Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tuncay ın yarım bıraktığı mermere laf söylüyo ama semih in tek başına yaptığı yarım bırakabilecek bir işi bile hiç olmadı.
mermeri yarım bıraktı da yan gelip yattı mı kaç iş bitirdi o mermerin üzerine.
serkan ın oteli de yarım değil yarım kalmak zorunda oldu en az 10 oda gerekli olduğu için prosedüre uymadı yani keyiften değil

buket te zayıf halka bence çabuk elenir.
kurre de bugün evlilik teklifi bekliyormuş bakalım
kurrede kendini bir şey sandı 2 gün önce nefret ediyorum diyodu şimdide utanmadan evlilik teklifimi bekliyorum diyo ne kadar dengesiz kız bu

serkanın otel olayı üzülmüştüm olsaydı daha eğlenceli olurdu orası

buket te zayıf halka bence çabuk elenir.
kurre de bugün evlilik teklifi bekliyormuş bakalım

yorumlarını okuyorum canım hiç cevap yazasım yok.Özgecan ın ölümü aklımdan çıkmıyor bir türlü.

Semih ne zaman karşı tarafa laf atsa karşı taraf Altar tarafından yükleniyor hep.Altar ı pasif gördükleri için.O da cevap verince sadrazam diyorlar sesi çıkmaya başladı diyorlar.cevap vermese ezik cevap veremedi derler.

bende size katılılıyorum altar a yükleniyorlar altar da iyi cevap veriyor bence. bel altı da değil aynen.pınar la abidin i ben de istemiyorum.
tabi yazımda abidin in üzerinde ki durum değerlendirmesini yapıp yorumladım.
yoksa abidinci değilim tabi
altar da misafirlerin yanında diyo ki sopayı nreye sakladın abidin amca ahahaha

evet doğru canm

serkanın otel olayı üzülmüştüm olsaydı daha eğlenceli olurdu orası
bence de kalmak falan eğlenceli olurdu ve getirisi çok olurdu. acaba çok kazanır da diğer gruba haksızlık olur diye mi 10 tane kuralını koydular. bana rejinin işi gibi geldi ne alaka ki.
cafe yapılırken 10 masa atacaksınız ya da alan dar denmiyor ki mesela

serkan la pınar sürtüşüyor.
o kadar masayı nerden buldular.
semih in madem organizasyonu varmış bi şeylerden başlasaymış
oturduğu yerden belki benim de fikrim vardı demekle olmuyor

bende özgecanı ilk duyduğumda benimde başıma gelebilir diye düşündüm ve otobüs dolmuşa uzun bi süre tek başıma binemem herhalde artık yazık daha 20 yaşında hayatının baharında ne suçu günahı vardı adamın 3dklık hevesi için kız canından olmalımıydı bence o adamları meydanda idam etsinler artık kadınların el üstünde tutulacağı günleride görmek istiyoruz

haksızlık değil gece orada misafirin kalmasını istemediler bence hani duyuyoruz yok şuan arkadaşı girdi yok tanıdığı geldi falan diye belki ondanda olabilirdi gece misafirin kalmasını istemedi bence reji

İdamın geri gelmesi şart.Yazık dünya güzeli tertemiz bir kız ne istediniz yahu ne istediniz bu kızdan! Olaydan bir hafta önce fatmagül ün suçu ne dizisini izlemiş bir de pislikler.Onlar idam olana kadar bu işin peşi bırakılmamalı

Aybüke türkanla konuşuyor pınarı çekiştiriyor pınarla tartıştı ya sözde pınar serkandan hoşlanıyormuş adam evli ya yazık nedense Aybüke o bundan hoşlanıyor şu bundan hoşlanıyor diyip duruyor sinir oluyorum şu kıza

İDAM ŞART ARTIK BU ÜLKEDE BEN ARTIK KADIN OLMAKTAN UTANIYORUM şu tahrik indirimleri falan duydukça çıldırıyorum yok baştan çıkardı falan filan kardeşim sende baştan çıkma sen o kadar zayıf mı insanmısın bakmazsan görmezsin ne diye tahrik olacakmışsın artık cezası direk idam olmalı bu işin

Bu sefer çok farklı olacağını düşünüyorum.Artık özgecan olayı patlama noktası oldu.İdam olana kadar bu işin peşi bırakılmayacak.

Bu sefer çok farklı olacağını düşünüyorum.Artık özgecan olayı patlama noktası oldu.İdam olana kadar bu işin peşi bırakılmayacak.
ben hiç öyle düşünmüyorum gene aynı şeyler olacak yine böyle konuşulup unutulup gidilecek olan gidenlere olacak yani biz kadınlara. Bi düşünün toplu ulaşım aracı artık biz neye güvenip neye göre hareket etcez bizim sokaklarda orda burda şurda hiç bir yerde can sağlığımız yokkk maalesef.....

Özgecan gibi birçok melek uçup gitti hayallerini yasayamadan. Katilleri ya serbest bırakıldı ya iyi halden indirim aldı. .bu dava da böyle kapanıp gidecek.hic birşeyin değişeceğini sanmıyorum.

şu reji kameraları artık kümese çevirme dedikodunun en önemli noktasında aldın koydun gene kümesi önümüze yeter artık ya canlı yayın diyorsunuz sürekli müdahale ediyorsunuz ne anladık bu canlı yayından!!!!

Özgecan gibi birçok melek uçup gitti hayallerini yasayamadan. Katilleri ya serbest bırakıldı ya iyi halden indirim aldı. .bu dava da böyle kapanıp gidecek.hic birşeyin değişeceğini sanmıyorum.
aynen katılıyorum bir tek giden özgecan değil olmayacakta ve yine unutulup gidecek bir yol kat edilmeyecek bu davalarda

Bu olayın kapanacağını düşünmüyorum ve düşünmek istiyorum.Unutulmayacak ve bu son olsun artık.Sadece inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…