- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.181
neyin ayakları anlamadm ben cnm yaBaris citlerden atlamıs
Serkanlar belası ayaklarina kadar geldi
Utopya nin sitesinden girdim canli izliyorum. Yaa Baris kimseyle vedalasmadan kacar gibi gitmis sanirim. Arkasindan kritik yapiyorlar su an, cocugun ne sorunu vardi acaba falan diye.
telefondansa öyle çıkıyor canmBen de açtım şimdi ama sesler ne kadar az ya..Hiç bişey anlamıyorum..
illaki öderler onca emek eleme başkasının hakkı var işin içinde. oldu ben yapamadım gideyim o zaman kimse kalmaz ki orda sıkılınca gider yaniDiskalifiye olunca tazminat oduyolar bu baris tam deli cikti ben anlayamadim bu cocugu cozemedim
telefondansa öyle çıkıyor canm
Ciddi bi rakam oduyolar ustelik.. Gerci bu cocuk akil hastaligi tanisi koydurtup kurtulabilir saglikli degil cunkuillaki öderler onca emek eleme başkasının hakkı var işin içinde. oldu ben yapamadım gideyim o zaman kimse kalmaz ki orda sıkılınca gider yani
evet acaba acun medya sağlık raporu istememiş mi bu barış ın acun medya ya atamasını yaparkenCiddi bi rakam oduyolar ustelik.. Gerci bu cocuk akil hastaligi tanisi koydurtup kurtulabilir saglikli degil cunku
başka ?sadece burnu mu ?
hep öyle o dır dır dırkurretulayn takildi sanirim... donup donup ayni seyi anlatiyo ne tuhaf kiz ya
Oyle mi? Cok dogal duruyor o halde. Klasik estetikli burun gorunumu yoktu bence.inci nin burnu estetikti bu arada kızlar
Aynen barizdi zateninci nin burnu estetikti bu arada kızlar
başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?