyorYeni yarışmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz daha doğrusu aday adayları hakkında? Peker ve Aybüke içeriye girer diyorum ben.
Bencede türkan gitmeliBen derim ki İnciyi Semihin takıma alıp Türkanı yollayalım ....
Bide normal saçta değil bundaki. Ucsuz bucaksız dipsiz bir kuyu misali.
Bende göremedim..
Rasta yaptırmış bir de aralara kazık gibi.yanlışlıkla bir çarpsa saçı birinin yüzüne dağıtır valla.
Bu tekrar bakayım canım
Eleme oylaması ve yeni yarışmacı oylaması ikisi de en üstte şimdi.
Bence inci gitmeliBencede türkan gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?