- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.041
Aybuke mi kaldıaybükeyi çok çoookkk sevdim kaldığına çok sevindimsemihe nasıl çatır çatır saydı sanki ben saymışım gibi içimin yağları eridi.yav bir de o incinin adı çıkmış valla bugün biraz canlı izleyeyim dedim cafe grubu sahneyi hazırlıyor çalışıyor o gereksiz semihle yetersiz altar car car car laf atıp duruyorlar bi de ne seviyesiz ne basit cümleler.vallahi 10 dk dayanabildim kapattım. Allah sabır versin bizim gruba ya ben olsam dişi çağdaş misali tokatlar çıkarım hepsini .dedikoducu çenesiz erkek en pisi...
ikiside kaldı :)Aybuke mi kaldı
Acun işini biliuyoikiside kaldı :)
Programin sonunu açtım.şok oldum o aybüke denenin saldırmalarınaaa.kraldan çok kralcı olmuşşşPınar deneni gördün mü, aybüke bağırdıkça tuncaya bakıp bakıp gülüyordu.hepsini ayni anda gondermenin imkanı yok muu yaa
onlarda sürekli ponpon star,sen yarısmacı olmaktan baska bı ıs yapamazsındeyıp kıskırtıyor bunlar ne olucakayrıca abidini de sen mantıklı buluyorsun galiba pembe panter altar kafandan bacaklı altar yok bebe ruhi sen bunları doğru buluyormusun popstar beye yakışıyormu?
ücretsizpasaport alan var mı kızlar hesap aldım ama ücretsizdir inşallah okudum ama bişey anlamadım bir ücretli bir ücretsiz diyor? bilen varmı?
Demek karsi grubu secti ya..Aybukeye cok gülüyorum. Sizden sıkıldım oyuzden bu grubu sectim diyo ama hiç alakası yok. Semihlerin buketi sececeğini düşündüğünden korkudan ne yapacağını sasırdı cıldırdı şaşkoloz. Mecburen sebekeye itelendi şimdide kendi secmiş gibi davranıyor.
Oylama yapılmamış balım. Direk ikisinin de kalmasına karar vermişler.Kizlar aybuke kalmis izleyemedim..
Peki aybuke kimin oyu sayesinde kaldi..
Suan aybuke kimin tarafinda..
Nasil ikisi kaldi aaaa kafam karistiikiside kaldı :)
Nasil ikisi kaldi aaaa kafam karisti
Survivor baslasin bir daha utopya izlersem pehhhhhhh habire habire format degisiyorOylama yapılmamış balım. Direk ikisinin de kalmasına karar vermişler.
Baris beni gulduruyordu keske o topraklardan gitmeseydi :)Barıs manyagı diskalifiye oldugu için 2si birden kaldı. Eve mesaj geldi oylama olmayacak diye
Off baktılar bunlardan cok iş cıkacak ikisini de soktular oraya :)Survivor baslasin bir daha utopya izlersem pehhhhhhh habire habire format degisiyor
Baria beni gulduruyordu keske o topraklardan gitmeseydi :)
Evet ama oraya cidde kalp dayanmaz cok gergin bir ortam surekli birbirlerine laf atiyorlar agzim yuregime geliyo izlerken :)Benide cok gulduruyodu psikopat ya
Aynen yine yapmislar yani yapacaklarini bakalim nolcak :)Off baktılar bunlardan cok iş cıkacak ikisini de soktular oraya :)
doğru söylüyolar hep yarışmalarda gördük buraya kendini gösterip tekrar albüm yapacak galiba beyefendi hadi altar semih yapıyo diyelim yaşları belli onlar bi şekilde düzeltilir adam olurlar 40 yaşına gelmiş abidin efendi sence nasıl düzelironlarda sürekli ponpon star,sen yarısmacı olmaktan baska bı ıs yapamazsındeyıp kıskırtıyor bunlar ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?