Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Evet Türkan mı İnci mi ?

Bu arada abidik gerçekten aciz bir varlıkmışsın ....

Yeni yarışmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz daha doğrusu aday adayları hakkında? Peker ve Aybüke içeriye girer diyorum ben.

Sadece 1.5 haftadır Ütopya'yı izliyorum fakat Semih'in mimiklerini ve tavırlarını çok itici buluyorum gördüğüme görede Semih hayranı çok acaba bu güne kadar neler kaçırmış olmalıyım.

Bana türkan gider gibi geliyor.
Ya birde semihlerin sadece inciye oy atmasının mantıgını anlayamadım ben. Acaba onlarda turkan gitsin diye oyunmu yaptılar amaçları ne.
(Öyle oyunlar dönuyorki saçma sapan herseyden kusku duyar oldum)

Ama ben incinin gitmesini daha cok istiyorum. Sanki inci giderse barısın o grupta kalmak için sebebi kalmaz gibi geliyor. Bizim fırıldak bir tur daha atıp semihlere yanlayabilir inci giderse.
Topaç Barış

Sadece 1.5 haftadır Ütopya'yı izliyorum fakat Semih'in mimiklerini ve tavırlarını çok itici buluyorum gördüğüme görede Semih hayranı çok acaba bu güne kadar neler kaçırmış olmalıyım.

bende çok sıkı takip edemedim en başlarını anca anca seyretmeye başladım
ama bildiğim kadarıyla en başta semih kurretülayna sarkıyordu kurretülayn benim dışarıda sevgilim var benden uzak dur dedi ama semih dinlemedi sonra bi çocuk vardı içeride o buna tokat attı diskalifiye oldu kurretülaynı sevgilisi terketti semihle sevgili oldu
tavırları itici ama hepsinden zeki olduğunu düşünmeye başladım
taktikleri tutuyor hep

Semih, Türkan ve İnci.

türkan gitsin önce o zaman sonra inci gider zaten kaçıncıya çıkıyor oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…