- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Aslında onların da Tezcan ve İnci yle dalga geçmesi lazım.Ay inci tezcana makyaj yaptırıyor ya midem bulandı resmen.kaşlarını boyattırıyor tezcana
Aynen yaaaabence de onların hali daha komik
tezcan hiç iğrenmiyo mu bu durumdan anlamadım
bence de onların hali daha komik
tezcan hiç iğrenmiyo mu bu durumdan anlamadım
semih'in kurre'ye hoşlanma olayı ile ilgili söylediklerine bir açıdan katılıyorum.
"ben senin erkek arkadaşın olsam şu olaydan sonra güvenim falan kalmaz" diye konuştu. haklı.
peki bu adam bu kızın peşinden koşmuyor mu, nişan(oyun da olsa) yapmadılar mı, kurre nişanı atacağını söyleyince "çocuk oyuncağı mı bu" diye kızmıyor mu? bildiğin sevgili bunlar.
ama semih kurre gibi kendi kendine gelin güvey olmuş durumuna düşmek istemediği için bence, "ben senin erkek arkadaşın olsam" diye konuşuyor. belki de yarışma başladığından beri ilk kez kurretülayn'la ciddi konuştu. gerisi fasa fisoydu şakaydı oyundu belki? belki de saçma hareketleri yüzünden kurretülayn'dan soğuyacak, uzaklaşacak.
canlı izleyenler var mı araları nasıl şu an?
bence semih kurrenin ciddi bi ilişkisi olduğuna inanmıyodu
kızın hareketleri çok rahattı çünkü ve semihe yüz veriyodu
açıkça benim sevgilim var bana bu şekilde davranma diye çıkışmadı hiç
hatta ben kurrenin sevgilisini hayali birşey herhalde diye düşünmüştüm
kendi uydurmuş gibime gelmişti
bence semihte rahatsız oluyo artık kurrenin bu hallerinde
ben onun yerinde olsam artık ilgilenmezdim o kızla
cidden erkeklerin ondan hoşlanması vs hoşuna gidiyo kızın ve direk yüz veriyo
semih kendine özel bi durum sanıyodu bence ama artık farkına vardı kızda bi tuhaflık olduğunun
zaten bu ilişki dışarıda devam etmez burada sınırlı kalır.kurre dış dünyasında da o benden hoşlandı bu benden hoşlandı falan deyip kaç kişinin ilişkisini bitirmiştir kim bilir.
aslında çok tehlikeli bi kadın tipi
milletin her hareketini kendine yorup benden hoşlanıyo diyo ve direk yanaşıyo
belki de adamın hiç öyle bi düşüncesi yok ama kızın hareketlerine bakarak o da yanlış anlar yani
ben olsam bu kızla görüşmezdim özel hayatımda
semihte yarışmadan sonra sallar zaten
Saplantılı bir de bu kurre.özlem demiş bence öyle bir şey yok diye.kurre ısrarla kaç kez anlatmış tuncay benden hoşlanıyor konuşayım mı diye diye özlemin başının etini yemiş özlem de artık konuş demiş.burada haklı kadın.kurre kimseyi dinlemiyor kendi bildiğini okuyor.
Semih e gelince kız kitlesi artmıştır zatennapsın kurreyi
bence kızın toyluğunu gösterir bu. insan şüphelense bile doğal davranır çünkü erkekler bazen hoşlansalar bile inkar ediyorlar su yüzüne çıktığı zaman. ortada bir şey yokken şu bu benden hoşlanıyor demez bir daha artık tüm türkiye'ye rezil olduaslında çok tehlikeli bi kadın tipi
milletin her hareketini kendine yorup benden hoşlanıyo diyo ve direk yanaşıyo
belki de adamın hiç öyle bi düşüncesi yok ama kızın hareketlerine bakarak o da yanlış anlar yani
ben olsam bu kızla görüşmezdim özel hayatımda
semihte yarışmadan sonra sallar zaten
özlem zaten onu uyarmaya çalışıyo hareketleri konusunda ama kız hiç kabul etmiyo
ille de ben haklıyım modunda
kendinden bıktırdı yani artık
semih bağırarak söylemeye çalıştı en sonunda geçen gün haksız olduğunu ama
öyle söyleyince küsüyo triplere giriyo hemen :)
ayrıca yaptığı çok ayıp kameraların bulunduğu bi ortamda ortada hiç birşry yokken benden hoşlanıyo diyemez
o insanın dışarda da bi ilişkisi olabilir yani
çok düşüncesiz bi kız bence
ayrıca tuncay ve diğerleri ondan hoşlansa nolur ki neden kurcalıyo bu kadar
ben olsam görmezden gelirim yani
Çok komiksin canımzaten bu ilişki dışarıda devam etmez burada sınırlı kalır.kurre dış dünyasında da o benden hoşlandı bu benden hoşlandı falan deyip kaç kişinin ilişkisini bitirmiştir kim bilir.
Semih kadar uyuz bir tip görmedim. Onun yüzünden abimin adından soğudumKızlar , gelen misafirler her zaman ki gibi semihler cafede takılıyor..
serkanların tayfası her zamanki yerinde oturmuş kendi aralarında konuşuyorlar..
Semihte , abidine iş yaptırma derdinde bulağına girin abidin bey diyip dolanıyor hahahaha
Semih benim favorimSemih kadar uyuz bir tip görmedim. Onun yüzünden abimin adından soğudum
Dogrudur da ben uyuz oldum.Semih benim favorim
Cok komiksin şekerimSemih kadar uyuz bir tip görmedim. Onun yüzünden abimin adından soğudum
Ayyyy ben serkan okumuşum onuuuuuuuuSemih benim favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?