- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.001
Ay evet nasil kiskaniyor anlamiyorum.ikisi de birbirinden çırkın
Altar aksamki bolumde semihlere size birkac gune kadar özel bir sey soykucem dedi.semihler sasırdı cok
semih ve altarın boş konuşmaktan başka yaptıkları bi iş herhalde car car car hiç susmuyolar ya allah serkanlara sabır versin...
Semih'in çenesinden başım ağrıdı kapattım izlemiyorum şu an. Bir erkeğin bu kadar konuşanı hiç çekilmezsemih ve altarın boş konuşmaktan başka yaptıkları bi iş herhalde car car car hiç susmuyolar ya allah serkanlara sabır versin...
evet bende izliyorumda tahammül edemiyorum adamlar bişiler yapmaya çalışıyolar semihler anca laf yetiştiriyolar boş insanlar semih eli cebinde gezip duruyo başka yaptığı bi iş yok resmen çekemiyolar yaSemihle Altar gercekten Tuncayin yaptiklarini cekemiyor. Birseyler yapmaya calisan bir insana bu kadar negatif elestiri -hatta elestiri bile degil- satasma olamaz. Bos beles insan. Semih kadar bos bir insan tanimadim hayatimda. Umarim da tanimam.
car car konuşuyolar ama serkanlara cevap veriyolar yoksa onlarda konuşmazlar şu dakika abidin ve tuncayın ağzından duyduğumdan laf kafadan bacaklı altar çocuğun boyuna ne diye taktılar sanki onlar gökten yıldız topluyolar ne kadar terbiyesizler bunlar ya ancak hakaret etsin dursun serkanlar o yüzden hep kaybedecekler semihler en azından daha mantıklı konuşuyolarsemih ve altarın boş konuşmaktan başka yaptıkları bi iş herhalde car car car hiç susmuyolar ya allah serkanlara sabır versin...
aynen öyle valla bende tahammül edemiyorum serkanlar boşuna marangozhanede kalmıyolarmış valla bunların çenelerine dayanılmazSemih'in çenesinden başım ağrıdı kapattım izlemiyorum şu an. Bir erkeğin bu kadar konuşanı hiç çekilmez
semih mantıklı mı konuşuyocar car konuşuyolar ama serkanlara cevap veriyolar yoksa onlarda konuşmazlar şu dakika abidin ve tuncayın ağzından duyduğumdan laf kafadan bacaklı altar çocuğun boyuna ne diye taktılar sanki onlar gökten yıldız topluyolar ne kadar terbiyesizler bunlar ya ancak hakaret etsin dursun serkanlar o yüzden hep kaybedecekler semihler en azından daha mantıklı konuşuyolar
doğru söylüyolar popstarmış bence onada laik değil yıllar önce yaptığı duygu sömürüsünü unutmadık yok Firdevs aşık olmuşmuş falan filan her türlü semih onlardan haklı konuşuyo en azından hiç birini küçümsemedi boyuyla dalga geçmedi abidin popstar olmasaydı neyine güvenecekti aceba hep burnu havalarda hasbamınsemih mantıklı mı konuşuyoancak abidene popstar lafı sokup duruyo gerçekten çok mantıklı
işte diyorum ya başka konuşcak bişi bulamıyolar çünkü sadece popstar ... serkanlar en azından orda bişiler yapmaya çalışıyolar bunlar tahrik ediyodoğru söylüyolar popstarmış bence onada laik değil yıllar önce yaptığı duygu sömürüsünü unutmadık yok Firdevs aşık olmuşmuş falan filan her türlü semih onlardan haklı konuşuyo en azından hiç birini küçümsemedi boyuyla dalga geçmedi abidin popstar olmasaydı neyine güvenecekti aceba hep burnu havalarda hasbamın
ayrıca abidini de sen mantıklı buluyorsun galiba pembe panter altar kafandan bacaklı altar yok bebe ruhi sen bunları doğru buluyormusun popstar beye yakışıyormu?semih mantıklı mı konuşuyoancak abidene popstar lafı sokup duruyo gerçekten çok mantıklı
bak ben serkanı beğeniyorum yalan yok o takımda bi serkan var zaten gerisi bomboş insanlardan ibaretişte diyorum ya başka konuşcak bişi bulamıyolar çünkü sadece popstar ... serkanlar en azından orda bişiler yapmaya çalışıyolar bunlar tahrik ediyo
doğru söylüyolar popstarmış bence onada laik değil yıllar önce yaptığı duygu sömürüsünü unutmadık yok Firdevs aşık olmuşmuş falan filan her türlü semih onlardan haklı konuşuyo en azından hiç birini küçümsemedi boyuyla dalga geçmedi abidin popstar olmasaydı neyine güvenecekti aceba hep burnu havalarda hasbamın
onlarda restorantla serayla yani semihlerin yaptığı bir çok şeyle dalga geçiyolar orada herşey karşılıklı merak etmeyin semih haksız yere konuşmuyor ama onlara göre uslübu daha temiz bel altı vurmuyor diğer arkadaşlara göreAdam surekli birseyler ureten ya da uretmeye calisan insanlarin emeklerini kucumsuyor. Ortaya cikan urunu ya da eseri kucumsuyor. Daha ne yapsin?? Kendisinin bir halt yaptigi yok. Yapmasin da zaten, bir baltaya sap olabilecegini sanmiyorum. Ama sirf gundem yaratayim, olay ciksin diye bu kadar kucumseme fazla. Artik skici olmaya basladi. Yeni olaylar bulsun bari, tekrara dusmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?