- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.961
E ama baksana tur k an da dedi.tabi turkana ne kadar guvenilirse
Ben de kurre kadar kaprisli ve kıskanç olduğum için onu çoook iyi anlıyorumm
Valla mı kızzSen evlisin beybi yap tabiTürkan a ne bakıyorsun sen dün diyordu Aybuke hoşlanıyor bugün diyor Buket Boya kokusundan oksijen gitmiyor bunların beyinlerine
Valla mı kızzGitmelik tam ama sıra gelmiyor onaa
Evet oksijensizlerr hele marangozhanedekiler tümden zehirleniyorr
ben netten de canlı izliyorum ama bi böyle bi şöyleler orda daha sözünün eri birini görmedim hep bi kıvırma aynı şekilde kalan yok orda herkes herkese nabza göre şerbet veriyo o yüzden anlamıyorum hiç biriniBen akşamdan akşama izlef8ğim 8çin bilemiyorum kızın ilgisi var mı..kurrenin durumunda ise bilemiyorum tek olmak icin mi semihi çook kiskandigi için mi boyle.yok yok semihi kiskandigi için.demek bir seyler hissetmiş kızların tavirlarindan.
bizde o gittikten sonra yakalım ellerimize kızlarTürkan daha Tuncay ı yollayıp ayaklarına kına yakacakmış
bizde o gittikten sonra yakalım ellerimize kızlar
semih ha bre abıdıne dıyor ya sen anca yarısmacı olarak kalırsın dıye sevgılısı aasıl yarısmadan yarısmaya gezıyor
pınar ve tuncayı gönderir gibi geliyor bana ondan sonra sıra onda demektir tabi bu benim fikrimGider mi dersin
ben zaten bunu anlamıyorum sürekli dedikodumuzu yapıyorsunuz diyolar ama onlar semihlerden daha çok dedikodu peşindeler bu ne perhiz bu ne lahana turşusutuncaylar semihlere biz şimdi buradan gidecez siz konuşup bizim dedikodumuzu yapmaya devam ediceksiniz diyo
semihler çoktan başka şeyler konuşmaya başlamış oluyo ama tuncaylar oturup herkesinin hakkında yorum yapıp dedikodu yapıyo yok böyle bişey ya
pınar ve tuncayı gönderir gibi geliyor bana ondan sonra sıra onda demektir tabi bu benim fikrim
yok daha neler derim en çok şaşırdığım isim olur doğrusu ama bence finale muratla semih veya semihle altar gider gibi geliyorTürkan finale gidermiş birdeAma pınar ı gönderir bence de.
yok daha neler derim en çok şaşırdığım isim olur doğrusu ama bence finale muratla semih veya semihle altar gider gibi geliyor
altar pek gitmez gibi diye düşünüyorum ama bu belli olmazBu aralar Tuncay Altar a taktı kafayı.Onu yazacaklar sanırım bu hafta.Gitmesi de kuvvetle muhtemel.
ütopya sınırlarını terketti çitlerden atladı gitti incisiz bi ütopya istemiyorum falan demiş galibaBaris neden diskalifiye oldu kacirdim ben yatili misagirler vardi dogum gunu felan ")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?