- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.121
Inci morali bozukken semihlere gidip derdini paylasmisti aglayarak sonra semihlerde bi guzel istifade etmisti bu durumdan kizin her dedigini ifsa etmisti alay edip siz onu diyosunuz. Incide salaklik dost bildigi insanlara bak.onlar kendilerinin dedikodusunu kendileriyle yapıyo ama diğer taraf dedikoduyu gelip semihlere yapıyo bence bu daha kötü
Ne sevimsiz ikisi de yaaaaybüke 3.gün pınar: istediğinle gidip konuşabilirsin bizim grupta herkes özgür
aybüke 4.gün pınar:gidip türkanla konuşman yanlış
ifşa ettiği zamanı hatırlayın boş yere ben size anlatmayım o anları yine incinin akılsızlığı yüzünden ifşa edildiği inci hanım semihe ettiği hakeretler neticesinde kendi grubuna yaptığı nankörlüğü gösterdi de semihte çokta iyi yaptı ben normalde semihçi değilim daha doğrusu kimseyi tutmuyorum semihin yaptığı bir çok hareketi doğru buluyorumInci morali bozukken semihlere gidip derdini paylasmisti aglayarak sonra semihlerde bi guzel istifade etmisti bu durumdan kizin her dedigini ifsa etmisti alay edip siz onu diyosunuz. Incide salaklik dost bildigi insanlara bak.
inşallah dilerim siz haklı çıkarsınız bunu çok isterim gerçektenBu olayın kapanacağını düşünmüyorum ve düşünmek istiyorum.Unutulmayacak ve bu son olsun artık.Sadece inanmak istiyorum
hımm gece kalmasın misafir diye kotayı mı yükseltti reji diyorsun canımhaksızlık değil gece orada misafirin kalmasını istemediler bence hani duyuyoruz yok şuan arkadaşı girdi yok tanıdığı geldi falan diye belki ondanda olabilirdi gece misafirin kalmasını istemedi bence reji
neyin dedikosusu vardı.şu reji kameraları artık kümese çevirme dedikodunun en önemli noktasında aldın koydun gene kümesi önümüze yeter artık ya canlı yayın diyorsunuz sürekli müdahale ediyorsunuz ne anladık bu canlı yayından!!!!
gündüz izledimSimdi actim canli yayini, Kurretulayn surekli cok heyecanliyim diyor. Heyecandan terlemis milletin icinde koltuk altlarini silip duruyordu
Neden heyecanli bu kiz?
Aaaaa butun bu heyecan evlenme teklifi alacagina inandigi icin mi???gündüz izledim
evlenme teklifi eder semih diyor.
çüş ya bu kadar kolay mı
kaç aydır tanıyorsunuz birbirinizi
anlaşamıyorlar bile ama teklif bekliyor hanımefendi
o kadar dillendi alır herhaldeAaaaa butun bu heyecan evlenme teklifi alacagina inandigi icin mi???
E bi de almazsa?
reyting için eder ederse de.Kizlar teklif gelecekse gelir su an
reyting için eder ederse de.
yoksa bu kızla kim evlenir hele semih hiç evlenmez
bak bak nasıl yumuşatıyo semih i.
sen, bu 2 hafta çok üzdüm diyerek
evet ben de duydum, ama gercekten oyle mi bilmiyorumkurre aybüke yi gruptan mı attılar dedi
kurrede agzına o kadar büyük parçalar koyuyo ki az küçük parçalara ayır da ye be kızım
evet inşallah.ahahaaevet birden cici kiz triplerine girdi.
ayy insallah teklif falan almaz da, nasil morardigini goruruz
türkan la oturuyo aybükeevet ben de duydum, ama gercekten oyle mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?