- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Haklı olabilirsin canım kurre ve ondan hoşlananlar dedikodusu ile ilgiliYa tezcanin dedigini ben de duydum pislik ya:) bi de bu saf kurre bi yandan hakli da olabilir aslinda:) erkekler cunku hoslaniyor gibi davransalar da inkar edebilirler:) tuncayin da yuzsuzlugu karakteri belli yani gercek olsa da inkar edebilir:) burda hatali davranis kurrenin boyle birsey olsa dahi umursamis olmasi:) semihi ilk kez ona bagirirken gordum :)) beni bile dusunduruyorsun dedi:) beni de cendereye sokacaksin boyle yapip falan dedi:) semih tekmeyi atsa da bari kurrenin sacmaliklarina ortak olmasa:)
Mantıklıabidin semihlerin gruba geçmiş galiba kızlar...
Semih kurretülayndan bir vazgeçerse artık yüzüne bile bakmaz. Kız delirir ilgisizlikten çünkü semih çok alıştırdı kendine. Kurrenin saçmalıkları tavan yapar yaa bence ay keşke olsa renk gelir ütopyayaYa tezcanin dedigini ben de duydum pislik ya:) bi de bu saf kurre bi yandan hakli da olabilir aslinda:) erkekler cunku hoslaniyor gibi davransalar da inkar edebilirler:) tuncayin da yuzsuzlugu karakteri belli yani gercek olsa da inkar edebilir:) burda hatali davranis kurrenin boyle birsey olsa dahi umursamis olmasi:) semihi ilk kez ona bagirirken gordum :)) beni bile dusunduruyorsun dedi:) beni de cendereye sokacaksin boyle yapip falan dedi:) semih tekmeyi atsa da bari kurrenin sacmaliklarina ortak olmasa:)
Kafayı yer kurretulayn semih vazgeçerse.Semih kurretülayndan bir vazgeçerse artık yüzüne bile bakmaz. Kız delirir ilgisizlikten çünkü semih çok alıştırdı kendine. Kurrenin saçmalıkları tavan yapar yaa bence ay keşke olsa renk gelir ütopyaya
Bence de kısa süresiKizlarrr 18:30 dan başka saatlerde göstermiyordu acaba? Ve gece tekrar bölümünden başka. Çok çabuk geçiyor biraz daha uzatsalar program saatini.
abidin semihlerin takımına geçti.ortak karar almışlardır.karşı taraf altar ı yazar bence.semihler de tezcan ya da inciyi...Bakalım kimi yazacaklar birazdan oylama yapacaklar
abidin kimin gitmesini isteyecek merak ettim
İnci gitmez bence ama tezcan gider..abidin semihlerin takımına geçti.ortak karar almışlardır.karşı taraf altar ı yazar bence.semihler de tezcan ya da inciyi...
İnci gitmez bence ama tezcan gider..
aynen ay ben tezcan ı hiç sevmiyorum ya uyuşuk adam gitsin bir an önce...
Gitsin aynen
Serkan da , gamzeye senle beni yazarlar diyor..
Adının yazılacağını düşünüyorum
Ama sanmıyorum serkanı yazmazlar tuncayı yazmazlar inci gamze tezcan bunlarn ikisi kesin çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?