- 14 Kasım 2001
- 21.504
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.632
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #4.801
Bence turkan giderse semihlerin grubuna kizlardan biri gecer
Aybuke den bahsediliyo bakalim nolcakBence turkan giderse semihlerin grubuna kizlardan biri gecer
Barisin dedikodusunu yaptiInci kavgaci ama dobra kiz hic degilse BIRI gibi bi erkegin sirtindan gecinmiyo mertce yarisiyo ben saygi duyuyorum
saskoloz namert diyelim cunku sakarliklari bini astiBarışa'a da dönek mi desek yoksa namert mi ?
Dedikoduyla yarisin ne alakasi var? Dedikodu yapmayan tek kisi yok orda o zaman kimse mertce yarismiyo sana goreBarisin dedikodusunu yapti
Abidinin dedikodusunu yapti
Tuncayin yapti
Pinarin yapti
Bu mu mertce yarismak?
Kiz sizofren
Ikisi de ne kadar cirkin olmus takim elbiseler emanet duruyoO takım elbisenin üstüne o saçlar ne serkan yaaa apaçi serkan
Semihlerden kim birbirinin arkasindan konusuyo?Dedikoduyla yarisin ne alakasi var? Dedikodu yapmayan tek kisi yok orda o zaman kimse mertce yarismiyo sana gore
Ikisi de ne kadar cirkin olmus takim elbiseler emanet duruyo
E kiz tek basina mucadele ediyo zaten diyorum grubun dedikodusunu yapsa nolur benim icin bi sorun yok. Semih murata "abi baris kurreden bile zayif cikti" dediginde AAAA SEVGILISININ ARKASINDAN NE DEDIII demiyorum mesela, anladin mi?Semihlerden kim birbirinin arkasindan konusuyo?
Hani gruplar ya sozde
İnci kendi grubunu cekistiriyo onu anlatmak istedim.
Mertce diyosunuz ya
Kesinlikle emanet yaa. Bide 2sinindemi saçı takım elbiseyle alakasız olur yaa kafaları kes
Bayan ve erkek kiyaslamasi ordaki zayiflikE kiz tek basina mucadele ediyo zaten diyorum grubun dedikodusunu yapsa nolur benim icin bi sorun yok. Semih murata "abi baris kurreden bile zayif cikti" dediginde AAAA SEVGILISININ ARKASINDAN NE DEDIII demiyorum mesela, anladin mi?
Bayan ne ya kadinim ben kadinBayan ve erkek kiyaslamasi ordaki zayiflik
Anlanabilcek kadar net. Anlayabilecek kadr da zekisiniz
İyi ütopyalar bayan.
E kiz tek basina mucadele ediyo zaten diyorum grubun dedikodusunu yapsa nolur benim icin bi sorun yok. Semih murata "abi baris kurreden bile zayif cikti" dediginde AAAA SEVGILISININ ARKASINDAN NE DEDIII demiyorum mesela, anladin mi?
tamam da kafa yok ki neyi keseceksin ....
adamlar salak, beyin yerine krem peynir taşıyorlar....
Ben derim ki İnciyi Semihin takıma alıp Türkanı yollayalım ....[/QU
kazen inci başka takıma gitmemeli gittiği an bittiği andır inci için bence bu konuyu bıle düşünmen yanlış. tuncay cok efendı aslında elinden her iş geliyor benım favorim tuncayTuncay hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Nedense bana şarlatan gibi geliyor ... Ne tuttuğu işi tamaladı, ne liderlik vasfı var, ortalarda gezip duruyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?