Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
onlar kendilerinin dedikodusunu kendileriyle yapıyo ama diğer taraf dedikoduyu gelip semihlere yapıyo bence bu daha kötü
Inci morali bozukken semihlere gidip derdini paylasmisti aglayarak sonra semihlerde bi guzel istifade etmisti bu durumdan kizin her dedigini ifsa etmisti alay edip siz onu diyosunuz. Incide salaklik dost bildigi insanlara bak.

Inci morali bozukken semihlere gidip derdini paylasmisti aglayarak sonra semihlerde bi guzel istifade etmisti bu durumdan kizin her dedigini ifsa etmisti alay edip siz onu diyosunuz. Incide salaklik dost bildigi insanlara bak.
ifşa ettiği zamanı hatırlayın boş yere ben size anlatmayım o anları yine incinin akılsızlığı yüzünden ifşa edildiği inci hanım semihe ettiği hakeretler neticesinde kendi grubuna yaptığı nankörlüğü gösterdi de semihte çokta iyi yaptı ben normalde semihçi değilim daha doğrusu kimseyi tutmuyorum semihin yaptığı bir çok hareketi doğru buluyorum

haksızlık değil gece orada misafirin kalmasını istemediler bence hani duyuyoruz yok şuan arkadaşı girdi yok tanıdığı geldi falan diye belki ondanda olabilirdi gece misafirin kalmasını istemedi bence reji
hımm gece kalmasın misafir diye kotayı mı yükseltti reji diyorsun canım

cafe ye baya masa atmışlar misafirler gelmiş.
bence semih bu akşam bi organizasyona istese de kalkışamazdı. kurre akşamda bana vakit ayırmadın diye söylenirdi

Simdi actim canli yayini, Kurretulayn surekli cok heyecanliyim diyor. Heyecandan terlemis milletin icinde koltuk altlarini silip duruyordu
Neden heyecanli bu kiz?

Simdi actim canli yayini, Kurretulayn surekli cok heyecanliyim diyor. Heyecandan terlemis milletin icinde koltuk altlarini silip duruyordu
Neden heyecanli bu kiz?
gündüz izledim
evlenme teklifi eder semih diyor.
çüş ya bu kadar kolay mı
kaç aydır tanıyorsunuz birbirinizi
anlaşamıyorlar bile ama teklif bekliyor hanımefendi

ahahaa evet birden cici kiz triplerine girdi.
ayy insallah teklif falan almaz da, nasil morardigini goruruz
evet inşallah.
bir de altar için demiş ki çok alıngan böyle giderse halk ona tokadı atar. twetterda okudum. salak kız ne sanıyosa bu kendini. türkan gibi çıtası yüksek sanıyo ama kendini aşağı çekti haberi yok.

evet ben de duydum, ama gercekten oyle mi bilmiyorum
türkan la oturuyo aybüke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…