Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Şuan Semihlerin takımından hiç haz azalamıyorum ne yalan söyliyim fan kitlesini görüncede şaşırıyorum haliyle en başından izlemiş olsaydım daha net fikirlere sahip olabilirdim ama şuan durum böyle bende Semih diğerlerine nazaran oyunu kurallarına göre oynamayı biliyor sanırsam ama davranışları,bakışları, hareketleri.. televizyon basında sinir oluyorum o derece

oylar semihe iki edepsiz kapışsın ... al birini vur ötekine.... gönlüm türkanın elenmesinden yana ....incinin yaşı küçük cahil ve hep aynı o affedilebilr ama türkan tam bir oyuncu sinsi....hele kurre ye bağırışlarından sonra iyice tiskindim...

Nihayet çıktı bende de.yalnız inci ve türkana 'daha önce oy verdini'diye bir ibare var bende.halbuki oyu ilk defa barış aklilisi kaldin diye uye olup vermistim.şastım.ay vermedigim halde vermiş gözükiyorum.allahtan semihe verdigimi kabul etti sistem.

Orasıda öyle ama bana niyeyse serkanların takıma gidip semihle didişcek tipte geldi
Ben aybukeye verdim oy
Nezaman girecekler bellimi?

Türkan elenince girerler ardından.Bence Peker Tuncay a rakip olarak gelebilir.Hem daha az kıllı

Barış da taze kandı ama kana virüs bulaşmış kıvrak hareketlerde bulunuyor kendisi.Bir o yana bir bu yana.

O bendede cıkıyor. Bu oylamada semihe oy vererek oyunuzu kullandınız gibisinden herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…