- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Valla lafımı geri aldım.Komiklikten değil cidden
Valla lafımı geri aldım.yanlışlık oldu.se r kan okumuşum.semih favorimmm
benim de yok. türkan'ı beğeniyordum ama o da rol yapıyor artık fark ettim.Ben neden bu yarışmacılardan hiç birini tutmuyorum acaba bendemi bi tuaflık var seyrediyorum ama favorim yok
Türkan başına buyruk olmak istiyor galiba ahirda yatarim falan diyodu dün kimseyi tutmuyorum ama şu murat denen adam fena ya hiç dürüst degil herşeyi saptırarak anlatıyo türk filmlerindeki kötü adam tiplemesine benzetiyorum sinsi sinsibenim de yok. türkan'ı beğeniyordum ama o da rol yapıyor artık fark ettim.
Ya al benden de o kadar, bir saattir düşünüyorum kime oy versem yok, hiçbirini sevemedim kiBen neden bu yarışmacılardan hiç birini tutmuyorum acaba bendemi bi tuaflık var seyrediyorum ama favorim yok
ben onu göremedim ya tv'de yayınlandı mı?Sizin de kurreye gelen mektupla içinizin yağları erimedi mi?
Dün akşam yayınlandı, okkalı cevap vermiş kıza helal olsun dedim kız resmen 70 milyonun önünde aldatıyo erkek arkadaşını, adımı bile anma bir daha demişben onu göremedim ya tv'de yayınlandı mı?
haklı valla. yani kız deseydi ki "mert zaten beni uğurlamaya da gelmedi. mektup da göndermedi. mert benim için bitti." eminim mert'e bu kadar dokunmazdı semih'le arasındakiler. ayrıldık derdi çocuk. ama yok hem semih'e kur yap sarıl hem de mert niye yazmıyooo ühüü diye zırla. çocuk gibi. elindeki oyuncağı da bırakmıyor, sepettekini de sahipleniyorDün akşam yayınlandı, okkalı cevap vermiş kıza helal olsun dedim kız resmen 70 milyonun önünde aldatıyo erkek arkadaşını, adımı bile anma bir daha demiş
ama yazdığı mektup çok dokunaklıydı yahu.o neydi öyle adamın içine yazar kaçmış resmen.haklı valla. yani kız deseydi ki "mert zaten beni uğurlamaya da gelmedi. mektup da göndermedi. mert benim için bitti." eminim mert'e bu kadar dokunmazdı semih'le arasındakiler. ayrıldık derdi çocuk. ama yok hem semih'e kur yap sarıl hem de mert niye yazmıyooo ühüü diye zırla. çocuk gibi. elindeki oyuncağı da bırakmıyor, sepettekini de sahipleniyor
Bugün ağlıyordu ama neye ağladığını bilmiyorum. Kaçırdım izleyemedim..kurre gerçekten çıldırmış ya.kainat güzeli mi zannediyor kendiniözeti izliyorum sinir geldi valla.
ama yazdığı mektup çok dokunaklıydı yahu.o neydi öyle adamın içine yazar kaçmış resmen.
evet duydum sapık tezcan şeyyapsaydım diyooKızlaaarr duydunuz muuuu??? Kurretulayn yüzüné Türk kahvesi maskesi yapmıştı.o halde ana binaya geldi.serkan ve tezcan vardı erkeklerden.o çıkınca odadan serkan dedi ki aslında çok saf iyi bir kız.tezcan da dedi ki , keßke önce ben şaapsaydım yani yaklaşsaydım kurretulayna manasinda.benden baßka duyan oldu mu?? Yoksa yanlış mı anladım??bir deabidin tokalaştıktan sonra tezcan yanında ayakta duran gamzeyi omzundan tutarak oturttu.kıskanç tezcaaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?