Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Barışa'a da dönek mi desek yoksa namert mi ?

Semihlerden kim birbirinin arkasindan konusuyo?
Hani gruplar ya sozde
İnci kendi grubunu cekistiriyo onu anlatmak istedim.
Mertce diyosunuz ya
E kiz tek basina mucadele ediyo zaten diyorum grubun dedikodusunu yapsa nolur benim icin bi sorun yok. Semih murata "abi baris kurreden bile zayif cikti" dediginde AAAA SEVGILISININ ARKASINDAN NE DEDIII demiyorum mesela, anladin mi?

E kiz tek basina mucadele ediyo zaten diyorum grubun dedikodusunu yapsa nolur benim icin bi sorun yok. Semih murata "abi baris kurreden bile zayif cikti" dediginde AAAA SEVGILISININ ARKASINDAN NE DEDIII demiyorum mesela, anladin mi?
Bayan ve erkek kiyaslamasi ordaki zayiflik
Anlanabilcek kadar net. Anlayabilecek kadr da zekisiniz
İyi ütopyalar bayan.

Bayan ve erkek kiyaslamasi ordaki zayiflik
Anlanabilcek kadar net. Anlayabilecek kadr da zekisiniz
İyi ütopyalar bayan.
Bayan ne ya kadinim ben kadin semihin soyledigini anlayamamissin. Kadinlar zayif varliklar degildir bi cok kadin bi cok erkekten gucludur. kurre zayif o baska bi sey. Bi kadin olarak kendini erkekten zayif gormen korkunc

Çirkeflik yapmak mücadele etmekmi oluyor ya. Ne ağzının ayarı var ne elinin kolunun.

Tuncay ve Serkan madem takım elbise giydiniz hakkını verin şunun yahu! Azıcık adam olsaydınız bari giydiğiniz sürece.Tuncay kimseyi sevmiyor.Bakışlarında bir tuhaflık var adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…