- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
kurre kendını fazla önemsıyor :dKızlar bu arada kurre nin devamlı şu benden hoşlanıyor triplerine ne diyorsunuz?
Bende tam o konuyu yazacaktım. Neymiş üzülmesin insanlar istiyormuş. Semih te orda sen benm karım olsan bakkal sana baksa diye cümle kuruyor ya. İyi de abi sen kızın sevgilisi varken asılmadn mı anlamadm ben bu işi.kurretulay 3 kişi benden hoslanıyor dedı semıh delı oldu . d zaten gerıye kac erkek kaldı kı :d hepsı dıyecektı
abartmak ıstemedı galıba. ahaha
Bende tam o konuyu yazacaktım. Neymiş üzülmesin insanlar istiyormuş. Semih te orda sen benm karım olsan bakkal sana baksa diye cümle kuruyor ya. İyi de abi sen kızın sevgilisi varken asılmadn mı anlamadm ben bu işi.
kurretulay 3 kişi benden hoslanıyor dedı semıh delı oldu . d zaten gerıye kac erkek kaldı kı :d hepsı dıyecektı
abartmak ıstemedı galıba. ahaha
oynuyorlar işte : d kurre ılk baslarda agırbaslı olmak ıstedı '' sevgılım var benım, hareketlerıne dıkkat et '' dedı.. semıh yılıstıkca saldı kendını : d sevgılısınden mektup gelıyor semıh '' oku bakalım ne yazmıs'' dıyor : d sonra normale donuyorlar ahahahaBende tam o konuyu yazacaktım. Neymiş üzülmesin insanlar istiyormuş. Semih te orda sen benm karım olsan bakkal sana baksa diye cümle kuruyor ya. İyi de abi sen kızın sevgilisi varken asılmadn mı anlamadm ben bu işi.
ahahaha aynen :d yaa her sey formalıte ıste :d sanırsın adrıana lımaama sevgilisi de mübarek bir mektup yazmış.Uleeeen kurre ye mi yazdın bunları dedirtti yani.Sanki dünya güzeline yazmış gibi.Ahhh aşk işte.
ahahaha aynen :d yaa her sey formalıte ıste :d sanırsın adrıana lıma
aynen ısmını soyleyemıyor. zaten kendı de soyleyemıyorum dıyor : d ıncı de söyleyemıyor kurrenın ısmınıKızlar Türkan ura lı evet. Gamze de diyo ki Türkan abla adını söyleyemediği için kurre nın prenses diyor. O da kendini prenses sanıyor . Bence de çirkin . 3 insan kendiyle ilgilendi diye nasıl böyle bi tez yürütür. Semih te parantez içinde izmir e selamlar demişti . Dün de canlı yayında Murat senin sevgilin izmir de dişçi miydi dedi aklıma gelmişti kızlar bu kurre yi falan sevmiyo. Semih in sevgilisi yakında çıkar.
der valla. abıdın bı gırsın oradakı kızlar bırbırını yıcek .d ahahahahayakın da demesin kurre abidin benden hoşlanıyor
der valla. abıdın bı gırsın oradakı kızlar bırbırını yıcek .d ahahahaha
ama şimdiden söyleyeyım, abıdın azıcık kalırsa kesınlıkle gamzeye yanasır :d
kacıncı bölümde gırıyor kı? benım ızledıgım yerde 24. bölüm var en son. her gun eklenıyorgamze başladı yanaşmaya zaten abidin de karşı atak gelebilir
Pasaport al canım canlı yayın izliyoruzkacıncı bölümde gırıyor kı? benım ızledıgım yerde 24. bölüm var en son. her gun eklenıyor
yeni bölüm de olacak abidin yarın ki bölüm de.internete yarın düşer.kacıncı bölümde gırıyor kı? benım ızledıgım yerde 24. bölüm var en son. her gun eklenıyor
anladım canım. sana da ıyı geceler :)Kurre 25 im diyor ama sanırım yazılan 22 miş bakamadım pc virüslü . Kızlar ben kaçıyorum iyi geceler biraz bakıp uyuyacağım. Surrender umarım anladın beni telefondan girdiğim için geriden geriden cevap yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?